לגבי המסך - אני מחפש משהו שיענה לקריטריונים הבאים:
גודל סביבות ה50" - מרחק הצפייה הולך להיות כ3-3.5 מ'. זה ישתנה כי כרגע אני בדירה זמנית, אבל לדעתי זה לא ישתנה בהרבה. האם 50" יהיה גדול מדי? מנסיוני לא משנה כמה הטלויזיה גדולה, אחרי שבוע מרגישים שזה רגיל
טכנולוגיה - פה אשמח לייעוץ. היתה לי בעבר LCD של סמסונג ואחריה פלזמה. כרגע אני לא בטוח לגבי LCD/LED/פלזמה. לגבי תלת מימד - ממש לא מזיז לי. אני לא אוהב את זה גם ככה ולא משנה לי אם אין את זה במסך.
תכנים - לא יהיה יס או הוט. העיקר יגיע מHTPC או סטרימר, ומתישהו יצטרף איזה PS4. הבנתי שיש היום כל מיני טלויזיות חכמות שאפשר לחבר לרשת הביתית - יש טלויזיה שמריצה XBMC או משהו מקביל שאפשר ממש להכניס פלאגינים ולהחליף את הסטרימר? במידה ואני הולך לכיוון הזה, אני לא צריך תמיכה בעברית לתרגומים, אז גם זה לא רלוונטי לי. מה שכן, אני כן אשתמש בעידן+. יש טלויזיות עם טיונר פנימי לעידן? שוב - לא דיל ברייקר כי אפשר להתגבר על זה עם מכשיר חיצוני שדי זול.
תקציב - כעקרון אני מעדיף לא לחרוג מ6-7K אבל במידה ויש משהו שיכול למשל להחליף לחלוטין צורך בסטרימר/HTPC, אפשר לשקלל את זה במחיר. השאיפה היא לקנות את כל המערכת (מסך, רסיבר ורמקולים) מאותה חנות כדי להגיע למחיר נוח יותר, אז זה גם פונקציה במחיר המסך.
כמו שאתם רואים, השאלה די פתוחה - אני אשמח להתמקד קצת להבין באיזה כיוון להתמקד (טכנולוגית מסך, עם או בלי פונקציות רשת) ואז אוכל פחות או יותר להבין מה אני קונה.
תודה רבה, שמח לחזור לפורום