S3 VS NEXUS 4
כמשתמש אייפון יש לי סלידה מהאנדרואיד אבל הטלפון מיועד לאישתי שרגילה לאנדרואיד.
2 הדגמים בכותרת מתומחרים כמעט זהה. פער של 150 ש"ח.
יש העדפה ברורה למשתמש הממוצע?
איזה מכשיר נתקע פחות? לאיזה יש מסך יותר איכותי? סוללה עדיפה? פונקציות ייחודיות?
אלה הדברים החשובים. אשמח לכל עזרה.
2 הדגמים בכותרת מתומחרים כמעט זהה. פער של 150 ש"ח.
יש העדפה ברורה למשתמש הממוצע?
איזה מכשיר נתקע פחות? לאיזה יש מסך יותר איכותי? סוללה עדיפה? פונקציות ייחודיות?
אלה הדברים החשובים. אשמח לכל עזרה.
מצחיק, ה- S3 היה מתומחר פי 2 ועכשיו הם כמעט אותו מחיר.
השאלה מה אתה אוהב? שניהם אחלה טלפונים. ה- S3 מגיע עם כל הממשק והתוספות של סמסונג ויש כאלו שמעדיפים את זה. ה- N4 מגיע נקי בלי שטויות ותוספות. יש לאשתי את ה- N4 והיא מרוצה עד הגג, הגרסה האחרונה של ה- 4.3 נראית גם אחלה ונראה שפתרה כל מיני בעיות קטנות.
השאלה מה אתה אוהב? שניהם אחלה טלפונים. ה- S3 מגיע עם כל הממשק והתוספות של סמסונג ויש כאלו שמעדיפים את זה. ה- N4 מגיע נקי בלי שטויות ותוספות. יש לאשתי את ה- N4 והיא מרוצה עד הגג, הגרסה האחרונה של ה- 4.3 נראית גם אחלה ונראה שפתרה כל מיני בעיות קטנות.
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
שני המכשירים מצויינים אבל יש כמה הבדלים מהותיים מעבר למה שציין הבחור שלפניי שחשוב שתדע כדי שתוכל לקבל החלטה נבונה.
*הנקסוס 4 מגיע עם 2 ג'יגה זיכרון לעומת 1 ג'יגה ב-S3. זה אומר שהנקסוס צריך לעבוד יותר מהר, פחות תקיעות ויוכל להריץ יותר אפליקציות במקביל.
*המצלמה של ה-S3 הרבה יותר טובה מהמצלמה ב-Nexus 4.
*בנקסוס 4 אין כפתור בית פיזי וב-S3 כן יש. יש שיגידו שיותר נוח עם הכפתור הזה.
*מקום האחסון ב-S3 הוא בדרך כלל 16 ג'יגה ואפשר להרחיב עם כרטיס זכרון לעוד 32 ג'יגה (או אולי 64 ג'יגה אני לא זוכר). לעומתו הנקסוס 4 מגיע בדרך כלל עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ואין מקום להוסיף כרטיס זכרון. די מגביל.
*נקסוס 4 יקבל מאוד מהר עדכוני גרסה, ימים ספורים אחרי שייצאו. עם ה-S3 זה עלול לקחת מספר חודשים.
בקיצור, המכשירים מאוד שונים ולכל מכשיר יש יתרונות על השני, ככה שתצטרך להכריע אלו מהמאפינים יותר חשובים לך וכך לקבל החלטה נבונה.
בהצלחה!
*הנקסוס 4 מגיע עם 2 ג'יגה זיכרון לעומת 1 ג'יגה ב-S3. זה אומר שהנקסוס צריך לעבוד יותר מהר, פחות תקיעות ויוכל להריץ יותר אפליקציות במקביל.
*המצלמה של ה-S3 הרבה יותר טובה מהמצלמה ב-Nexus 4.
*בנקסוס 4 אין כפתור בית פיזי וב-S3 כן יש. יש שיגידו שיותר נוח עם הכפתור הזה.
*מקום האחסון ב-S3 הוא בדרך כלל 16 ג'יגה ואפשר להרחיב עם כרטיס זכרון לעוד 32 ג'יגה (או אולי 64 ג'יגה אני לא זוכר). לעומתו הנקסוס 4 מגיע בדרך כלל עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ואין מקום להוסיף כרטיס זכרון. די מגביל.
*נקסוס 4 יקבל מאוד מהר עדכוני גרסה, ימים ספורים אחרי שייצאו. עם ה-S3 זה עלול לקחת מספר חודשים.
בקיצור, המכשירים מאוד שונים ולכל מכשיר יש יתרונות על השני, ככה שתצטרך להכריע אלו מהמאפינים יותר חשובים לך וכך לקבל החלטה נבונה.
בהצלחה!
[סיקור] ממיר עידן+ NOWCOM HD NC8362
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
http://www.httv.co.il/vt159981
[סיקור] ממיר עידן+ Konka 990
http://www.httv.co.il/vt167435
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אני מאמין שהכוונה בתמחור לגרסה של ה 16GB.israelihero כתב: לעומתו הנקסוס 4 מגיע בדרך כלל עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ואין מקום להוסיף כרטיס זכרון. די מגביל.
!...
המעבד של ה N4 נחשב קצת יותר חזק.
אם יש אפשרות להוסיף עוד 200 ש"ח, הייתי ממליץ על גרסת ה S3 LTE אשר באה עם מעבד משופר ו 2GB RAM. כמו כן עם רשת בדור 4G.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
s3 lte מגיע עם מעבד S4 , הNexus 4 עם S4 Pro עם כפול ליבות ומאיץ גראפי חזק בהרבה.. הבעיה איתו הוא שהוא מתחמם בסופו של דבר והביצועים מוגבלים בשביל שהוא לא ירתח ביד .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
לפני כמה חודשים חיפשתי מכשיר 4.7 אינץ' בשבילי.
את N4 פסלתי בגלל מחסור בסלוט לכרטיס זכרון ובגלל שהמסך שלו מאוד שביר. יש חבר שנפל לו מגובה כמה סנטימטרים, המסך נשבר והתיקון עולה 1000 שקל.
S3 היה האופציה המועדפת עד שקראתי תגובות באמאזון. יותר מדי תגובות שליליות על כך שהמכשיר פתאום מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים. אז פסלתי גם אותו.
קניתי LG 4X HD. מסך מעולה, זמינות חלקים זולים (מסך עולה 25 דולר באיביי) והיעדר תגובות שליליות באמאזון למרות שהטלפון די פופולרי . בינתיים אין טענות.
הטלפון קצת יותר חלש על הנייר, אבל הוא עושה ללא דופי כל מה שאני צריך. תשקול אותו. קניתי בבאג אילת ב 1700 שח.
את N4 פסלתי בגלל מחסור בסלוט לכרטיס זכרון ובגלל שהמסך שלו מאוד שביר. יש חבר שנפל לו מגובה כמה סנטימטרים, המסך נשבר והתיקון עולה 1000 שקל.
S3 היה האופציה המועדפת עד שקראתי תגובות באמאזון. יותר מדי תגובות שליליות על כך שהמכשיר פתאום מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים. אז פסלתי גם אותו.
קניתי LG 4X HD. מסך מעולה, זמינות חלקים זולים (מסך עולה 25 דולר באיביי) והיעדר תגובות שליליות באמאזון למרות שהטלפון די פופולרי . בינתיים אין טענות.
הטלפון קצת יותר חלש על הנייר, אבל הוא עושה ללא דופי כל מה שאני צריך. תשקול אותו. קניתי בבאג אילת ב 1700 שח.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מישהו קנה מפה? זה אמין?elrom כתב:BUY2USA מוכרים נקסוס 4 16G ב1500 ש"ח:
http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HotDeals/ ... 11_09_2013...
- michael100
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 288
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
אני קניתי מהם את הנקסוס שלי, הגיע ללא שום בעיה במסגרת הזמן המובטח.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
איזה טלפון משניהם יותר עמיד לנפילות וכו? כמובן עם מגנים.
החלטנו לפנק את הילדים ולשדרג אותם לסמארטפון... ושני המכשירים האלו מתומחרים זהה.
אלא אם יש למישהו המלצה אחרת - השימוש יהיה בעיקר למשחקים.
תודה
החלטנו לפנק את הילדים ולשדרג אותם לסמארטפון... ושני המכשירים האלו מתומחרים זהה.
אלא אם יש למישהו המלצה אחרת - השימוש יהיה בעיקר למשחקים.
תודה