רסיבר של ONKYO TXSR313
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
ישנה כניסה אחורית ברסיבר שנקראת- FM 75 OHM
אני מניח שרכשת את הרסיבר מחנות ולכן אתה אמור לקבל אנטנת FM בצורת חוט לבן עם מחבר מתאים
לכניסה הייעודית ברסיבר .
חבר את האנטנה וכוון להנאתך ערוץ מתאים

אני מניח שרכשת את הרסיבר מחנות ולכן אתה אמור לקבל אנטנת FM בצורת חוט לבן עם מחבר מתאים
לכניסה הייעודית ברסיבר .
חבר את האנטנה וכוון להנאתך ערוץ מתאים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
תודה רבה, מצאנו את החוט הלבן באחת השקיות...נחבר ונבדוק.
יש לי עוד 2 שאלות נוספות, אם זאת לא תהיה חוצפה..
1. הממיר וה- DVD מחוברים לרסיבר וממנו יוצא כבל HDMI לטלויזיה.
כשניסיתי לשים דיסק של מוזיקה בDVD (כאשר הרסיבר פתוח), לא שמעתי כלום. רק כאשר פתחתי את הטלויזיה התחלתי לשמוע את המוזיקה, וכאשר סגרתי אותה, הייתה הפסקה של 2 שניות בשיר ואז הוא חזר לנגן.
האם אין אפשרות לשמוע מוזיקה בדיסק דרך ה-DVD כאשר הטלויזיה סגורה?
2. האם כשהרסיבר סגור אני יכול לצפות בכבלים או שבגלל שהממיר של הכבלים מחובר לרסיבר אז הרסיבר חייב להיות פתוח על מנת שאוכל לצפות בכבלים ?
(מדובר במערכת חדשה אצל הוריי)
יש לי עוד 2 שאלות נוספות, אם זאת לא תהיה חוצפה..
1. הממיר וה- DVD מחוברים לרסיבר וממנו יוצא כבל HDMI לטלויזיה.
כשניסיתי לשים דיסק של מוזיקה בDVD (כאשר הרסיבר פתוח), לא שמעתי כלום. רק כאשר פתחתי את הטלויזיה התחלתי לשמוע את המוזיקה, וכאשר סגרתי אותה, הייתה הפסקה של 2 שניות בשיר ואז הוא חזר לנגן.
האם אין אפשרות לשמוע מוזיקה בדיסק דרך ה-DVD כאשר הטלויזיה סגורה?
2. האם כשהרסיבר סגור אני יכול לצפות בכבלים או שבגלל שהממיר של הכבלים מחובר לרסיבר אז הרסיבר חייב להיות פתוח על מנת שאוכל לצפות בכבלים ?
(מדובר במערכת חדשה אצל הוריי)
- yuria
- חבר מביא חבר

אני מניח שחיברתה רמקולים לרסיבר ....
ועכשיו לשאלות הנוספות ששאלתה
1.במקרה הראשון שמעת דרך הרמקולים של הטלויזיה ולכן כדי לשמוע את ה-DVD מנגן אתה חייב לבחור ברסיבר
איזה כניסה להגביר, ולכן ראה לאיזה כניסת HDMI חיברת ברסיבר וע"י השלט בחר ברסיבר את הכניסה המתאימה .
2.במידה ואתה רוצה לשמוע את הכבלים דרך הרמקולים של הרסיבר אז כמו בתשובה הראשונה
אתה צריך לבחור את כניסת ה-HDMIשאליה חיברת את ממיר הכבלים.
במידה ותשובות אילו לא עוזרות יכול להיות שאתה אמור להגדיר ברסיבר הגדרות נוספות כמו בחירת סוג המחבר הדיגיטאלי שדרכו אתה מעביר את המידע של הקול. ישנם שלושה סוגי מחברים שמעבירים קול דיגיטאלי :מחבר קואקסיאלי ,מחבר אופטי ומחבר HDMI ואצלך אתה חיברת את כל המקורות שלך ב-HDMI, ולכן כדאי שתפנה לספר הוראות שקיבלת עם הרסיבר (יכול להיות שאין חוברת פיזית אלא תקליטור שמכיל קובץ מתאים )תראה איך לבחור את האופציה שאתה מעביר את מידע הקול דרך HDMI.
בהצלחה

ועכשיו לשאלות הנוספות ששאלתה
1.במקרה הראשון שמעת דרך הרמקולים של הטלויזיה ולכן כדי לשמוע את ה-DVD מנגן אתה חייב לבחור ברסיבר
איזה כניסה להגביר, ולכן ראה לאיזה כניסת HDMI חיברת ברסיבר וע"י השלט בחר ברסיבר את הכניסה המתאימה .
2.במידה ואתה רוצה לשמוע את הכבלים דרך הרמקולים של הרסיבר אז כמו בתשובה הראשונה
אתה צריך לבחור את כניסת ה-HDMIשאליה חיברת את ממיר הכבלים.
במידה ותשובות אילו לא עוזרות יכול להיות שאתה אמור להגדיר ברסיבר הגדרות נוספות כמו בחירת סוג המחבר הדיגיטאלי שדרכו אתה מעביר את המידע של הקול. ישנם שלושה סוגי מחברים שמעבירים קול דיגיטאלי :מחבר קואקסיאלי ,מחבר אופטי ומחבר HDMI ואצלך אתה חיברת את כל המקורות שלך ב-HDMI, ולכן כדאי שתפנה לספר הוראות שקיבלת עם הרסיבר (יכול להיות שאין חוברת פיזית אלא תקליטור שמכיל קובץ מתאים )תראה איך לבחור את האופציה שאתה מעביר את מידע הקול דרך HDMI.
בהצלחה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רסיבר Marantz SR7015
לא הסברתי את עצמי ברור מספיק.
יש כמובן 5 רמקולים שמחוברים לרסיבר + סאב
כשאמרתי ששמעתי את הדיסק של המוזיקה התכוונתי ששמעתי אותו דרך כל הרמקולים. אך זה קרה רק לאחר שהדלקתי את הטלויזיה. אחרי שהתחלתי לשמוע, אז סגרתי אותה, הייתה הפסקה של כמה 2 שניות במוזיקה ואז המוזיקה המשיכה לנגן. לא ברור לי למה אני צריך לפתוח את הטלויזיה בשביל לשמוע מוזיקה דרך הDVD.
השאלה השניה היא האם כשאני רוצה לצפות בכבלים אני צריך שהרסיבר יהיה פתוח או שמספיק לפתוח את הממיר ואת הטלויזיה וזהו ?
יש כמובן 5 רמקולים שמחוברים לרסיבר + סאב
כשאמרתי ששמעתי את הדיסק של המוזיקה התכוונתי ששמעתי אותו דרך כל הרמקולים. אך זה קרה רק לאחר שהדלקתי את הטלויזיה. אחרי שהתחלתי לשמוע, אז סגרתי אותה, הייתה הפסקה של כמה 2 שניות במוזיקה ואז המוזיקה המשיכה לנגן. לא ברור לי למה אני צריך לפתוח את הטלויזיה בשביל לשמוע מוזיקה דרך הDVD.
השאלה השניה היא האם כשאני רוצה לצפות בכבלים אני צריך שהרסיבר יהיה פתוח או שמספיק לפתוח את הממיר ואת הטלויזיה וזהו ?
- yuria
- חבר מביא חבר

אם אתה רוצה לשמוע את הכבלים דרך הרמקולים של הרסיבר אז צריך להדליק את הרסיבר
ולבחור בערוץ המתאים ברסיבר
כדאי שתסתכל בחוברת למשתמש ....
אין לי את הדגם הנ"ל ולא אוכל להמשיך בעזרה
ולבחור בערוץ המתאים ברסיבר
כדאי שתסתכל בחוברת למשתמש ....
אין לי את הדגם הנ"ל ולא אוכל להמשיך בעזרה