האם יש "המלצת פורום" על מכונה עד 5K?
סילביה - לא בשבילי גלישת טמפרטורה.
שימושים: אספרסו+הפוך.
מחיפושיי בפורום יצאתי מבולבל לגמרי. אני משתמש יחסית מתחיל (בריקה נחשב...?)
והייתי שמח לדעת אם ישנה הסכמה רחבה לגבי מכונה כלשהי.
במידה ויש הצדקה 'אמתח' את עצמי מעט יותר.
תודה לכולכם
שימושים: אספרסו+הפוך.
מחיפושיי בפורום יצאתי מבולבל לגמרי. אני משתמש יחסית מתחיל (בריקה נחשב...?)
והייתי שמח לדעת אם ישנה הסכמה רחבה לגבי מכונה כלשהי.
במידה ויש הצדקה 'אמתח' את עצמי מעט יותר.
תודה לכולכם
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
דוגמאות מחיפוש זריז:
http://www.htcafe.co.il/vt156422.יבוא-מ ... יטליה.html
http://www.htcafe.co.il/vt186890.המחליפ ... llini.html
אם יהיו לך שאלות שאל פה, התהליך מאוד פשוט וקל והמכונה מגיעה תוך 3-4 ימים עם שליח עד הבית, חברת הבלדרות מטפלת גם בשחרור מהמכס.
http://www.htcafe.co.il/vt156422.יבוא-מ ... יטליה.html
http://www.htcafe.co.il/vt186890.המחליפ ... llini.html
אם יהיו לך שאלות שאל פה, התהליך מאוד פשוט וקל והמכונה מגיעה תוך 3-4 ימים עם שליח עד הבית, חברת הבלדרות מטפלת גם בשחרור מהמכס.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
תשמע, אני בדיוק הזמנתי לפני כמה ימים Bezzera Guilia מהאתר www.lagondola.com, זה אתר שאחרי שאתה יוצר יוזר וכותב שאתה מישראל, מוריד לך את המעמ המקומי אוטומטית.
בנוסף לזה תצטרך לשלם דמי משלוח של 120 יורו. בארץ תצטרך לשלם מעמ של 18% על כל הסכום+ מיסי שקר כלשהו שהחברת שילוח לוקחת בדרך כלל, זה יוצא בדרך כלל בסביבות ה200 שקל (אני עדיין לא קיבלתי את שלי אז ככה שאני לא יודע בדיוק).
בנוסף הוא הביא לי קופון שנותן 5% הנחה על המכונה, בcheckout תכניס את הקוד "BEZ" בלי המרכאות.
אז אם אתה מזמין את הBZ10 יוצא לך 865 יורו כולל משלוח בלי המיסים בארץ.
עריכה: התכוונתי לאתר www.lagondola.it
בנוסף לזה תצטרך לשלם דמי משלוח של 120 יורו. בארץ תצטרך לשלם מעמ של 18% על כל הסכום+ מיסי שקר כלשהו שהחברת שילוח לוקחת בדרך כלל, זה יוצא בדרך כלל בסביבות ה200 שקל (אני עדיין לא קיבלתי את שלי אז ככה שאני לא יודע בדיוק).
בנוסף הוא הביא לי קופון שנותן 5% הנחה על המכונה, בcheckout תכניס את הקוד "BEZ" בלי המרכאות.
אז אם אתה מזמין את הBZ10 יוצא לך 865 יורו כולל משלוח בלי המיסים בארץ.
עריכה: התכוונתי לאתר www.lagondola.it
נערך לאחרונה על ידי gofmarat ב 08/08/2013 0:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
865 יורו לפני מיסים זה אומר משהו כמו 1150 יורו אחרי מיסים.
אף אחד לא הציע את האוסקר של נובה סמוליני. אז אני מציע אותה:
לי היא עלתה פחות מ5K . מכונת HX עם דוד גדול, קלה ללימוד. ופשוטה לתפעול
אף אחד לא הציע את האוסקר של נובה סמוליני. אז אני מציע אותה:
לי היא עלתה פחות מ5K . מכונת HX עם דוד גדול, קלה ללימוד. ופשוטה לתפעול
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

865 אירו פלוס 18 אחוז מע״מ יוצא בסביבות 1020 אירו כלומר כ 5000 שקלים כולל הובלה עד הבית.
אגב כדאי להתעקש על שילוח דרך Fedex או dhl כי הן מהירות יותר והשירות שלהן מקצועי יותר וגם עלויות עמילות המכס זולות יותר מ TNT למשל.
אסקסו מיני מטחנה מספיק טובה, זה המינימום לאספרסו טוב.
אגב כדאי להתעקש על שילוח דרך Fedex או dhl כי הן מהירות יותר והשירות שלהן מקצועי יותר וגם עלויות עמילות המכס זולות יותר מ TNT למשל.
אסקסו מיני מטחנה מספיק טובה, זה המינימום לאספרסו טוב.
כפיר, כשאתה אומר להתעקש על DHL או gofmarat שכתבת לי שקיבלת קופון (שאגב לא עובד לי) - האם אתם מתקשרים ישירות מול מישהו או פשוט מבצעים הזמנה באתר?
סליחה על החפירה אבל זה חתיכת סכום ועוד יבוא מאיטליה... אני מתחיל להרגיש יבואן
סליחה על החפירה אבל זה חתיכת סכום ועוד יבוא מאיטליה... אני מתחיל להרגיש יבואן
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אופס
התכוונתי לwww.lagondola.il

Mimi111, התקשרתי למספר טלפון שהם מפרסמים באתר, דיברתי עם בחור בשם קרלו והוא נתן לי את ההנחה, הוא אמר לי שהוא נותן לי את ההנחה כי רציתי את המג'יקה ונגמר להם במלאי, לפי דעתי אם תדבר איתו הוא יתן את ההנחה. יכול להיות שהקופון מקושר ליוזר כי ניסיתי אותו עכשיו וזה עובד לי.
התכוונתי לwww.lagondola.il
Mimi111, התקשרתי למספר טלפון שהם מפרסמים באתר, דיברתי עם בחור בשם קרלו והוא נתן לי את ההנחה, הוא אמר לי שהוא נותן לי את ההנחה כי רציתי את המג'יקה ונגמר להם במלאי, לפי דעתי אם תדבר איתו הוא יתן את ההנחה. יכול להיות שהקופון מקושר ליוזר כי ניסיתי אותו עכשיו וזה עובד לי.
כעת הסתדרתי. מסתבר שיש לאותו קרלו שני אתרים זהים בעיצובם אחד נקרא shop.lagondola.it והוא עם המחירים היקרים (השם יודע למה) והשניה זה Lagondola.it עם המחירים הזולים.
בהזדמנות זו אשמח אם מישהו יודע כאן מה ההבדל בין הבאזרות:
Bezzera BZ07 S PM
Bezzera BZ10 PM
Bezzera BZ07 S PM
וכמו כן למה הגירסה עם הPID כל כך יקרה (ומה חשיבותו למכונה זו)?
בהזדמנות זו אשמח אם מישהו יודע כאן מה ההבדל בין הבאזרות:
Bezzera BZ07 S PM
Bezzera BZ10 PM
Bezzera BZ07 S PM
וכמו כן למה הגירסה עם הPID כל כך יקרה (ומה חשיבותו למכונה זו)?
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

PID הוא בקר טמפרטורה דיגיטלי שמחליף את הפרסוסטאט במכונה.
הוא הרבה יותר מדויק ומאפשר לך לכייל טמפרטורת חליטה בצורה מדויקת והבקר דואג להדליק את גוף החימום מיידית כשהטמפרטורה משתנה.
הכל נשמע טוב ויפה וזה אכן עובד טוב כשיש דוד יחיד או דאבל בוילר אבל במכונה עם מחליף חום כמו המכונות שציינת זה מיותר לגמרי היות והמכונה מתוכננת לעבוד בטמפרטורת דוד גבוהה (110-115 מעלות) והמים לחליטה נשאבים ישירות מהמיכל הקר ועוברים לראש החליטה דרך צינור שטבול במי הדוד (מחליף חום) והעסק מתוכנן כך שעד שהם מגיעים לראש הם מתחממים לטמפרטורת חליטה.
לכן במכונה כזו לאחר המתנה ארוכה צריך לבצע קולינג פלאש קצר כלומר לרוקן את המים הרותחים שהגיעו בהמתנה לטמפרטורת הדוד כדי שלא לשרוף את הקפה בחליטה.
אז אם תכייל את הדוד לטמפרטורת חליטה שהיא נמוכה מטמפרטורת הקצפה תפסיד את יכולת ההקצפה בו זמנית ולמעשה תהפוך את המכונה למעין מכונת דוד יחיד שתאלץ להמתין עד שתתחמם לטמפרטורת הקצפה לאחר החליטה.
במכונה כזו זה יותר גימיק לדעתי וזה עטוף בתוספת מחיר מופרכת אז זה מיותר לגמרי.
קח את ה BZ10 וכתוב לקרלו שאתה מבקש לשלוח עם fedex/dhl ולא עם tnt, לא תצטער כי המכונה מצוינת.
אין טעם ללכת על ה BZ07 כי זה דגם ישן יותר והפרש המחיר ממש זניח.
עדיף כבר לשדרג את המטחנה ל compak k3 מאשר ללכת על מכונה יותר יקרה כי משם תקבל שדרוג מהותי יותר בכוס.
בהצלחה, אל תחשוש מיבוא אישי...
הוא הרבה יותר מדויק ומאפשר לך לכייל טמפרטורת חליטה בצורה מדויקת והבקר דואג להדליק את גוף החימום מיידית כשהטמפרטורה משתנה.
הכל נשמע טוב ויפה וזה אכן עובד טוב כשיש דוד יחיד או דאבל בוילר אבל במכונה עם מחליף חום כמו המכונות שציינת זה מיותר לגמרי היות והמכונה מתוכננת לעבוד בטמפרטורת דוד גבוהה (110-115 מעלות) והמים לחליטה נשאבים ישירות מהמיכל הקר ועוברים לראש החליטה דרך צינור שטבול במי הדוד (מחליף חום) והעסק מתוכנן כך שעד שהם מגיעים לראש הם מתחממים לטמפרטורת חליטה.
לכן במכונה כזו לאחר המתנה ארוכה צריך לבצע קולינג פלאש קצר כלומר לרוקן את המים הרותחים שהגיעו בהמתנה לטמפרטורת הדוד כדי שלא לשרוף את הקפה בחליטה.
אז אם תכייל את הדוד לטמפרטורת חליטה שהיא נמוכה מטמפרטורת הקצפה תפסיד את יכולת ההקצפה בו זמנית ולמעשה תהפוך את המכונה למעין מכונת דוד יחיד שתאלץ להמתין עד שתתחמם לטמפרטורת הקצפה לאחר החליטה.
במכונה כזו זה יותר גימיק לדעתי וזה עטוף בתוספת מחיר מופרכת אז זה מיותר לגמרי.
קח את ה BZ10 וכתוב לקרלו שאתה מבקש לשלוח עם fedex/dhl ולא עם tnt, לא תצטער כי המכונה מצוינת.
אין טעם ללכת על ה BZ07 כי זה דגם ישן יותר והפרש המחיר ממש זניח.
עדיף כבר לשדרג את המטחנה ל compak k3 מאשר ללכת על מכונה יותר יקרה כי משם תקבל שדרוג מהותי יותר בכוס.
בהצלחה, אל תחשוש מיבוא אישי...