הוספת גלישה בטלויזיה ב HDMI
שלום,
יש לי סטרימר מעולה (S1-DUO). אני רוצה להוסיף יכולות גלישה באינטרנט בטלויזיה בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים.
לקחתי בהשאלה RABSPERRY PI מחבר ואני בשלבי ההבנה איך מתקינים את זה, לפני שארכוש כזה אם בכלל.
רגע לפני שאני ממשיך, היש תחליף טוב יותר ללא כל ההתעסקות הזו, במחיר שווה לכל נפש (נאמר - כ 300-400 ש"ח)?
חשוב לי שיתחבר לכבל רשת חוטי.
כל המלצה תתקבל בברכה.
תודה.
יש לי סטרימר מעולה (S1-DUO). אני רוצה להוסיף יכולות גלישה באינטרנט בטלויזיה בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים.
לקחתי בהשאלה RABSPERRY PI מחבר ואני בשלבי ההבנה איך מתקינים את זה, לפני שארכוש כזה אם בכלל.
רגע לפני שאני ממשיך, היש תחליף טוב יותר ללא כל ההתעסקות הזו, במחיר שווה לכל נפש (נאמר - כ 300-400 ש"ח)?
חשוב לי שיתחבר לכבל רשת חוטי.
כל המלצה תתקבל בברכה.
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78878
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
שום סטיק של אנדרויד לא יתן לו גלישה כמו מחשב.benny123 כתב:רוב הסטיקים של האנדרואיד יענו לך על דרישה זו ויספקו מעבר והם גם מאוד זולים ובכיף לא רואים אותם כי הם מחוברים ישירות לה-HDMI ומוטמעים במסך מאחורה......
בטח לא צפיה ישירה וכו.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6111
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
mp3lll
תתפלא אני עובד עם ה-MK802II ויש לי אחלה חווית גלישה דרך דפדפן אופרה, כמו כן עובד לי נהדר צפייה ישירה והכל....
כיום יש דגמים מתקדמים הרבה יותר עם 4 ליבות במחירים זולים במיוחד...
אפשר למצוא את כולם באתר אליאקספרס או באיביי
תתפלא אני עובד עם ה-MK802II ויש לי אחלה חווית גלישה דרך דפדפן אופרה, כמו כן עובד לי נהדר צפייה ישירה והכל....
כיום יש דגמים מתקדמים הרבה יותר עם 4 ליבות במחירים זולים במיוחד...
אפשר למצוא את כולם באתר אליאקספרס או באיביי