בחיפושי (הרבים יש לציין) אחר קניות משתלמות ב EBAY אני נתקל בבעיה שאשמח לשמוע אם למישהו יש פתרון טוב .
ב EBAY UK וברוב הארצות יש אפשרות בחיפוש המתקדם לסמן "רק מוצרים עם משלוח לישראל" אבל דווקא באתר של ארה"ב (EBAY.COM) אין כזאת אפשרות , או שלא ראיתי כזאת...
הדבר מציק ביותר כשאתה צריך לעבור פריט פריט ולבדוק אם יש משלוח לארץ... (וגם אם יש אז במקרים רבים לא מצויין המחיר (של המשלוח) ולא ממש ברור כמה זה באמת יעלה - למרות האפשרות לחשב משקל ונפח לדואר חבילות רגיל..)
ודבר אחד נוסף - באמאזון גרמניה - איך בודקים מה נשלח לארץ ומה עלות המשלוח ? (גם עם גוגל תרגום אני לא ממש מצאתי איך לבדוק את זה)
תודה גדולה לעוזרים
maya1 כתב:ודבר אחד נוסף - באמאזון גרמניה - איך בודקים מה נשלח לארץ ומה עלות המשלוח ? (גם עם גוגל תרגום אני לא ממש מצאתי איך לבדוק את זה)
...
ממה שהבנתי אין ממש דרך לבדוק את זה מלבד פשוט לנסות להזמין את המוצר ולראות כמה רחוק מגיעים בתהליך ההזמנה - אם אתה מגיע לשלב התשלום (אחד לפני אחרון שזה אישור סופי של ההזמנה ותשלום בפועל), אחרי שהזנת כתובת בישראל, אז אין בעיה עקרונית.
אם יש בעיה עם הכתובת, אתה לא תגיע לדף של הזנת פרטי תשלום, אלא תקבל הודעה באדום שלא ניתן לשלוח את המוצר לכתובת שהזנת...
נערך לאחרונה על ידי epony ב 05/08/2013 16:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני תמיד ממיין לפי Price + Shipping: Lowest First ואז קופץ תפריט בחירת מיקום.
מרגע זה כל המוצרים שיש מחיר למשלוח (מן הסתם בגלל שהם שולחים לארץ) מופיעים בתחילת המיון מהנמוך לגבוה ורק אח"כ מופיעים אלה שלא שולחים לארץ.
maya1 כתב:בחיפושי (הרבים יש לציין) אחר קניות משתלמות ב EBAY אני נתקל בבעיה שאשמח לשמוע אם למישהו יש פתרון טוב .
ב EBAY UK וברוב הארצות יש אפשרות בחיפוש המתקדם לסמן "רק מוצרים עם משלוח לישראל" אבל דווקא באתר של ארה"ב (EBAY.COM) אין כזאת אפשרות , או שלא ראיתי כזאת...
הדבר מציק ביותר כשאתה צריך לעבור פריט פריט ולבדוק אם יש משלוח לארץ... (וגם אם יש אז במקרים רבים לא מצויין המחיר (של המשלוח) ולא ממש ברור כמה זה באמת יעלה - למרות האפשרות לחשב משקל ונפח לדואר חבילות רגיל..)
ודבר אחד נוסף - באמאזון גרמניה - איך בודקים מה נשלח לארץ ומה עלות המשלוח ? (גם עם גוגל תרגום אני לא ממש מצאתי איך לבדוק את זה)
תודה גדולה לעוזרים
...
כשאתה מגדיר Shipping Cost ב View שלך הקבוע אז הוא תמיד מציין ברשימה את עלות המשלוח לישראל ואם אין משלוח לישראל הוא כותב איזו הערה. זה מתוך הנחה שהכתובת משלוח שלך היא ישראל.
Itsik_G כתב:אני תמיד ממיין לפי Price + Shipping: Lowest First ואז קופץ תפריט בחירת מיקום.
מרגע זה כל המוצרים שיש מחיר למשלוח (מן הסתם בגלל שהם שולחים לארץ) מופיעים בתחילת המיון מהנמוך לגבוה ורק אח"כ מופיעים אלה שלא שולחים לארץ.
...
כנ"ל אני.
מעולם לא נתקלתי בבעיה כפי שתאר פותח השרשור תוך שהימוש בשיטה הזו. מהתוצאות שמתקבלות בחיפוש פשוט בוחרים רק מהפריטים ההם מצוין מחיר משלוח ספציפי או free shipping, וכל אלה ללא יוצא מן הכלל שולחים גם לישראל.
אנשים... יש דברים שאי אפשר לקנות מחוץ לארהב ולקבל משלוחים חינם... זה חלק מהמציאות
אני אישית משתמש בBUY2 חושב שבחצי השנה האחרונה זרקתי להם 500$ על משלוחים, אין מה לעשות, זה היה שווה את זה
מסתבר שאני לא היחידי שמתלונן על הבעיה - יש מספר דיונים על זה שנעלם ה SEND TO בחיפוש המתקדם של EBAY.COM . בדקתי את הטענה של דפדפנים אחרים ו קוקיס - כלום לא עזר.
הפתרון היחיד שמצאתי הוא להוסיף לשורת הכתובות את זה :
[left]&LH_AvailTo=100[/left]
מתוך הדיון הזה : http://community.ebay.com/t5/Search/Ite ... age/3[left]
וזה בהחלט עובד !