אני אפילו לא חובבן - אז זה הולך להיות פשוט
התחדשתי בפיוניר 322 מהדיוטי, ואני מנסה לחבר את הבס הפשוט למגבר. העניין הוא שבמגבר יש יציאה לבס של SPDIF(?) ומהרמקול יש שני חוטים חשופים.
חתכתי כבל RCA וניסיתי ללפף את החוטים מהרמקול ולחבר למגבר וזה לא בדיוק עובד...
תודה מראש לכל מי שמסייע!
חיבור חוטי רמקול חשופים למגבר
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אוי אוי אוי... לא טוב.. יש לך סאבוופר פסיבי, כלו ר ללא הגברה פנימית. הרסיבר לא יודע לעבוד עם סאבים כאלו. היציאה של הרסיבר היא לא spdif אלא line רגילה. את הסאבוופר שיש לך תמסור באתר אגורה ותקנה סאבוופר אקטיבי. יהיה לך מזל אם הסאב יעבוד, יכול להיות שהרסת את המעגל חשמלי בניסוי שלך...
או קי, אז כשירות למי שיבוא אחרי עם אותה שאלה, לאחר שקראתי על זה קצת בפורומים כאן:
הרמקולים שיש לי הם ממערכת מיני קולנוע ביתי, הכוללת די וי די וחמישה רמקולים. הסאב לא יכול להתחבר למגבר כי הוא פאסיבי - יוצאים ממנו שני חוטים בלבד והוא לא מחובר לחשמל. פתרתי את זה על ידי כך שחיברתי אותו בחזרה לדי וי די, ואת הדי וי די חיברתי לרסיבר באמצעות כניסת האודיו החיצונית עם שני כבלים RCA, מפצל Y לכבל אחד שנכנס לתוך הרסיבר וזהו. כשהדי וי די דלוק על AUX אני גם שומע בס. פשוט וקל עד שיהיה תקציב לרמקולים קצת יותר רציניים.
לומר שעכשיו יש לי מערכת קולנוע ביתית עם סאונד מדהים, אפקטים וסראונד? לא ממש... השקעתי 400$ עד כה ומתברר שזה ממש לא מספיק.
הרמקולים שיש לי הם ממערכת מיני קולנוע ביתי, הכוללת די וי די וחמישה רמקולים. הסאב לא יכול להתחבר למגבר כי הוא פאסיבי - יוצאים ממנו שני חוטים בלבד והוא לא מחובר לחשמל. פתרתי את זה על ידי כך שחיברתי אותו בחזרה לדי וי די, ואת הדי וי די חיברתי לרסיבר באמצעות כניסת האודיו החיצונית עם שני כבלים RCA, מפצל Y לכבל אחד שנכנס לתוך הרסיבר וזהו. כשהדי וי די דלוק על AUX אני גם שומע בס. פשוט וקל עד שיהיה תקציב לרמקולים קצת יותר רציניים.
לומר שעכשיו יש לי מערכת קולנוע ביתית עם סאונד מדהים, אפקטים וסראונד? לא ממש... השקעתי 400$ עד כה ומתברר שזה ממש לא מספיק.