זקוק להמלצה על סטרימר לחדר שינה.
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני רוצה לקנות סטרימר כדי לראות בעיקר סדרות בחדר שינה, הדרישות הן:
1. יציאת קומפוננוט (אין HDMI בTV בחדר שינה 720P)
2. קישוריות WIFI (כי כל התוכן נמצא על השרת)
3. רצוי שהממשק נוח וידידותי לא מסובך מידי (עדיף תמונות על רשימות וכד')
4. רוב הדברים שינוגנו על הסטרימר יהיו סדרות ב-MKV 720 אולי גם סרטים גם MKV אבל 1080, רצוי שידע להתמודד לעשות downscale.
5. מחיר עד 500 ש"ח יד שנייה כמובן בא בחשבון, אך לא רק.
6. כניסת USB להכניס דיסקאונקיי ולנגן ממנו תוכן.
האם יש חיה כזו?
1. יציאת קומפוננוט (אין HDMI בTV בחדר שינה 720P)
2. קישוריות WIFI (כי כל התוכן נמצא על השרת)
3. רצוי שהממשק נוח וידידותי לא מסובך מידי (עדיף תמונות על רשימות וכד')
4. רוב הדברים שינוגנו על הסטרימר יהיו סדרות ב-MKV 720 אולי גם סרטים גם MKV אבל 1080, רצוי שידע להתמודד לעשות downscale.
5. מחיר עד 500 ש"ח יד שנייה כמובן בא בחשבון, אך לא רק.
6. כניסת USB להכניס דיסקאונקיי ולנגן ממנו תוכן.
האם יש חיה כזו?
מה שכן הדרישה לחיבור מיושן של RCA קצת מגבילה. מצד אחד ציוד חדש היום כבר תומך באלחוט בדרך כלל אך מצד שני רק בחיבור HDMI.
+1offerbk1 כתב:האהבה של החברים פה ל RP הורגת אותי. RP זה פיתרון נחמד מעניין אבל בטח לא הכי פשוט בעולם. אני ממליץ קודם למצות כיוון של סטרימר פשוט שמגיע עם שלט, עשר דקות התקנה והכל עובד. 500 שקל נראה לי סכום סביר כדי למצוא סטרימר. לגבי האם אלחוט יוכל לספק לך הרצת קבצים של 720 בצורה טובה, זה אני כבר לא בטוח ורק חברים עם ניסיון יוכלו לענות. כמובן שאלחוט זה מילה גדולה, כל אחד ומשתני הסביבה שלו (סוג ציוד, מרחק, תוואי שטח בין מקלט משדר וכו')
מה שכן הדרישה לחיבור מיושן של RCA קצת מגבילה. מצד אחד ציוד חדש היום כבר תומך באלחוט בדרך כלל אך מצד שני רק בחיבור HDMI....
למי שאין כח ורצון להתעסק יותר מדיי - עדיף באמת הסטרימר ה"רגיל" ולא RP .
אני לא רואה משהו שיש לו קומפוננט והוא זול. (בכמה דקות שחיפשתי
)
אולי עדיף לקנות מתאם HDMI לקומפוננט ובשאר הסכום סטרימר "רגיל" יד שנייה, או משהו פשוט חדש מחו"ל מכיוון שמדובר על מחירים נמוכים אז יעלה רק המשלוח ואין מיסים. (או פשוט להוסיף 200 שקל ולפשט את העניין על ידי קניית חדש בארץ
מתאם 160 שקל - http://dx.com/p/hdmi-to-component-video ... rter-65205
wd tv live streaming חדש בארץ 560
סך הכל 700
או
מתאם 160
WD TV PLAY - 58$ 205
משלוח נגיד 25 $ 90
סך הכל 455
או
אם השרת שלך חזק אז אפילו ללכת על אופציה יותר חזקה עם שרת פלקס
160 - מתאם
250 - $69.99 roku 2 xd
90 - משלוח
סך הכל 500 (אולי צריך להוסיף כמה שקלים על ממיר מתח אבל זה לא אמור לעלות יותר מדי)
בהצלחה
אולי עדיף לקנות מתאם HDMI לקומפוננט ובשאר הסכום סטרימר "רגיל" יד שנייה, או משהו פשוט חדש מחו"ל מכיוון שמדובר על מחירים נמוכים אז יעלה רק המשלוח ואין מיסים. (או פשוט להוסיף 200 שקל ולפשט את העניין על ידי קניית חדש בארץ
מתאם 160 שקל - http://dx.com/p/hdmi-to-component-video ... rter-65205
wd tv live streaming חדש בארץ 560
סך הכל 700
או
מתאם 160
WD TV PLAY - 58$ 205
משלוח נגיד 25 $ 90
סך הכל 455
או
אם השרת שלך חזק אז אפילו ללכת על אופציה יותר חזקה עם שרת פלקס
160 - מתאם
250 - $69.99 roku 2 xd
90 - משלוח
סך הכל 500 (אולי צריך להוסיף כמה שקלים על ממיר מתח אבל זה לא אמור לעלות יותר מדי)
בהצלחה
-
slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
תודה לעונים, אני לא ממש מעוניין להכניס מתאם. כמו כן ה-רסברי לא בא בחשבון אני מעדיף פיתרון P&P.
יש עוד המלצות?
יש עוד המלצות?
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.