עזרה לגבי טלויזה של LG LA621 לעומת סמסונג דגם F6100 שניהם "60

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
haim1975 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מונען לדעת גם לגבי סטרימר LG SP820 איך הסטמר הזה לשלב עם TV של סמסונג F6100 או לקחת את TV של LG LA621
נערך לאחרונה על ידי haim1975 ב 07/08/2013 12:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

בשביל מה אתה צריך את הסטרימר הזה? לשתי הטלוויזיות האלו בייבוא רשמי יש סטרימר פנימי לא רע עם תמיכה בעברית (לגבי ייבוא מקבילי תצטרך לבדוק ספציפית).

assafas
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0

שליחה #3 

לפני שבועיים גם לי הייתה את ההתלבטות בין שני המסכים האלו, בסוף הלכתי על הסמסונג.
אתמול התקינו לי, "f6100 - 60 אני יכול להגיד לך שאני ממש מרוצה :) אבל כל אחד והטעם שלו...
אם יש לך שאלות טכניות לגבי המסך או אפשרויות כלשהם אתה מוזמן לשאול.
בהצלחה!

Ihacham
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

הצטרפתי לפורום בזמן..
אני כמה שבועות בדיוק באותה דילמה, הזמנתי אתמול את ה621 ובגודל 60 והיום רק אמרו לי שאין מלאי בארץ ושזה עתיד להתחדש רק בעוד כשבועיים.
ההתלבטות שלי היא אם לבטל את העסקה ולקחת במקום את ה6100, גם בגודל 60.
השימוש היחיד הוא צפייה בתוכן HD ומשחקי קונסולה, אין לי צורך ממש בסמארט או ב3D.
איך איכות התמונה של הסמסונג מול הlg ? האם ה200 הרץ של הסמסונג הוא נחות ביחס ל800 של הlg ? במיוחד כשהתוכן שאני אריץ די מחייב את זה..
את העיצוב של שתיהן אני לא ממש אוהב אבל אין יותר מדי ברירות, אין הרבה טלויזיות 60 במחירים האלה.
אני די נואש.. אין ממש גם ביקורות ברשת על ה6100 ברשת ולא ניתן לראות אותה בתצוגה באף מקום, הבנתי מאיש מכירות במחסני חשמל שזה בגלל שסמסונג מעדיפים להריץ את ה6400 במקום.

מה עדיף ?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #5 

Ihacham כתב:הצטרפתי לפורום בזמן..
אני כמה שבועות בדיוק באותה דילמה, הזמנתי אתמול את ה621 ובגודל 60 והיום רק אמרו לי שאין מלאי בארץ ושזה עתיד להתחדש רק בעוד כשבועיים.
ההתלבטות שלי היא אם לבטל את העסקה ולקחת במקום את ה6100, גם בגודל 60.
השימוש היחיד הוא צפייה בתוכן HD ומשחקי קונסולה, אין לי צורך ממש בסמארט או ב3D.
איך איכות התמונה של הסמסונג מול הlg ? האם ה200 הרץ של הסמסונג הוא נחות ביחס ל800 של הlg ? במיוחד כשהתוכן שאני אריץ די מחייב את זה..
את העיצוב של שתיהן אני לא ממש אוהב אבל אין יותר מדי ברירות, אין הרבה טלויזיות 60 במחירים האלה.
אני די נואש.. אין ממש גם ביקורות ברשת על ה6100 ברשת ולא ניתן לראות אותה בתצוגה באף מקום, הבנתי מאיש מכירות במחסני חשמל שזה בגלל שסמסונג מעדיפים להריץ את ה6400 במקום.

מה עדיף ?
...
ה 621 בגודל 60 היא מיוחדת כמו שאתה כבר יודע (800hz ופאנל אחר). אתה נכנס פה לעניין של טעם אישי בעיבוד תמונה. מכיוון ששתי הטלויזיות מסדרות לא גבוהות, עיבוד התמונה לא מהשורה הראשונה באף אחת מהן ולכן צריך לבחור מה שאתה אוהב יותר או יותר נכון מה שאתה יכול לחיות איתו יותר בקלות. אני הייתי הולך על ה LG כי אני לא מתחבר לתמונה של סמסונג בסדרות הנמוכות (6 ומטה) ודווקא ב LG בתמונה נראית לי יותר טבעית. יש גם את השיקול של 3D פאסיבי מול אקטיבי עם הייתרונות והחסרונות שלהם.

Ihacham
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

זאת בדיוק הבעיה שלי, לא ניתן להתרשם מהf6100 ברדיוס של 100 ק״מ ממני (גר בצפון הרחוק), האפשרות היחידה שאני אלך על הסמסונג היא רק אם תמליצו לי עליה במקום 621, כך שאני די במבוי סתום :/
יש הבדלים משמעותיים באיכויות התמונה בין הf6100 לבין הf6400 ? למישהו באמת יצא לראות אותה בתצוגה מול טלויזיות אחרות באותה רמה ?

חשבתי להשתדרג במסך חדש, מבחינת הגודל לפחות, כרגע משתמש עם lg 761y בגודל 47.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

נראה לי זה רעיון טוב להסתכל על F6400, הסגנון אמור להיות דומה. מצד שני, יכול להיות שיש סיבה שאין אותה בתצוגות...

assafas
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

תאמת שגם אני הייתי צריך להסתכל על ה6400 בתצוגה (לא היה 6100 :roll: ), את ה-lg הצלחתי למצוא בתצוגה. מאוד התלהבתי מהשלט של ה-lg ממש מגניב לטעמי.
בסוף מה שמאוד הכריע את הבחירה בין השניים הוא עניין התלת מימד אקטיבי בסמסונג וב-lg הוא פסיבי.
תראה ה-lg מלאה בפיצ'רים מגניבים שאין בסמסונג, זה כמו להשוות בין מכשיר אייפון לאנדרואיד (שהאייפון אפשר להגיד מגיע ערום שהוא בלי פריצה)
אבל זה הכל עניין של טעם כבר.
מבחינתי התמונה של ה6400 הייתה הרבה יותר טובה בתצוגה משל ה-lg.
צילמתי כמה תמונות לאחר ההתקנה שלה.
שיהיה בהצלחה!

תמונה
תמונה
תמונה

ilanafri
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

לגבי ה-6100...

שליחה #9 

אני לא רואה שהיא מופיע בזאפ.... אז אני מניח נמכרת ברשת הגדולות אלמ/מ. חשמל ועוד.. מישהו יכול לומר מה המחיר שניתן להשיג אותה?

assafas
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: לגבי ה-6100...

שליחה #10 

ilanafri כתב:אני לא רואה שהיא מופיע בזאפ.... אז אני מניח נמכרת ברשת הגדולות אלמ/מ. חשמל ועוד.. מישהו יכול לומר מה המחיר שניתן להשיג אותה?
...
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852004

Ihacham
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

Integral אמר שיש סטרימר מובנה בטלויזיה, אני לא ממש מצאתי את זה כתוב איפשהו, גם לא באתר היצרן, יש סטרימר לטלויזיה או שאין ?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

תסתכל פה תחת נגן מולטימדיה USB

http://www.hye.co.il/siteFiles/13/552/7973.asp#!spec

Ihacham
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

היי.. התכוונתי לf6100 של הסמסונג, לפי מה שהבנתי אין לה סטרימר מובנה. אני מבולבל :/

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

תסתכל פה

http://www.samsung.com/il/consumer/tv-a ... Q-features

תחת "צפה בסרטים מהתקן USB"

Ihacham
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

התכוונתי לסטרימר שיתחבר לרשת הביתית וישאב תוכן מהמחשב.. זה חדש לי שחיבור התקן usb נקרא סטרימר.
תודה רבה, קניתי היום את הf6100 והתקנתי אותה, התמונה נראית ממש טובה, דומה מאוד לf6400 או זהה לה, בניגון סרטים מהמחשב מפריע לי קצת ה״לאגים״ בתמונה, כנראה בגלל ה200 הרץ שלה, לא שיחקתי מספיק בהגדרות הtrue motion, אני אנסה לבטל/להפעיל ולהגיע לתוצאות טובות יותר.
הSound bar שקיבלתי איתו די גרוע למען האמת, ציפיתי לסאונד קצת יותר טוב.

אני אעדכן בהמשך לגבי התוצאות וכיול התמונה (לא מצאתי כ״כ חומר ברשת) ואצלם תמונות, אם מישהו יכול לעזור אני ממש אודה לו (Y)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

למה אתה מתכוון ב"ניגון מהמחשב"?

Ihacham
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

התכוונתי לחיבור הטלויזיה ישירות למחשב בכבל hdmi, אין לי ממש אופציות אחרות מלבד קניית סטרימר, כל סרט שאני מריץ הוא 20 ג׳יגה לפחות, לא הצלחתי להגיע לתוצאות מספקות עם הגדרות הtrue motion, יש מצב שזה קשור בכלל למחשב ולא לטלויזיה, כמו שנפתח בדיון חדש בפורום, ההגדרה של הכרטיס המסך המובנה במחשב נייד שלי שמוחובר בכבל hdmi מוציאה לטלויזיה רק 60 הרץ ולא יותר. זה קשור ללאגים ?
אני מרגיש כמו עולה חדש שלא היה לו שום קשר לציוויליצזיה בשנים האחרונות פה בפורום :/

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

רעידות בניגון מהמחשב לא קשורות ל true motion.
זה לא נכון לפתור בעיית judder בעזרת true motion. נראה לי שאתה צריך לסנכרן את רצב הרענון של היציאה מהמחשב לסרט.
עם xbmc יש מדריך פה בפורום: http://www.hometheater.co.il/vt174695
עם MPC-HC (אם יש לך מחשב מספיק חזק שיכול להתמודד עם אלגוריתם chroma upscling של jinc זה הכי טוב מבחינת איכות גם בלי reclock): http://www.avsforum.com/t/1357375/advan ... etup-guide
ספר איך הולך, לי זה שינה את החוויה בטירוף ואני משתמש בהחלקת תמונה רק ב 3D עכשיו, אם בכלל.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

רוב סרטי ה HD באים ב 24P. אם משדרים מהמחשב צריך להתאים אותו ל 24P. בנוסף, כשעובדים ב 24P אז מומלץ ביותר לבטל כל עיבוד של TRUMOTION שרק מזיק.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”