ראשית , פנסוניק לא תומכת בעברית.אז צריך לשנות את שמות התיקיות והקבצים מעברית לשפה שנתמכת(בד"F - אנגלית)
קח בחשבון , שגם כתוביות SRT בעיברית לא נתמכות.
שנית , אני משתמש ב SRVIIO כשרת DNLA. וודא ששרת הDNLA שלך עובד עם טלויזיות של פנסוניק .
שלישית ,קח בחשבון שקבצי מדיה גדולים(4GB ומעלה ) - במקרה כזה הסרט יגמגם , אם החיבור שלך הוא 100M(בד"כ ראוטרים של TP-LINK או בזק). בכדי שמדיה עם קבצים גדולים יעבדו ללא גמגום , יש צורך בחיבור של 1Gb לפחות.
rastaaugustus כתב:
קח בחשבון שקבצי מדיה גדולים(4GB ומעלה ) - במקרה כזה הסרט יגמגם , אם החיבור שלך הוא 100M(בד"כ ראוטרים של TP-LINK או בזק). בכדי שמדיה עם קבצים גדולים יעבדו ללא גמגום , יש צורך בחיבור של 1Gb לפחות.
...
רציני? בפיליפס עם הסמארט המעפן אני יכול לנגן כל דבר אפילו ב Wifi. גם בסמסונג ו LG אין עם זה בעיה. אולי זו בעיה ב throughput של הראוטר הספציפי כי זה לא נשמע סביר.
rastaaugustus כתב:ראשית , פנסוניק לא תומכת בעברית.אז צריך לשנות את שמות התיקיות והקבצים מעברית לשפה שנתמכת(בד"F - אנגלית)
שנית , אני משתמש ב SRVIIO כשרת DNLA. וודא ששרת הDNLA שלך עובד עם טלויזיות של פנסוניק .
שלישית ,קח בחשבון שקבצי מדיה גדולים(4GB ומעלה ) - במקרה כזה הסרט יגמגם , אם החיבור שלך הוא 100M(בד"כ ראוטרים של TP-LINK או בזק). בכדי שמדיה עם קבצים גדולים יעבדו ללא גמגום , יש צורך בחיבור של 1Gb לפחות.
...
סה"כ לסרטים של הילדים...
יש לי HTPC לסרטים "הרציניים"
להגדיר שרת NFS לפי דעתכם יפתור את העניין?
rastaaugustus כתב:ראשית , פנסוניק לא תומכת בעברית.אז צריך לשנות את שמות התיקיות והקבצים מעברית לשפה שנתמכת(בד"F - אנגלית)
...
סה"כ לסרטים של הילדים...
יש לי HTPC לסרטים "הרציניים"
להגדיר שרת NFS לפי דעתכם יפתור את העניין?
אם יש לך HTPC אז תעשה לספריות האלה Share במחשב השני ותיגש עם smb. עם מה אתה מנגן ב HTPC? לא עם XBMC? אם כן הוא יודע לגשת לגשת כאילו זה אצל המחשב בדיסק הפנימי.
אולי אני סתם כותב את זה ואתה כבר מכיר יודע את כל זה אבל שיהיה:
כפתור ימני על ספריה -> properties -> sharing -> Advanced Sharing -> Share this folder
השם שתבחר לה יראה במחשב השני.
אל תשכח לשים שם משתמש וססמה במחשב שחולק קבצים.
ב HTPC פעם ראשונה תיגש לספריה מ explorer, תכניס את השם והססמה ותגיד לו לזכור אותה.
אחרי זה XBMC יראה את זה או שתנגן את זה ישר מ explorer עם איזה נגן שבא לך.
freedom_il כתב:אם יש לך HTPC אז תעשה לספריות האלה Share במחשב השני ותיגש עם smb. עם מה אתה מנגן ב HTPC? לא עם XBMC? אם כן הוא יודע לגשת לגשת כאילו זה אצל המחשב בדיסק הפנימי.
אולי אני סתם כותב את זה ואתה כבר מכיר יודע את כל זה אבל שיהיה:
כפתור ימני על ספריה -> properties -> sharing -> Advanced Sharing -> Share this folder
השם שתבחר לה יראה במחשב השני.
אל תשכח לשים שם משתמש וססמה במחשב שחולק קבצים.
ב HTPC פעם ראשונה תיגש לספריה מ explorer, תכניס את השם והססמה ותגיד לו לזכור אותה.
אחרי זה XBMC יראה את זה או שתנגן את זה ישר מ explorer עם איזה נגן שבא לך.
...
מה קשור..?
אני יודע איך מפעילים את הXBMC זה לא מה שאני מחפש.
אני רוצה ישירות בטלוויזה לפתוח את תקיית הסרטי ילדים שמוגדרת משותפת במחשב הנייד שלי(שמשמש כHTPC גם)