מעוניין לשתף אותנו ב-1-2 התגליות צליל באודיו שהיו לך?
...ב-1988 רכשתי סט רמקולים B&W 801F (היבואנית אז היתה אלמור), שהוחלפו בקף 107.2 חדשים.
ב-1989 האזנתי ביוון לסט רמקולים אינפיניטי IRS סדרה 5- חוויה שאני לא שוכח אותה עד היום.
תומר
ב-1989 האזנתי ביוון לסט רמקולים אינפיניטי IRS סדרה 5- חוויה שאני לא שוכח אותה עד היום.
תומר
נערך לאחרונה על ידי tomertsin ב 15/10/2006 0:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
הכוונה בשאלה היתה, תגלית מבחינת צליל.aloni כתב:תומר תסביר קצת, לא הבנתי מה התגלית במקרה הראשון (ולמעשה גם לא את העובדות, קנית B&W או KEF ב- 88?)...
קניתי והאזנתי לשני הדגמים שציינתי, תקופת מה.
חווית הצליל היתה מדהימה נכון לאותם ימים.
תומר
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
התגלית האישית שלי ידועה לרוב החברים כבר מזמן והיא ש- CDP יעודי (ספציפית ניסיתי את פרימאר ואודיו אארו) עדיף בהפרש ניכר מכונן מחשב + DAC של דנון 3806. פשוט היה לי קשה לקבל את זה עד שניסיתי.
HiFiMusic IL
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
לא ממש הבנתי את השרשור הזה
על מה מדובר?
על מה מדובר?
הזכרת לי נשכחות. SL600 משופר של בכור עבר אלי באמצע שנות ה-80 (מענין אם מדובר באותו זוג), מרידיאן M2 היו בביתי כמה חודשים (הוחלפו ב-M20 חדשים). קווד 57 היו אחד מזוגות הרמקולים האודיופילים הראשונים שהיו לי (תחילת שנות ה-80).robo7 כתב:Quad Esl
Radford M25
מרידיאן M2
SL600 אצל בכור
RE של יאיר תמם...
היה לי את ה-FA (רמקול 3 יציאות גדול מאוד) הראשון שיאיר תמם תכנן.
תומר
אני זוכר שבגיל 15 קניתי את המדפיים של BOSE ששודכו לרסיבר של ימהה וחשבתי שאני אוטוטו בטופ ,
לאחר מכן החלפתי לרצפתיים של INFINITY מסדרת דלתא 60 ( שעד היום משמשים אותי לקולנוע ביתי ) והייתי בטוח שזהו זהו
,עד שבטיול משלחות בגרמניה שמעתי רמקולים של ווילסון והבנתי כמה אני רחוק גם בסאונד וגם בכסף.
לאחר מכן החלפתי לרצפתיים של INFINITY מסדרת דלתא 60 ( שעד היום משמשים אותי לקולנוע ביתי ) והייתי בטוח שזהו זהו
,עד שבטיול משלחות בגרמניה שמעתי רמקולים של ווילסון והבנתי כמה אני רחוק גם בסאונד וגם בכסף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
בגיל 14, כשגיליתי את ה-SURROUND SOUND בסלון של סבא שלי, הוא התקשה להסביר לי מדוע צריך 4 רמקולים כשיש לנו בעצם רק שתי אוזניים, אבל ההדגמה היתה ייחודית.
אין לי מושג אילו רמקולים היו לו או מה היתה המערכת (מי שמכיר אותי בתחום הזיכרון יבין), אבל זה עשה עלי המון רושם.
אין לי מושג אילו רמקולים היו לו או מה היתה המערכת (מי שמכיר אותי בתחום הזיכרון יבין), אבל זה עשה עלי המון רושם.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
ב-89 קיבלתי בידיים רועדות את ה- NAIM הראשון שלי - NAIT1 שניקנה יד שניה מאילן טמיר בכספי הלוואה (הייתי אז חייל סדיר)...
רק 15W אבל איזה צליל טהור...
הנ"ל חובר לפטיפון שלDUAL ורמקולים KEF 102.3 - איזו חוויה אדירה זו הייתה!
לאחרונה קניתי אחד כזה באנגליה רק בשביל הנוסטלגיה, וגיליתי להפתעתי שהוא Still crazy after all these years.
כרגע הוא יושב אצל האחיין שלי, מחובר ל-CD משופר של ARCAM ודוחף זוג רמקולים של MISSION 753, וגורם לי להזיל ריר כל פעם שאני שומע אותם ביחד
רק 15W אבל איזה צליל טהור...
הנ"ל חובר לפטיפון שלDUAL ורמקולים KEF 102.3 - איזו חוויה אדירה זו הייתה!
לאחרונה קניתי אחד כזה באנגליה רק בשביל הנוסטלגיה, וגיליתי להפתעתי שהוא Still crazy after all these years.
כרגע הוא יושב אצל האחיין שלי, מחובר ל-CD משופר של ARCAM ודוחף זוג רמקולים של MISSION 753, וגורם לי להזיל ריר כל פעם שאני שומע אותם ביחד
[left]
1. Linn LP12/Ittok/Klyde - classic of classics. If you didn't hear properly installed LP12 you don't know what high-end audio is all about. Most people, dealers and past owners included, didn't hear it in such condition. .
2. Ensemble PA1/Reference monitors. Sonus Faber Guarnery isn't high-end monitor after these.
3. Tubed pre and KT88 monoblocks from Misha 845. The more I use them the more I am surprised and astonished.
[/left]
1. Linn LP12/Ittok/Klyde - classic of classics. If you didn't hear properly installed LP12 you don't know what high-end audio is all about. Most people, dealers and past owners included, didn't hear it in such condition. .
2. Ensemble PA1/Reference monitors. Sonus Faber Guarnery isn't high-end monitor after these.
3. Tubed pre and KT88 monoblocks from Misha 845. The more I use them the more I am surprised and astonished.
[/left]
Analogue Rules
אחרי ששמעתי פעם אחד אינפיניט Q5 ישנים אני יכול מאוד להבין את תומר..............
והם עולים איזה עשירית או אפילו פחות מרמקולים שתומר שמע
שמעתי הרבה דברים טובים - אבל שערות נעמדו לי רק ב-2 מקרים:
- אמאטי מופעלים ע"י מגברי 845 (אז אז התחלתי להבין שכנראה אני צריך לעבור לשפופרות)
- LEXICON - הוא עשה לי את זה אז וגם הדגם החדש עשה לי את זה שוב.
יכולים להגיד עד מחר שרסיברים היום נשמעים אותו דבר - אבל כבר 3 אנשים יצאו אצלי בהלם אחרי ששמעו את לקסיקון שלי. בסוף הם שכחו מסטריאו וכו' ודיברו רק עליו
והם עולים איזה עשירית או אפילו פחות מרמקולים שתומר שמע
שמעתי הרבה דברים טובים - אבל שערות נעמדו לי רק ב-2 מקרים:
- אמאטי מופעלים ע"י מגברי 845 (אז אז התחלתי להבין שכנראה אני צריך לעבור לשפופרות)
- LEXICON - הוא עשה לי את זה אז וגם הדגם החדש עשה לי את זה שוב.
יכולים להגיד עד מחר שרסיברים היום נשמעים אותו דבר - אבל כבר 3 אנשים יצאו אצלי בהלם אחרי ששמעו את לקסיקון שלי. בסוף הם שכחו מסטריאו וכו' ודיברו רק עליו
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
מבחינת רכיב ה-Proac Response 2S שקניתי מחבר. פשוט רמקול שמנגן יפה כל סוג מוסיקה שתנגן דרכו (למישהו עם טעם אקלקטי כמו שלי זה נורא חשוב) וכל הקלטה. הקלטות מחורבנות נסבלות, הקלטות טובות נשמעות מצויין.
מסוגל לרמות ווליום שהחדר לא סובל בלי לסבול ונותן צליל מלא שלא ניתן לקבל מהמדפיים הזערוריים שמוכרים היום.
תגלית השנייה היתה Naim, פחות בשל הרכיבים ויותר בכל הקשור לדוקטרינה של כיצד (לפי Naim) יש להאזין למוסיקה. הפסקתי להתעסק ב-soundstage וחזרתי להנות ממוסיקה...
מסוגל לרמות ווליום שהחדר לא סובל בלי לסבול ונותן צליל מלא שלא ניתן לקבל מהמדפיים הזערוריים שמוכרים היום.
תגלית השנייה היתה Naim, פחות בשל הרכיבים ויותר בכל הקשור לדוקטרינה של כיצד (לפי Naim) יש להאזין למוסיקה. הפסקתי להתעסק ב-soundstage וחזרתי להנות ממוסיקה...
תומר- מתי תגלה לנו מה יעוד הסקרים שאתה עורך
צפוי להתפרסם ספר אודיופילי בקרוב ? יהיו הנחות לחברים?
איך שכחת לציין את ה infinity reference standard אשר לדבריך (מלפני אי אלו שירשורים) הם אלה שביתקו את בתולי ה High-End ?
איך שכחת לציין את ה infinity reference standard אשר לדבריך (מלפני אי אלו שירשורים) הם אלה שביתקו את בתולי ה High-End ?
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')בקרוב אני מפרסם ספר עם כל הנושאים שהעלתי, שאתה מכנה אותם סקרים. אתה תקבל את הספר בחינם.zy כתב:תומר- מתי תגלה לנו מה יעוד הסקרים שאתה עורך![]()
צפוי להתפרסם ספר אודיופילי בקרוב ? יהיו הנחות לחברים?
איך שכחת לציין את ה infinity reference standard אשר לדבריך (מלפני אי אלו שירשורים) הם אלה שביתקו את בתולי ה High-End ?...
לגבי האינפיניטי, הם מוזכרים בתחילת השירשור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
תומר- תודה על המתנה המובטחת, ממתין בקוצר רוח.
לגבי האינפיניטי, סליחה, אכן הייתי צריך לפענח לבד את ראשי התיבות (מה גם שהזכרת שוב את ארץ ההאזנה). מה שהכשיל אותי,בין היתר, בפיענוח זה שציינת "סידרה 5" , לא ידעתי שהיו/ יש סדרות לרמקול הזה,
בזכותך למדתי- מדובר על הרמקולים שיוצרו ב 88 לעומת אלו שיוצרו ב 80, להלן לינק-
http://www.infinity-classics.de/infinit ... ex-IRS.htm
אם הדף לא מופיע ישירות יש ללחוץ על IRS בצד שמאל
לגבי האינפיניטי, סליחה, אכן הייתי צריך לפענח לבד את ראשי התיבות (מה גם שהזכרת שוב את ארץ ההאזנה). מה שהכשיל אותי,בין היתר, בפיענוח זה שציינת "סידרה 5" , לא ידעתי שהיו/ יש סדרות לרמקול הזה,
בזכותך למדתי- מדובר על הרמקולים שיוצרו ב 88 לעומת אלו שיוצרו ב 80, להלן לינק-
http://www.infinity-classics.de/infinit ... ex-IRS.htm
אם הדף לא מופיע ישירות יש ללחוץ על IRS בצד שמאל
נערך לאחרונה על ידי zy ב 20/10/2006 3:24, נערך 3 פעמים בסך הכל.
javascript:emoticon('
')
'),תומר גם אני אשמח לקבל העתק. (חינם כמובן
)
הראשון ברשימה MYRYAD Z-140 לא הבנתי איך במעט כסף יש כל כך הרבה מוסיקה
אבל הבום האמיתי :
האזנה ראשונה לאוונגארד מוגבר ב WVAC טרנספורט , וDAC של חברת MBL
הראשון ברשימה MYRYAD Z-140 לא הבנתי איך במעט כסף יש כל כך הרבה מוסיקה
אבל הבום האמיתי :
האזנה ראשונה לאוונגארד מוגבר ב WVAC טרנספורט , וDAC של חברת MBL
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים