מחפש לרכוש סטרימר עם פרמטרים מאוד מסויימים ואשמח לעזרה
-
nevrspakofme
-
- טרול

- תגובות: 38
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
כרגע יש לי בסלון מחשב קטן וקומפקטי שעולה בערך 1400-1600 שקל ומריץ וינדוס 7 העניין הוא שאני לא באמת צריך את כל הפונקציונליות של PC.
הידע של בסטרימרים מאוד מאוד מצומצם,
מה שאני כן יודע הוא שהם יודעים לנגן סרטי HD ממדיה שמחוברת פיזית אליהם או ממחשבים אחרים שמחוברים באופן חוטי או אלחוטי לרשת הביתית.
להלן הפונקציונליות שאני כן צריך:
יכולת להתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית באופן אחלוטי ולמשוך ולנגן מהם מדיה בFULL HD
יכולת לנגן מדיה מדיסק און קיי או מכונן קשיח שמחובר אליהם דרך USB
יכולת לגלוש באינטרנט בדפדפן כגון CHROME, מה שיאפשר לי לראות סדרות ישראליות בסטרימינג(המירוץ למליון למשל)...ובאופן כללי יתן לי לא מעט מהגמישות שיש לי בPC
יכולת להגדיר VPN על מנת שאפשר יהיה לראות NETFLIX ו HULU
יכולת לחבר מקלדת ועכבר
לפי המעט שקראתי הסטרימר הקלאסי מיועד יותר בשביל לשמש כ"צינור טיפש" שמחבר בין מדיה בכל הרשת הביתית לבין הטלויזיה. ואילו אני צריך ממנו הרבה יותר.
לכן נראה לי שאני צריך סטרימר שמריץ אנדרואיד(שם בכיף אפשר להתקין אפליקציות של NETFLIX ודברים אחרים)
נתקלתי כבר בכמה ה"ANDROID ON A STICK\" והשאלה בעצם האם זה יספק את מה שאני מבקש והאם יש סטרימרים יותר רצינים שמגיעים עם אנדרואיד ומאפשרים התקנה של תוכנות מהPLAY של גוגל?
אין לי שום בעיה לרכוש את המכשיר בחו"ל
תודה לעוזרים
הידע של בסטרימרים מאוד מאוד מצומצם,
מה שאני כן יודע הוא שהם יודעים לנגן סרטי HD ממדיה שמחוברת פיזית אליהם או ממחשבים אחרים שמחוברים באופן חוטי או אלחוטי לרשת הביתית.
להלן הפונקציונליות שאני כן צריך:
יכולת להתחבר למחשבים אחרים ברשת הביתית באופן אחלוטי ולמשוך ולנגן מהם מדיה בFULL HD
יכולת לנגן מדיה מדיסק און קיי או מכונן קשיח שמחובר אליהם דרך USB
יכולת לגלוש באינטרנט בדפדפן כגון CHROME, מה שיאפשר לי לראות סדרות ישראליות בסטרימינג(המירוץ למליון למשל)...ובאופן כללי יתן לי לא מעט מהגמישות שיש לי בPC
יכולת לחבר מקלדת ועכבר
לפי המעט שקראתי הסטרימר הקלאסי מיועד יותר בשביל לשמש כ"צינור טיפש" שמחבר בין מדיה בכל הרשת הביתית לבין הטלויזיה. ואילו אני צריך ממנו הרבה יותר.
לכן נראה לי שאני צריך סטרימר שמריץ אנדרואיד(שם בכיף אפשר להתקין אפליקציות של NETFLIX ודברים אחרים)
נתקלתי כבר בכמה ה"ANDROID ON A STICK\" והשאלה בעצם האם זה יספק את מה שאני מבקש והאם יש סטרימרים יותר רצינים שמגיעים עם אנדרואיד ומאפשרים התקנה של תוכנות מהPLAY של גוגל?
אין לי שום בעיה לרכוש את המכשיר בחו"ל
תודה לעוזרים
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
לפי הדרישות שתיארת, אתה דווקא כן צריך חלק גדול מהפונקציונליות של ה PC...
אלה תכונות שקשה למצוא בסטרימרים "רגילים" (אני לא יודע לגבי Android Sticks).יכולת לגלוש באינטרנט בדפדפן כגון CHROME, מה שיאפשר לי לראות סדרות ישראליות בסטרימינג(המירוץ למליון למשל)...ובאופן כללי יתן לי לא מעט מהגמישות שיש לי בPC
יכולת לחבר מקלדת ועכבר...
-
nevrspakofme
-
- טרול

- תגובות: 38
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
חבל שאין מכשיר שמשלב את כל העולמות
נראה לי שאני הלך על ANDROID ON A STICK....מששהו שמגיע עם 2GB זכרון DDR ומערכת הפעלה4.2....עליו אפשר בקלות להתקין NETFLIX ןVPN ואפשר לראות עליו סרטי HD
נראה לי שאני הלך על ANDROID ON A STICK....מששהו שמגיע עם 2GB זכרון DDR ומערכת הפעלה4.2....עליו אפשר בקלות להתקין NETFLIX ןVPN ואפשר לראות עליו סרטי HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים