XBMC - על מסך משני

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
moshik008 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

אני לא יודע אם זה ככה אמור להיות, ואם כן איך עוקפים את ההתנהגות הזאת של XBMC?
כשאני מגדיר שXBMC ירוץ על מסך מספר 2 הכל בסדר והוא באמת רץ על הפלזמה בצורה תקינה, אבל אחרי שאני אפתח את XBMC פעם או פעמיים על הדסקטופ כשהרסיבר מכובה (הרסיבר מחובר לפלזמה), ההגדרה תעבור למסך מספר 1 ככה שבפעם הבאה שאני אריץ את XBMC מהשלט בסלון XBMC ירוץ על המסך מחשב (מספר 1).

בגלל שהחיבור הוא HDMI, שדרכו עובר גם הסאונד, אותה התופעה קוראת גם בבחירת כרטיס הקול, כשהרסיבר מכובה הכרטיס קול הנבחר הוא הרמקולים של המחשב ולא הHDMI.
יש איזו דרך לקבע את מסך מספר2 וכרטיס קול HDMI כברירת מחדל שלא תשתנה?

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

נסה לבדוק עם תכנת SoftXpand - הייתה כאן סקירה בפורום.

dkv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 284
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

הבעיה היא בזיהוי המסך , כשאתה מעביר את xbmc למסך השני הרסיבר דלוק. ברגע שאתה סוגר את הרסיבר הכרטיס מסך שלך יודע שאין מסך ( במקרה שלך רסיבר ) שמאזין בקצע השני ולכן הוא מבטל את היציאה לכיוון הרסיבר.

לא יודע אם יש משהו שאפשר לעשות

moshik008 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

dkv כתב:הבעיה היא בזיהוי המסך , כשאתה מעביר את xbmc למסך השני הרסיבר דלוק. ברגע שאתה סוגר את הרסיבר הכרטיס מסך שלך יודע שאין מסך ( במקרה שלך רסיבר ) שמאזין בקצע השני ולכן הוא מבטל את היציאה לכיוון הרסיבר.

לא יודע אם יש משהו שאפשר לעשות
...
זה נכון לגבי כל קונפיגורציה, שסוגרים את המסך הוא לא פעיל במחשב, השאלה מה קורה בפעם הבאה שפותחים את המסך ומדליקים את ה XBMC, הוא אמור לזכור את המסך, לא?

dkv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 284
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

לא הוא לא זוכר את המסך הנוסף ( במקרה שלך רסיבר ) , מבחינתו הקונפיגורציה ההיא בוטלה והקונפיגורציה האחרונה ( שהיא ללא מסך נוסף ) היא הרלוונטית

במידה וזה היה מסך והייתה מכבה אותו אז המחשב היה יודע שהמסך כבוי ושומר על הקונפיגורציה אבל במקרה של רסיבר אני חושב שכשאר הוא ממתג בין כניסות שונות הוא מדמה ניתוק ולכן הכרטיס מסך חושב שהצד השני כבר לא קיים ולכן הוא משנה את ההגדרות.

במידה ויש לך כרטיס מסך של ATI תנסה להוריד את ForceTV Detection כמו שמופיע בדוגמא בקישור הבא , לא יודע מה מקביל ב Nvidia

http://superuser.com/questions/96683/ho ... -windows-7

מקווה שזה אולי יעזור , למרות שלפני שנה בדקתי קצת את הנושא ולא זכור שיש לזה פתרון

ofekb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

אני עשיתי קובץ batch שמבטל את המסך של המחשב ומשאיר רק את המסך של הטלויזיה לזמן שהXBMC רץ ואחרי זה מחזיר את שני המסכים.
במקום להריץ את הקובץ XBMC.exe אני מריץ את הקובץ batch הזה

קוד: בחירת הכל

@echo off
echo Switching to TV monitor...
start /WAIT C:\Windows\System32\DisplaySwitch.exe /internal
echo Starting XBMC...
start /WAIT C:\"Program Files (x86)"\XBMC\XBMC.exe
echo Switch to PC monitor...
start /WAIT C:\Windows\System32\DisplaySwitch.exe /extend
echo done

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”