האם 50st60 היא האחת בשבילי ?
הי
לאחר זמן רב החלטתי לקנות טלוויזיה וזקוק לעזרתכם , כיום יש לי פלאזמה ( כבר ממש ישנה pwd8 - שעלתה הון בזמנו)
רוב הזמן צופים בבית בyes אבל שאני רואה כבר סרט רוצה שיראה כמו שצריך
הסלון לא מואר , מרחק צפיה בערך 3.5 מטר
הלכתי לראות אתמול בבקר את ה50st60 והתאכזבתי נורא - מצפיה בערוץ 10 דרך yes התמונה היתה נוראית ... בערוצים אחרים של yes חלקם נראו סביר וחלקם נורא , גרוע יותר מהעתירה שלי ... המוכר ( חנות בפתח תקוה ) הסביר לי שיום שישי בבקר השידור הוא באיכות נמוכה , שיש בעיות באיזור פתח תקווה ועוד
רציתי לשאול : מה אפשר לצפות מהתמונה בבית ? האם צפיה בשידורי yes "דורשת״ מסך אחר (ואיזה ) ?
האם יש מסכים אחרים ממומלצים לפי הקריטריונים הנל
.. בהתחלה חשבתי על תקציב של 6000 שח .. שכפי שאתם מבינים עלה לאחר שקראתי כמה הst טובה החלטתי שאם יראו נהדר אז אשקיע עוד קצת ... כפי שהבנתם כרגע קצת מאוכזב ...
מקווה שתעזרו לי לצאת מהבלבול
תודה מראש
הלשון
לאחר זמן רב החלטתי לקנות טלוויזיה וזקוק לעזרתכם , כיום יש לי פלאזמה ( כבר ממש ישנה pwd8 - שעלתה הון בזמנו)
רוב הזמן צופים בבית בyes אבל שאני רואה כבר סרט רוצה שיראה כמו שצריך
הסלון לא מואר , מרחק צפיה בערך 3.5 מטר
הלכתי לראות אתמול בבקר את ה50st60 והתאכזבתי נורא - מצפיה בערוץ 10 דרך yes התמונה היתה נוראית ... בערוצים אחרים של yes חלקם נראו סביר וחלקם נורא , גרוע יותר מהעתירה שלי ... המוכר ( חנות בפתח תקוה ) הסביר לי שיום שישי בבקר השידור הוא באיכות נמוכה , שיש בעיות באיזור פתח תקווה ועוד
רציתי לשאול : מה אפשר לצפות מהתמונה בבית ? האם צפיה בשידורי yes "דורשת״ מסך אחר (ואיזה ) ?
האם יש מסכים אחרים ממומלצים לפי הקריטריונים הנל
.. בהתחלה חשבתי על תקציב של 6000 שח .. שכפי שאתם מבינים עלה לאחר שקראתי כמה הst טובה החלטתי שאם יראו נהדר אז אשקיע עוד קצת ... כפי שהבנתם כרגע קצת מאוכזב ...
מקווה שתעזרו לי לצאת מהבלבול
תודה מראש
הלשון
אמיתי??המוכר ( חנות בפתח תקוה ) הסביר לי שיום שישי בבקר השידור הוא באיכות נמוכה , שיש בעיות באיזור פתח תקווה ועוד...
אשמח לשמוע מה הוא עוד אמר..?
אולי בכלל הסיבה היתה עומס החום הכבד בחוץ? אולי בגלל הפקקים... מי יודע?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. נכון - יש שעות שהשידור בחלק מהערוצים נראה יותר טוב ופחות טוב - תלוי ברמת הדחיסות שהחברה המשדרת עושה.
ב. אין מה לעשות, המסך שלך (יש לאמא שלי כזה לדעתי) הוא 42" EDTV - הרזולוציה שלו תואמת את השידורים. לא מזמן שמתי לה טרסנקודר כי החיבור של הRCA התקלקל - ועכשיו רואים עוד יותר טוב, אני כל פעם נדהם מחדש. לעומתו הST60 הוא מסך FHD - הוא/הממיר HD צריכים לייצר פיקסלים פי כמה. כאשר איכות השידור נמוכה - אז מאוד קשה לו לייצר את הפיקסלים וזה נראה כמו שזה נראה.
בגדול, לדעתי - אם אתה בעיקר צופה ביס, ואין כוונות לסטרימר, או שרוב הזמן אתה צופה בערוצים שהם לא HD, קצת חבל ללכת על דגם ברמה הזו.
לא נשמע לי שאתה הולך לנצל את היכולות שלו.
ב. אין מה לעשות, המסך שלך (יש לאמא שלי כזה לדעתי) הוא 42" EDTV - הרזולוציה שלו תואמת את השידורים. לא מזמן שמתי לה טרסנקודר כי החיבור של הRCA התקלקל - ועכשיו רואים עוד יותר טוב, אני כל פעם נדהם מחדש. לעומתו הST60 הוא מסך FHD - הוא/הממיר HD צריכים לייצר פיקסלים פי כמה. כאשר איכות השידור נמוכה - אז מאוד קשה לו לייצר את הפיקסלים וזה נראה כמו שזה נראה.
בגדול, לדעתי - אם אתה בעיקר צופה ביס, ואין כוונות לסטרימר, או שרוב הזמן אתה צופה בערוצים שהם לא HD, קצת חבל ללכת על דגם ברמה הזו.
לא נשמע לי שאתה הולך לנצל את היכולות שלו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
השידור פה נחות (תרתי משמע) - טוב שיש דרכים לראות שידורים מחו"ל
.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
שום מסך חדש לא מומלץ ל sd.
היצרנים כבר לא שמים דגש על עיבוד תמונה ל sd בדגמים החדשים.
אם זה התוכן העיקרי...חפש פלאזמה hdr משנה קודמת.
51E450 של סמסונג...או 50X50 של פנאסוניק לדוגמא.
היצרנים כבר לא שמים דגש על עיבוד תמונה ל sd בדגמים החדשים.
אם זה התוכן העיקרי...חפש פלאזמה hdr משנה קודמת.
51E450 של סמסונג...או 50X50 של פנאסוניק לדוגמא.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
איפה אפשר למצוא אותה בארץ?viper כתב:Samsung 51F8500...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

ֳ ֳ©ֳ´ֳ₪ ֳ ֳ´ֳ¹ֳ¸ ֳ¬ֳ®ֳ¶ֳ¥ֳ ֳ ֳ¥ֳ÷ֳ₪ ֳ¡ֳ ֳ¸ֳµ?viper כתב:Samsung 51F8500...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

איפה אפשר למצוא אותה בארץ?viper כתב:Samsung 51F8500...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
ניסית ברשת אלם ?Mistoffelees כתב:איפה אפשר למצוא אותה בארץ?viper כתב:Samsung 51F8500......
חנויות מתמחות ?
אני חושב שרק ה 64" מסדרת 8500 מיובאת ביבוא רשמי ה 51 ניראה לי רק במקביל
תעשה חיפוש באתר www.ret.co.il
תעשה חיפוש באתר www.ret.co.il
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

בארמגדון אמרו לי שרק ה64 מיובאת עי סמליין ולכן שאלתי
הם צודקים וחבל ,
אבל F8500 הבנתי שזה מסך מיוחד (ספינת הדגל) עם אור בעוצמה של מסכי LED.
ובגודל 51 ביבוא מקביל המחיר שפוי.
לדוגמא ביבוא רשמי מסך 55 סמסונג 55F6400 עולה כ 8500 ש"ח ואותו מסך בגודל 60" גם כן יבוא רשמי עולה 18500 ש"ח
אבל F8500 הבנתי שזה מסך מיוחד (ספינת הדגל) עם אור בעוצמה של מסכי LED.
ובגודל 51 ביבוא מקביל המחיר שפוי.
לדוגמא ביבוא רשמי מסך 55 סמסונג 55F6400 עולה כ 8500 ש"ח ואותו מסך בגודל 60" גם כן יבוא רשמי עולה 18500 ש"ח