האם יש "המלצת פורום" על מכונה עד 5K?

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
Itsik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 431
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #21 

אגב בזרה, יש להם דגם חדש. אני לא רואה הרבה הבדלים בינו לבין הBZ10 מלבד עיצוב ואולי גוף חימום מעט יותר חזק.

http://bezzera.it/index.php?option=com_ ... 86&lang=en

[img2=550x550]http://www.perfectespresso.ro/images/pr ... 611177.jpg[/img2]
איציק.

Mimi111 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 426 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #22 

כפיר, אתה גורו אמיתי! תודה על ההסבר הארוך, המפורט והמושקע. עשית לי סדר בעניין.

לגבי השילוח, כבר קיבלתי תשובה אתמול שהוא מתבצע דרך TNT ולא דרך DHL או FedEx וכעת בעקבות דבריך ׳הגשתי ערעור׳ לקרלו.

1. האם מישהו ביקש מקרלו שילוח חלופי ונענה?
2. אשמח לקבל לינק לשרשור שמסביר למה לא TNT. לי באופן אישי היה נסיון עבר גרוע עם פדקס (הרבה עמלות ״שקר כלשהו״ כפי שנהוג לכנותן כאן) ואחרי התכתבויות וטלפונים וטרטורים הסתדרתי איתם.

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #23 

1. כן לי ויותר מפעם אחת ואם תתעקש בנימוס הוא יסכים.
2. TNT לפחות בארץ לא משהו, לוקח להם להביא מוצר מאיטליה לפה פי 2 זמן, עמילות המכס שלהם לא מקצועית וגדולה כמו fedex/dhl והם גובים את סכום העמילות היקר מבין כולם כולל אגרת ניטול מטענים נוספת שאין לאחרים כי אין להם צוות לוגיסטי שמשנע את הסחורה בתוך ממן ואז צריך לשלם עוד לממן (על חשבונך כמובן).

Fedex הכי מהירים ולוקח להם כ 2 ימי עסקים להביא אליך ולפעמים גם פחות, עמילות המכס שלהם הכי זולה מכולם ויש שירות טוב ומסודר פה בארץ.

גם dhl מצוינים אך לטעמי מגיעים במקום שני אחרי fedex.

דבר עם קרלו, הוא אדם נחמד ומבין עניין וכבר שלח לא מעט מכונות לארץ(ואתה יכול למסור לו גם דש ממני על הדרך).

בהצלחה.

Mimi111 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 755
נתן תודות: 426 פעמים
קיבל תודות: 96 פעמים

שליחה #24 

תודה על האיפורמציה ושאלה אחרונה בהחלט (אני מקווה...): יש מספר אפשרויות תשלום: פייפאל, אשראי, ועוד אחת שלא הבנתי. בכל מקרה, באיזו מומלץ לבחור?
כמובן שמעבר לעניין הגנת הקונה ישנה חשיבות לשערי ההמרה וגובה העמלות בסכום כזה בוודאי. אז אשמח ללמוד מנסיון החברים.

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #25 

אגב לכולם יש אותן ״עמלות״ כי זה משהו מוכתב מממן שאחראי על הכל וגם מהמכס ורשות שדות התעופה, יש אגרת רישומון שעולה כ 20 שקלים, אגרת ביטחון בסדר גודל של 30-40 שקלים, עמילות מכס מחברת הבלדרות שנעה בין 150 ל 280 תלוי בחברה ובערך התכולה.

אם החבילה מבלה לילה בממן בגלל עיכוב של המכס או בדיקה בטחונית מוסיפים עוד אגרת אחסון שתלויה בגודל ובערך המוצר ויכולה להגיע גם ל 50-60 שקלים ליום (הסכומים לא כוללים מע״מ).

ל TNT כאמור יש עוד אגרה בגין שינוע המטען ולכן במצטבר הכי יקרים.

אגב לשילוח בדואר אין שום עלויות נוספות פרט למע״מ ואגרת רישומון אבל אין ביטוח וזה ייקח כשבועיים לקבל את החבילה - זה יותר מתאים לפריטים קטנים יותר ופחות שבירים...

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

Mimi111 כתב:תודה על האיפורמציה ושאלה אחרונה בהחלט (אני מקווה...): יש מספר אפשרויות תשלום: פייפאל, אשראי, ועוד אחת שלא הבנתי. בכל מקרה, באיזו מומלץ לבחור?
כמובן שמעבר לעניין הגנת הקונה ישנה חשיבות לשערי ההמרה וגובה העמלות בסכום כזה בוודאי. אז אשמח ללמוד מנסיון החברים.
...
אני נוהג לשלם תמיד בפייפל, אפשר גם אשראי.

בחשבון הפייפל שלך תגדיר את מטבע ברירת המחדל דולר ולא שקל כי תהיה לך המרה כפולה עם עמלה.
תשלם את החשבון ביורו ואז תהיה המרה אחת של חברת האשראי שלך לפי שער יציג בתוספת 2.5% עמלת המרה (בדרך כלל למרבית הכרטיסים העיסקיים יש 50% הנחה על העמלה).

בכל מקרה מדובר בתוספת יחסית זניחה לעלות הכוללת אבל כדאי להבין את כל הפרמטרים שנכנסים לעסקה.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”