ריצוד קל במסך התצוגה של נגן BD

פורום נגני DVD ובלוריי, סטרימרים וממירים של AppleTV ו-GoogleTV- כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

אהלן חברים שאלה , רכשתי את נגן הבלוריי מאמזון (פנסוניק 500) וכמובן בדקתי שהוא תקין.
הפעלתי אותו עם סרט DVD הסאונד מעולה והתמונה המוצגת מדהימה ומרשימה ושמתי לב שכאשר המסך היה בהגדרות וגם במהלך הצגת הסרט עצמו יש ריצוד, קפיצות קטנות במסך התצוגה הקטן של הנגן.
בסרט עצמו המוצג אין קפיצות או הפרעות רק במסך הקטן של הנגן המציג את מספר הדקות של הסרט או כל פעולה אחרת אשר עושים ובנוסף ראיתי שבמצב stand by אין קפיצות (שוב רק בניגון הסרט או במסך ההגדרות) אין לי מושג מה זה , חיברתי את הנגן לחשמל עם הכבל המקורי שהגיע יחד איתו , כבל חשמל רגיל, אז הדבר היחיד שעשיתי הוא פשוט להחליף לכבל חשמל אחר (יש לי אותו הכבל) אבל הקפיצות המשיכו.
מישהו יודע מה זה אומר, זה תקלה או שום דבר רציני ?????????????

simpson פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #2 

חברים לקחתי את הנגן וחיברתי אותו לעוד שני אזורים נוספים אחרים ל-TV ולא היה שום ריצוד, נראה לי שזה נטו מהפרעות מכיוון שאצלי הנגן מחובר בארון עם ציוד נוסף יחד עם הרבה כבלי חשמל וכנראה מזה ההפרעה והריצוד במכשיר.
מישהו יודע איך מצמצמים הפרעות אלו, יש לי מוצר ferrite filter לחיבור על הכבלים של החשמל ושאר הכבלים.
השאלה עם זה עוזר או מפחית את ההפרעות של השדה חשמלי?

שלח תגובה

חזור אל “נגנים וסטרימרים”