ראוטר אלחוטי מוריד מהירות בחצי
היי,
אני צריך עצת מומחה.
אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי (תשתית של בזק ובזק בינלאומי הספק) ל 40Mbps.
לפני השידרוג הייתי על 15M וקיבלתי את אותה מהירות גם על מחשב הדסקטופ שלי וגם על הלפטופ.
אחרי ששידרגתי ל 40 שמתי לב שהמהירות על מחשב הדסקטופ שלי היא 40 אבל ב WIFI אני מקבל 20M.
יש לי ראוטר של EDIMAX דגם br-6424n שלפי אתר החברה הוא אומנם END OF LIFE אבל לפי דעתי עדיין אמור לתמוך במהירויות האלו.
כשהתקשרתי לחברת פיקוק שמשווקת את המוצרים של EDIMAX הנציג אמר לי שזה תקין שב WIFI המהירות יורדת בחצי..
השאלה שלי היא, אם יש אמת בדבריו ובאמת המהירות יורדת בחצי (איך זה לא קרה ב 15M????) או שיש לי ציוד מיושן?
ניסיתי כבר את כל "הפטנטים" למיניהם, לאפס פה ולאפס שם.. נאדה!!! אותה תוצאה....
יש למישהו רעיון או עצה?
תודה רבה.
אני צריך עצת מומחה.
אתמול שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי (תשתית של בזק ובזק בינלאומי הספק) ל 40Mbps.
לפני השידרוג הייתי על 15M וקיבלתי את אותה מהירות גם על מחשב הדסקטופ שלי וגם על הלפטופ.
אחרי ששידרגתי ל 40 שמתי לב שהמהירות על מחשב הדסקטופ שלי היא 40 אבל ב WIFI אני מקבל 20M.
יש לי ראוטר של EDIMAX דגם br-6424n שלפי אתר החברה הוא אומנם END OF LIFE אבל לפי דעתי עדיין אמור לתמוך במהירויות האלו.
כשהתקשרתי לחברת פיקוק שמשווקת את המוצרים של EDIMAX הנציג אמר לי שזה תקין שב WIFI המהירות יורדת בחצי..
השאלה שלי היא, אם יש אמת בדבריו ובאמת המהירות יורדת בחצי (איך זה לא קרה ב 15M????) או שיש לי ציוד מיושן?
ניסיתי כבר את כל "הפטנטים" למיניהם, לאפס פה ולאפס שם.. נאדה!!! אותה תוצאה....
יש למישהו רעיון או עצה?
תודה רבה.
אין לי מושג איזה כרטיס רשת יש שם.. מדובר במחשב יחסית "ישן".. אבל בכל מקרה הבעייה לא שם,הבעייה היא ב WIRELESS.mp3lll כתב:איזה כרטיס רשת יש לך בנייח? אם זה G זה תקין.
אם אתה יכול לחבר ב כבל למה להשתמש באלחוטי?...
המחשב הנייח שלי מחובר עם כבל אבל את רוב העבודה אני מבצע מהנייד - ובגלל זה אני מצפה שהוא יתמוך במהירות ששידרגתי אליה..
מה הרווחתי מזה שב WIFI המהירות נמוכה יותר??? יכולתי להשאר עם ה 15M שהיו לי.. ההבדל בין 15 ל 20 הוא לא כזה קריטי...
המהירות שאתה מקבל מהספק תמיד מתייחסת לחיבור עם כבל רשת.
מחשבים ישנים עם כרטיסי רשת עתיקים לא יכולים לגלוש בwifi במהירות גבוהה מ15-17 מגה ללא קשר
למהירות שאתה מקבל מהספק.
אני עם 100 מגה חיבור ועם לפטופ חדיש אני מקבל בסביבות 60 מגה בגלישה בwifi ובלפטופ ישן קיבלתי מקסימום 20.
שדרג את הלפטופ ותהנה.
מחשבים ישנים עם כרטיסי רשת עתיקים לא יכולים לגלוש בwifi במהירות גבוהה מ15-17 מגה ללא קשר
למהירות שאתה מקבל מהספק.
אני עם 100 מגה חיבור ועם לפטופ חדיש אני מקבל בסביבות 60 מגה בגלישה בwifi ובלפטופ ישן קיבלתי מקסימום 20.
שדרג את הלפטופ ותהנה.
בעיקרון די ענית לי על מה ששאלתי..dor8 כתב:המהירות שאתה מקבל מהספק תמיד מתייחסת לחיבור עם כבל רשת.
למהירות שאתה מקבל מהספק.
שדרג את הלפטופ ותהנה....
אני עם לפטופ שנקנה לפני חודש וחצי בערך.. ככה שאפשר להגיד שהוא די חדש...
אבל אם אתה אומר שאתה מחובר עם 100 וב WIFI אתה מקבל 60 אז זה די תואם למה שקורה אצלי,אני מקבל מתוך 40 טיפ טיפה יותר מ 20... אז כניראה שהנציג צדק ובאמת ב WIFI בקצבים הגבוהים אי אפשר לקבל את כל הרוחב פס,למרות שב 15 קיבלתי את הכל.. כניראה ש 15 לא נחשב לקצב גבוה...
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 611
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
לא נראה לי נכון מה שאתה אומר.
הוא התייחס למהירות של 100 מגה, שהיא באמת קצב גבוה.
אף אחד לא מקבל באמת 100 מגה. רק הקרובים ביותר למרכזייה יקבלו כך.
כשמדובר ב 40 מגה אתה אמור לקבל את מלוא המהירות. נסה להתקרב לראוטר ולבדוק עם סמראטפון ולראות מה המהירות שאתה מקבל בוויפי.
בכל מקרה, אני לא חושב שאתה אמור לקבל 20 מגה אם אתה בחבילה של 40.
הוא התייחס למהירות של 100 מגה, שהיא באמת קצב גבוה.
אף אחד לא מקבל באמת 100 מגה. רק הקרובים ביותר למרכזייה יקבלו כך.
כשמדובר ב 40 מגה אתה אמור לקבל את מלוא המהירות. נסה להתקרב לראוטר ולבדוק עם סמראטפון ולראות מה המהירות שאתה מקבל בוויפי.
בכל מקרה, אני לא חושב שאתה אמור לקבל 20 מגה אם אתה בחבילה של 40.