הי,
למשרד החלטתי לקחת גאג'יה ישנה (בת 13) של חבר שלא משתמש, הייתה במחסן 5 שנים אחרונות.
בהפעלה נראה כי ישנו טפטוף קל מאיזור הדוד וליד יש הצטברות חומר לבן (אבנית כנראה, לא בטוח).
בכוח סביר לא הצלחתי לשחרר את 4 הברגים שנועלים את הדוד.
יש למישהו המלצות?
במידה ואפתח, האם זה מסתכם רק בהחלפת אטם?
תודה.
עזרה בתיקון גאג'יה בת 13
וואו זאת גאגגיה באמת ישנה!
אם בכל זאת יש לך אומץ והרבה זמן לפרוייקט הזה אז תשמן אותם טוב בספריי שמן ותן לשמן 24 שעות להספג לפני שאתה ממשיך לנסות
סביר להניח גם שלא תצליח בלי לשבור אף בורג (מה שקרה לי ואילץ אותי להבריז\לקדוח אותם החוצה)בכוח סביר לא הצלחתי לשחרר את 4 הברגים שנועלים את הדוד...
אם בכל זאת יש לך אומץ והרבה זמן לפרוייקט הזה אז תשמן אותם טוב בספריי שמן ותן לשמן 24 שעות להספג לפני שאתה ממשיך לנסות
בתור התחלה יהיה לך קשה למצוא אטם (סיליקון) מתאים כי השירות של גאגגיה לא כל כך טוב בשנים האחרונות. אח"כ תצטרך להשרות את החלק התחתון של הבוילר לכמה ימים בתמיסה (מלח לימון החלק התחתון הוא מפליז) כדי שכל האבנית תרד כדי שהאטם יוכל להכנס לחריץ כמו שצריך. בכלל לא הייתי ממליץ לך לפתוח את הבוילר אלא אם אתה רואה בוודאות שדולפים מים מהחיבור בין שני חלקי הבוילר, סביר להניח שהדליפה היא דוקא מלמעלה מאיזור הברז של האדים כי בדרך כלל אבנית מצטברת בחיבור בין שני חלקי הדוד וסותמת את החריץ.במידה ואפתח, האם זה מסתכם רק בהחלפת אטם?...
פתחתי, תראו מה קורה כשלא משתמשים במרכך
זוהי דוגמה מצויינת למה כדאי להשתמש במרכך.
כל שאר החלקים (פרט לדוד האלומיניום) יצאו נקיים מאוד.
הדוד היה בחומר של גאג'יה 24 שעות, ירד הרבה ג'יפה ועכשיו כשממלאים מים הם יוצאים נקיים.
עדיין מטריד אותי נושא הדופן הפנימי שהוא לא חלק ונקי, האם לדעתכם יכול להיות מסוכן לשתות קפה ממכונה זו?
איזה חומר יש בחלקו הפנימי של הדוד.
תודה
כל שאר החלקים (פרט לדוד האלומיניום) יצאו נקיים מאוד.
הדוד היה בחומר של גאג'יה 24 שעות, ירד הרבה ג'יפה ועכשיו כשממלאים מים הם יוצאים נקיים.
עדיין מטריד אותי נושא הדופן הפנימי שהוא לא חלק ונקי, האם לדעתכם יכול להיות מסוכן לשתות קפה ממכונה זו?
איזה חומר יש בחלקו הפנימי של הדוד.
תודה
-
- לפני ניקוי
-
- אחרי ניקוי (1)
-
- אחרי ניקוי (2) דוד אלומיניום
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים