רשימת הציוד המיועד לשליטה בעזרת השלט:
מסך Pioneer PDP-436FDE
נגן Pioneer DV-490
ממיר כבלים של סאמסונג (בקרוב דוקסיס \ HOT Magic)
רסיבר Denon AVR-1706
XBOX 360 (כמובן שזה לא מיועד להחליף את ה-Game Controller אלא את השלט השני, וגם לא חובה כל כך אבל רצוי)
מיזוג אוויר של אלקטרה
אורות (יותקן מפסק עם עינית IR)
כמה שאלות ברשותכם:
1. ה-TSU7000 כחדש עולה לא מעט (גם בחו"ל), וכמחודש עולה בסביבות ה-400$ (מגיע עם אחריות של 90 יום מפיליפס) - מה דעתכם בנושא ? האם יש סיכון כלשהו בקניית שלט מחודש ? לפי מה שאני חושב אין ממש סכנה, אבל בכל זאת השלט הכי משוכלל שאני מחזיק בו זה השלט של רסיבר ה-YAMAHA RXV-740 שלי כך שאני נחשב כטירון בתחום
2. הבנתי שבתחום השליטה יש שני סוגים, האחד - Device (כלומר לאגד כמה שלטים בשלט אחד) והשני - מאקרו (כלומר לבצע כמה פעולות של שלטים שונים) - האם הפרונטו הנ"ל תואם את שני הסוגים הללו ?
3. האם ה-TSU7000 תומך ב- DISCRETE CODES ?
4. האם בעזרת DISCRETE CODE אוכל לקבל שליטה מלאה במיזוג האוויר (לפי הבנתי שליטה על מיזוג אוויר מסתנת כבעייתית ביותר מבין שאר המכשירים) ?
5. בנוגע ל-DISCRETE CODES עוד פעם - כניסה 3 במדיה רסיבר משותפת ל-SCART ול-HDMI. כדי לבצע את הבוררות יש להכנס לתפריט ולעבור דרך עוד תפריט משנה או שניים ושם לאפשר\לבטל את ה-HDMI. האם ניתן יהיה באמצעות ה-DISCRETE CODES לבצע את כל ההליך הזה ?
6. ה-TSU7000 הוא דגם אמריקאי, האם המטען שלו תומך במתח כניסה של 220V 50hz כך שאוכל להביאו מארה"ב ולחבר לחשמל רק בעזרת מתאם לשקע אירופאי ?
תודה מראש