ברצוני לשתף את חברי הפורום בחווית שירות מזעזעת לה זכיתי בהמשך לרכישת מסך SAMSUNG בגודל 60 אינץ'.
ביום רביעי 31/07/2013 רכשתי לעצמי וביום א' בסמוך לשעה 08:30 בבוקר יצרתי קשר עם חברת אלקטרוניקס פרו לצורך תיאום התקנת המסך ותלייתו בהתאם לדרישתי...
כמובן שהופתעתי מאוד כשהמוקדנית אמרה לי שאין להם שום אישור מהחנות על כך ששילמתי על השירות וכי אני נדרש לפנות לחנות ממנה רכשתי. העובדה שאני מחזיק בידי אסמכתא רשמית המאשרת תשלום מלא הן עבור השרות והן עבור הטלוויזיה לא הייתה רלוונטית עבורה ואני אחר כבוד פניתי למקום ממנו רכשתי.
המענה היה זריז והובהר לי שהאישורים הרלוונטיים הועברו בפקס כבר ביום חמישי,כמובן ששוב התקשרתי לאלקטרוניקס פרו אולם כעת הגעתי פעם אחר פעם למוקד קישורית שאוסף עבורם הודעות...
בשורה התחתונה לאחר לפחות עוד עשר שיחות טלפון ולאחר שביום שני בשעה 17:00 עודכנתי טלפונית שלא קיבלו שום אישור הפלא ופלא התקשרו לאשר שהאישור נמצא וישמחו לתאם התקנה...
שאלתי מתי ואמרו מישהו ביטל אז נוכל להכניס אותך בהקדם שאלתי מתי אמרו :"עוד שמונה ימים..." שאלתי אם הם נורמלים??? אמרו כן ואחנו עוד עושים לך טובה!
יצרתי קשר עם המוכר ודיווחתי על השערוריה ודרשתי התערבות מיידית יש לציין שמאז קיימתי לפחות עשר שיחות טלפון שלא סייעו במאום ושיא השיאים היה הבוקר כאשר לאחר שאמרו לי שאני צודק במאה אחוז והם מודעים לשרות השערוריתי של "אלקטרוניקס פרו" הציעו לי לקחת טלוויזה של LG ולקבל התקנה מהיום להיום.
בשורה התחתונה החלטתי לבטל את העסקה וכעת אני ממתין לאיסוף הקרטון שחוסם לי את הסלון כבר ארבעה ימים.
עוגמת הנפש שנגרמה לי ולילדי שציפו למסך החדש והרצון העז למנוע מאחרים לעבור את שאני עברתי הם שגרמו לי לפתוח נושא זה.
אני עם SAMSUNG גמרתי ואיך אומרים "שלא יעבדו עליכם..."