יש תפריטים בעברית לפיליפס 7108! אלקטרה עם שירות שהתחיל ממש טוב ובסוף אכזב
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
הכל התחיל בזה שפתחתי קריאה בשירות של פיליפס העולמית כדי לקבל קוד לאפליקציה שלהם בטלפון לפני בערך שבוע.
הופתעתי בטירוף שחזר אלי בטלפון טכנאי של אלקטרה יום למחרת: "פתחת קריאה לפיליפס? אני פה לעזור!" כזה... נתן לי את הקוד באותו יום בערב וככשאלתי אותו אם יש עברית לטלויזיה שלי אמר לי שכן. "יש גם כתוביות בעברית?" שאלתי. "נראה לי שכן." ענה הטכנאי.
אחרי שאמר שינסה לשלוח לי את העדכון במייל ומשהו לא הסתדר לו הזמנתי טכנאי שיתקין, שיהיה.
כאן התחילו הבעיות, בערך. הטכנאי איחר. אמנם התקשרו להגיד שהוא לא מגיע בזמן ואם זה בסדר אבל בכל זאת. כשהתקשר סוף סוף להגיד שהוא מגיע, שאלתי אם יש לו את העדכון אצלו והוא התחיל עם תירוצים. אמרתי לו שלא יבוא אבל בסוף הוא קישר אותי עם מנהל הטכנאים שלהם וקיבלתי את העדכון המיוחל במייל.
לצערי, זה רק כולל תפריטים בעברית ולא תמיכה בכתוביות. במילה אחת: אכזבה.
אם מישהו רוצה את זה דברו איתי בפרטי (זה מתאים ל 6008, 7008, 7108 ו 8008 למיטב ידיעתי) אני יכול לתת אבל אני כמובן לא אחראי לתוצאות.
הופתעתי בטירוף שחזר אלי בטלפון טכנאי של אלקטרה יום למחרת: "פתחת קריאה לפיליפס? אני פה לעזור!" כזה... נתן לי את הקוד באותו יום בערב וככשאלתי אותו אם יש עברית לטלויזיה שלי אמר לי שכן. "יש גם כתוביות בעברית?" שאלתי. "נראה לי שכן." ענה הטכנאי.
אחרי שאמר שינסה לשלוח לי את העדכון במייל ומשהו לא הסתדר לו הזמנתי טכנאי שיתקין, שיהיה.
כאן התחילו הבעיות, בערך. הטכנאי איחר. אמנם התקשרו להגיד שהוא לא מגיע בזמן ואם זה בסדר אבל בכל זאת. כשהתקשר סוף סוף להגיד שהוא מגיע, שאלתי אם יש לו את העדכון אצלו והוא התחיל עם תירוצים. אמרתי לו שלא יבוא אבל בסוף הוא קישר אותי עם מנהל הטכנאים שלהם וקיבלתי את העדכון המיוחל במייל.
לצערי, זה רק כולל תפריטים בעברית ולא תמיכה בכתוביות. במילה אחת: אכזבה.
אם מישהו רוצה את זה דברו איתי בפרטי (זה מתאים ל 6008, 7008, 7108 ו 8008 למיטב ידיעתי) אני יכול לתת אבל אני כמובן לא אחראי לתוצאות.
-
- תפריטים בעברית. גועל!
נערך לאחרונה על ידי freedom_il ב 06/08/2013 0:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: תפריטים בעברית לפיליפס 7108 ואלקטרה עם שירות שהתחיל ממש טוב ובסוף אכזב.
freedom_il כתב:לצערי, זה רק כולל תפריטים בעברית ולא תמיכה בכתוביות. במילה אחת: אכזבה....
הייתה לי ציפייה גבוהה
תודה על העידכון
שבוע טוב
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

ראית את ההערה שכתבתי מתחת לתמונה? שמתי את זה בעברית רק בשביל התמונה והחזרתי לאנגלית מיד אחרי זהshlompis כתב:אני מופתע שבכלל ניסית,
מדוע זה טוב ולמה אתה צריך את זה ?
זה כמו לעבוד עם מחשב כאשר התפריטים שלו בעברית (התחל, תוכניות וכו׳)
פשוט נורא...
אסף, לוח משדרים לא תומך עדיין בעברית. הם הוסיפו תפריטים ותו לא.
מה שממש מרגיז עכשיו הוא שיש להם פונטים של שפות אחרות חוץ מאנגלית במערכת, לכתוביות למשל. כמה מסובך זה להוסיף עוד אחד ובמקרה הגרוע כשמזהים פונט עם קידוד כזה פשוט להפוך את הכיוון אם זה לא מסודר ככה מלכתחילה?
כמו שכתבתי, אכזבה.
המסך מעולה, כן, שלא תבינו אותי לא נכון, וידעתי שאין עברית מלכתחילה אבל כבר פיתחתי ציפיות שזה סוף סוף הגיע.
תודה על העדכון ,
דרך אגב איזה סטרימר את מחבר למסך ?
כמוכן מה האופציות של המסך לגבי זיהוי יחס תמונה 16:9 \ 4:3 בשידורי YES ?
אני לא יודע למה אבל ערוץ 10 ניראה שמשדר בפורמט לא נכון למרות שמוגדר בממיר
AUTO ו גם Letter Box
שידורים שאמורים להיות 4:3 מוצגים 16:9 האם זה רק אצלי ?
AUTO ו גם Letter Box
שידורים שאמורים להיות 4:3 מוצגים 16:9 האם זה רק אצלי ?
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

המסך מחובר מחשב (אפשר לראות אותו בצד ימין למטה בתמונה) וספציפית פתוח מאחור XBMC.viper כתב:תודה על העדכון ,
AUTO ו גם Letter Box
שידורים שאמורים להיות 4:3 מוצגים 16:9 האם זה רק אצלי ?...
Auto לא עובד טוב כי הטלויזיה ממלאת את המסך. אני מעביר את זה בין מצבי 16:9 fill ל unscaled לפי הצורך. מזל שיש כפתור יעודי בשלט (לפעמים שידורי ערוץ 2 ב 4:3 צריכים להיות מורחבים ל 16:9 - לפעמים אפילו רואים פסים לבנים בחלק העליון של התמונה כשזה המצב). unscaled זה האורגינל וככה זה אצלי רוב הזמן למרות הפסים השחורים בצדדים.
אגב, אין לי שום ממיר ואני רואה טלויזיה רק מעידן+ מהטלויזיה - איכות טובה מאוד יחסית ל SD
-
freedom_il
-
- חבר ותיק

יש - unscaled. זה זה.viper כתב:תודה
אז למסך אין מצב שבו הוא פשוט מציג את התוכן בפורמט המקןרי שלו ?...