קניית xbox מיד שניה
שלום לכולם,את הידע שלי בקונסולות אפשר להגדיר כמו של האיש הפשוט מהרחוב+יומיים של חפירה אין סופית באיטרנט ושאלות לכמה אנשים שמכירים את העניין.לא האמנתי שהעולם הסגור של אפל (ואני מאוהבי אפל) יראה כפסיק קטן לעומת עולם הקונסולות והאח הגדול שיושב ומפקח מלמעלה!! ואחרי כל המידע הצנוע שאספתי הבנתי שבעצם כל אחד צריך לקנות את המכשיר שהכי מתאים לצרכים ולרצונות שלו:פרוץ לדיסקים ופתוח להארד דיסק,נעול לשם או "סתם" מכשיר "נקי" מפריצות אך יותר סולידי ובעיקר "חוקי"! את כל הבנתי ונרגעתי אחרי יומיים של מידע אין סופי ומבלבל כהוגן.השאלה שלי היא האם כדאי לקנות יד שנייה או לא...ואם עברנו את זה בהצלחה אז כאן אני צרין איזו "הערה" של בעלי הנסיון-למה לשים לב בקניית יד שנייה-האם לכמה זמן המכשיר נמצא אצלו,מאיפה הוא נקנה? בארץ או בחו"ל? נעול לאינטרנט או פרוץ ואיזו מגבלות חלות עליו בהתאם? קינקט עם מגיב או לא? אשמח לשמוע תיקונים למה שכתבתי או עוד פרטים ששווה לשים עליהם עין. המון,המון תודה מראש לכל פיסת מידע,עזרה שתבוא מניסיון רב משלי(יומיים חפירות...)חוץ מזה עוד משהו קטן-האם משחקים מחול יעבדו על מכשיר כאן שעובד בשיטת שידור pal כמו שלנו,לדוגמא מאר"הב והאם כל מה שבא מאירופה אוטומטית מתאים לכן? ושוב תודה על כל התייחסות.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בעיקרון, אם אתה רוכש מכשיר יד שניה תדאג שהוא יהיה מספיק חדש - ג'אספר או סלים. ישנים יותר עלולים להישרף עצמונית.
מכשיר מחו"ל יעבוד עם שנאי מתח. מבחינת משחקים, יש הרבה שלא נעולים איזורית, אבל יש לא מעט שכן. אם אתה קונה קונסולה מאיזור מסויים, תצטרך לקנות משחקים מאותו איזור. יש חנויות אמריקאיות ששולחות לארץ, כך שאין בעיה גם עם רכישה של מכשיר אמריקאי מלבד ההמתנה למשחק שיגיע בדואר.
עוד דבר חשוב הוא כמובן לבדוק שהמכשיר כולל את מה שמעניין אותך. אם אתה רוצה מכשיר פרוץ עם קינקט, אין לך מה לקנות מכשיר משומש לא פרוץ בלי קינקט, מפני שאז תצטרך להוסיף עוד איזו אלפיה על פריצה וקינקט.
מכשיר מחו"ל יעבוד עם שנאי מתח. מבחינת משחקים, יש הרבה שלא נעולים איזורית, אבל יש לא מעט שכן. אם אתה קונה קונסולה מאיזור מסויים, תצטרך לקנות משחקים מאותו איזור. יש חנויות אמריקאיות ששולחות לארץ, כך שאין בעיה גם עם רכישה של מכשיר אמריקאי מלבד ההמתנה למשחק שיגיע בדואר.
עוד דבר חשוב הוא כמובן לבדוק שהמכשיר כולל את מה שמעניין אותך. אם אתה רוצה מכשיר פרוץ עם קינקט, אין לך מה לקנות מכשיר משומש לא פרוץ בלי קינקט, מפני שאז תצטרך להוסיף עוד איזו אלפיה על פריצה וקינקט.
תודה על הייעוץ
תודה על העזרה. קניתי יד שניה מכשיר עם פריצת rgh שנקנה לפני ארבעה חודשים באיינגויסטיק עם כמה תוספות -כמו הארדיסק שכולל כמה משחקים.
הדריכו אותי ,פחות או יותר איך להוריד משחקים אך נתקלתי בבעיה-הורדתי משחקים מאתר בשם gamestorrents ואת התוכנה iso2gud .אך התוכנה אינה מוצאת את קובץ הiso בשביל להמיר אותו,מייאש.אם יש איזה משהו לא נכון בפעולה אשמח לשמוע,תודה מראש.
הדריכו אותי ,פחות או יותר איך להוריד משחקים אך נתקלתי בבעיה-הורדתי משחקים מאתר בשם gamestorrents ואת התוכנה iso2gud .אך התוכנה אינה מוצאת את קובץ הiso בשביל להמיר אותו,מייאש.אם יש איזה משהו לא נכון בפעולה אשמח לשמוע,תודה מראש.