סוף סוף רכשתי אותה !! ( samsung f6500)
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
dor8 כתב:זה יכול להיות placebo בשני מקרים:
א. שמיעה שאינה טובה מספיק להבחין בהבדלים.
ב. ציוד שאינו ברמה גבוהה מספיק על מנת להבחין בהבדלים.
בשאר המקרים ההבדל אכן קיים ושמיע!...
רק הוספה קטנה אחת:
אני זיהיתי הבדל גם עם מערכות פחות איכותיות מזו הנוכחית.
אגב באחד המקרים, שדרגתי רסיבר תוך תקופה קצרה, רק בגלל חוסר התמיכה בפורמטים המתקדמים.
שדרוג שעלה לי הרבה כסף!
בכל אופן, zion1234 , תתחדש
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אל דאגה. סביר שתצפה בתכני 3D רק בשבועיים הראשונים מתוך התלהבות ראשונית ולאחר מכן תהנה רק מיכולות ה-2D.zion1234 כתב:פשוט אין לי מילים בנתיים טלוויזיה מדהימה ברמה גבוהה !! החיסרון היחיד שאין לי רסיבר תומך תלת מימדמי שמכיר כומבינה כלשהי אני ישמח לעזרה
...
זה פחות או מה שקורה לרוב הרוכשים כאן באתר מכמה סיבות.
הערה לגבי חיבור כבל אופטי לסאונד מהטלויזיה לרסיבר-
ב-HDMI 1.4 יש תמיכה במה שנראה- Audio Return Channel (ARC) שזה אומר שאפשר לוותר על הכבל האופטי והסאונד יעבור לרסיבר מהטלוויזיה דרך אותו כבל שמעביר תמונה מהרסיבר לטלוויזיה.
סמסונג F6500 תומך בזה, שים לב שליד אחד מחיבורי ה-HDMI כתוב בקטן ARC בגלל זה (קניתי גם לאחרונה את הטלוויזיה הזאת).
אתה רק צריך לוודא שגם הרסיבר תומך בזה, לא יודע מתי זה נכנס ואם זה כלול בכל הרסיברים החדשים שנמכרים היום.
לגבי התלת מימד,
למה אתה צריך את זה?
כמה סרטים כבר תשיג כדי לראות בתלת מימד?
ב-HDMI 1.4 יש תמיכה במה שנראה- Audio Return Channel (ARC) שזה אומר שאפשר לוותר על הכבל האופטי והסאונד יעבור לרסיבר מהטלוויזיה דרך אותו כבל שמעביר תמונה מהרסיבר לטלוויזיה.
סמסונג F6500 תומך בזה, שים לב שליד אחד מחיבורי ה-HDMI כתוב בקטן ARC בגלל זה (קניתי גם לאחרונה את הטלוויזיה הזאת).
אתה רק צריך לוודא שגם הרסיבר תומך בזה, לא יודע מתי זה נכנס ואם זה כלול בכל הרסיברים החדשים שנמכרים היום.
לגבי התלת מימד,
למה אתה צריך את זה?
כמה סרטים כבר תשיג כדי לראות בתלת מימד?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
תתחדש. תראה מה שהצעתי ל xena לעשות בשרשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 1&start=30
ככה זה עובד אצלי.
מה זה, windows בעברית?
חוץ מזה, אני מציע לך גם להגדיל את הפונטים ב Control Panel\Appearance and Personalization\Display ל 125% או 150%, זה הרבה יותר נוח.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 1&start=30
ככה זה עובד אצלי.
מה זה, windows בעברית?
Yamaha RX-V3900 זה דגם מ-2009 ולכן זה לפני שהחלו למכור מוצרים עם HDMI 1.4 ולכן הוא לא תומך ב- ARC.
בדקתי עכשיו והתקן HDMI 1.4 רק הוגדר ב-2009 כך שסביר שהחלו למכור מוצרים עם תקן זה רק מלפני שנה או שנתיים.
בכל מקרה אופציית הכבל האופטי תמיד אפשרי מבחינתך.
בדקתי עכשיו והתקן HDMI 1.4 רק הוגדר ב-2009 כך שסביר שהחלו למכור מוצרים עם תקן זה רק מלפני שנה או שנתיים.
בכל מקרה אופציית הכבל האופטי תמיד אפשרי מבחינתך.