כמה "מתנות" מבית המדרש של פיליפס ידוע שבמסכי led סובלים מעננות אך העננות שלי קשה בצדדים ובאמצע המסך (תמונות בהמשך)
ו2 פיקסלים האחד כפי שרואים בתמונה עם נוכחות מרשימה מרחק 30 אחוז מצד ימין של המסך והשני מוזר בצד השני ורק כשזזים ימינה ממנו הוא חצי נגלה. אתחיל לגלגל את העניינים מחר נקווה בטוב מה שכן אני לא הולך לוותר. עדכונים בהמשך.
במקום הריטואל הקבוע לשלוח תמונות של הקרטון סגור וטלוויזיה על סטנד או תלוי על הקיר אני מצלם פיקסלים שרופים, זה המצב
נ.ב. וחשבתי שפיקסלים שרופים או תקועים זה משהו שחלף מהעולם.
שבת שלום לכולם
נערך לאחרונה על ידי MovieO ב 09/08/2013 8:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
ממש מעצבן ומוזר שגם היום אין בקרת איכות לגלות את הפגם בטרם השיווק .
הרכישה הייתה מהמשווק המורשה ?
כי אם כן אז אין יתרון כמו שמציגים, למעט השירות שתקבל בהמשך שאת זה אשמח לשמוע בהמשך.
אריהט כתב:ממש מעצבן ומוזר שגם היום אין בקרת איכות לגלות את הפגם בטרם השיווק .
הרכישה הייתה מהמשווק המורשה ?
כי אם כן אז אין יתרון כמו שמציגים, למעט השירות שתקבל בהמשך שאת זה אשמח לשמוע בהמשך.
...
א.ל.מ ובמקרה יצא לי להתחבר עם הבחור שם מפני שהיה לו ידע מקיף בשונה מהרבה רשתות גדולות שאין להם מושג קלוש בטלוויזיות.
אני לא רוצה לבאס אותך אבל תראה מה כתוב בפיליפס העולמית לגבי אחריות פיקסלים :
[left]The few “Bright Pixel” or “Dead Pixel” appearing on the LCD or Plasma panel is the nature of the product which is within factory standard. It does not affect the performance of the product(s) and does not constitute as a product defect.
Philips will offer a one to one replacement of panel under the following conditions:
7 or more “Bright Full Pixel” or “Dead Full Pixel” are found on the LCD or Plasma panel based on at least 1 meter viewing distance.
Valid on or within 14 days from the date of purchase[/left]
maya1 כתב:אני לא רוצה לבאס אותך אבל תראה מה כתוב בפיליפס העולמית לגבי אחריות פיקסלים :
[left]The few “Bright Pixel” or “Dead Pixel” appearing on the LCD or Plasma panel is the nature of the product which is within factory standard. It does not affect the performance of the product(s) and does not constitute as a product defect.
Philips will offer a one to one replacement of panel under the following conditions:
7 or more “Bright Full Pixel” or “Dead Full Pixel” are found on the LCD or Plasma panel based on at least 1 meter viewing distance.
Valid on or within 14 days from the date of purchase[/left]
מקווה שהם יבואו לקראתך....
...
כן.. כן... מכיר את כל החוקים המטופשים האלה!
אני רואה את הדברים באופן יותר ברור והגיוני קניתי טלוויזיה שנחשבת לאיכותית ביותר ואינני צריך לראות את שני הפיקסלים האלה שלא נדבר על העננות הקשה ממנה הטלוויזיה סובלת בסצנות כהות.
ובשורה התחתונה אני צריך ליהנות מהמוצר לא לקבל ממנו עגמת נפש וטרטורים.
תבקש שיחליפו לך מסך ! במידה ולא, תעשה כמו שציינת ביטול עיסקה ! דבר שני מדובר במסך מעולה וקורה שיש תקלות אני רק מקווה שכן יחליפו לך בלי בעיות ושתהנה בכל זאת מחווית הקניה ומאיכות המוצר .
נערך לאחרונה על ידי NK ב 09/08/2013 16:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
NK כתב:תבקש שיחליפו לך מסך ! במידה ולא תעשה כמו שציינת ביטול עיסקה ! דבר שני מדובר במסך מעולה וקורה שישי תקלות אני רק מקווה שכן יחליפו לך בלי בעיות ושתהנה בכל זאת מחווית הקניה ומאיכות המוצר .
...
שקלתי היום לבטל את הטכנאי אבל הנציגה אמרה לי שהוא חייב לבוא.
מה הטעם שהוא יבוא אין מצב שאני משאיר טלוויזיה כל כך יקרה עם כל כך הרבה בעיות אצלי! יבוא איזה אידיוט אחד עם קפריזה וירשום שזה כלום ואז אני מבטל את העסקה!
אגב כתבתי על תופעת העננות המסיבית שיש לי בשחור רואים את הלבן עד האמצע ובמסך כחול רואים ווינייט (הילה סביבה המסגרת) כהה מאוד
התמונות מצויינות ומוכיחות את הבעייה. החלפה!
בקשר לבחור שציטט את מדיניות החלפת המסכים של פיליפס: המדיניות הזו תקפה כשדברים קורים עם הזמן. כשזה DOA -Dead On Arrival מה שנקרא, יש תמיד מדיניות אחרת.
כמו שכתבתי קודם על מסך המחשב שלי, אז המדיניות הייתה שמחליפים על 3 פיקסלים שרופים ובגלל שהתקלה הייתה קיימת במסך מהקופסא החליפו לי בלי לשאול שאלות.
חבל שזה קרה ואני מקווה שהכל יסתדר.
תכתוב להם גם בפייסבוק עם התמונות על ה wall, לדעתי: https://www.facebook.com/PhilipsIsrael ו https://www.facebook.com/PhilipsTV.il חשבון הפייסבוק הזה מתוחזק ע"י אלקטרה.
NK כתב:מסך פרימיום שכזה ממש לא אמור להגיע ככה ואני בטוח שגם באלקטרה מבינים זאת ולא אמורה ליהיות בעיית החלפה ! אין פה באתר נציג של אלקטרה שאפשר ליפנות אליו ?
freedom_il כתב:התמונות מצויינות ומוכיחות את הבעייה. החלפה!
בקשר לבחור שציטט את מדיניות החלפת המסכים של פיליפס: המדיניות הזו תקפה כשדברים קורים עם הזמן. כשזה DOA -Dead On Arrival מה שנקרא, יש תמיד מדיניות אחרת.
כמו שכתבתי קודם על מסך המחשב שלי, אז המדיניות הייתה שמחליפים על 3 פיקסלים שרופים ובגלל שהתקלה הייתה קיימת במסך מהקופסא החליפו לי בלי לשאול שאלות.
חבל שזה קרה ואני מקווה שהכל יסתדר.
תכתוב להם גם בפייסבוק עם התמונות על ה wall, לדעתי: https://www.facebook.com/PhilipsIsrael ו https://www.facebook.com/PhilipsTV.il חשבון הפייסבוק הזה מתוחזק ע"י אלקטרה.
...
לא רוצה ליצור פרובוקציות כבר מעכשיו נראה לאחר ביקור הטכנאי אני חושב שזה לא יהיה פייר למרות כל עוגמת הנפש שנעשת לי... אבל תודה בכל אופן