מיסים לנגן BD מחו"ל
חברים אחרי חיפושים וזיעה אחר המוצר (BDT 450 פנסוניק) מאמזון מגיע אלי מחר המוצר ע"י שליח.
קודם כל רציתי לומר תודה לכל העזרה הגדולה של חברי הפורום שעזרו מאוד בחיפוש המוצר, ושירשורים מאמזון וכמובן על המענה על כל השאלות אזזזז תודה לכולם.
דבר קטן נוסף לשליח צריך לשלם מיסים של כ- 732 ש"ח על הוצאת המוצר מהמכס מישהו יודע אם זה תקין או יקר?????
קודם כל רציתי לומר תודה לכל העזרה הגדולה של חברי הפורום שעזרו מאוד בחיפוש המוצר, ושירשורים מאמזון וכמובן על המענה על כל השאלות אזזזז תודה לכולם.
דבר קטן נוסף לשליח צריך לשלם מיסים של כ- 732 ש"ח על הוצאת המוצר מהמכס מישהו יודע אם זה תקין או יקר?????
התבלבלתי, הכוונה לדגם BDT 500 של פנסוניק (רשמתי דגם של פיוניר)
שילמתי לאמזון (ספרד) כולל משלוח לכאן וקיבלתי טלפון מחברת משלוחים שהם מוצאים את המוצר ואני צריך לשלם להם את המכס שהם שילמו עבור הוצאת המוצר.
חשבתי שהמכס פחות כנראה שהם לוקחים כולל משלוח.
שילמתי לאמזון (ספרד) כולל משלוח לכאן וקיבלתי טלפון מחברת משלוחים שהם מוצאים את המוצר ואני צריך לשלם להם את המכס שהם שילמו עבור הוצאת המוצר.
חשבתי שהמכס פחות כנראה שהם לוקחים כולל משלוח.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
אני מניח שהכוונה ל Import Fees Deposit : http://www.amazon.co.uk/gp/help/custome ... =200556780
דובר על זה בשירשור קודם שלך. זה מופיע לך לפני ביצוע התשלום באמזון אנגליה וגרמניה בוודאות, אני מניח שגם בספרד.
דובר על זה בשירשור קודם שלך. זה מופיע לך לפני ביצוע התשלום באמזון אנגליה וגרמניה בוודאות, אני מניח שגם בספרד.
תתקשר אליהם ותבקש שיבדקו את תנאי המשלוח.simpson כתב:התבלבלתי, הכוונה לדגם BDT 500 של פנסוניק (רשמתי דגם של פיוניר)
חשבתי שהמכס פחות כנראה שהם לוקחים כולל משלוח....
בכל הזמנותיי מאמזון גרמניה, כל הוצאות המשלוח כולל עמלות שחרור ומיסים בארץ היו על חשבון השולח (אמזון)
חברים תודה על העזרה אני אבדוק את הנושא כי משהו כאן לא תקין , בנוסף לקח שאני ברדיפה אחר החברת שליחויות שהם התקשרו לפני יומיים שהגיעה המוצר ושאני אכין את הכסף עבורם (על כך ששילמו לשיחרורו במכס) ונעלמו עקבותיהם מאז עוד בנוסף הם אמרו בכלל שהם מאיטליה ואמרתי להם שיש טעות , הם התקשרו ממספר חסום ולא שאלתי אותם את השם של חברת השליחיות.
הרכישה הייתה מאמזון ספרד אני אבדוק את הנושא לפני התשלום עבורם.
הרכישה הייתה מאמזון ספרד אני אבדוק את הנושא לפני התשלום עבורם.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
החברת שליחויות מאיטליה? לא הבנתי את החלק הזה.
אגב, מאוד אפשרי שהנגן נשלח אליך מהמחסן של אמזון באיטליה ולא מספרד. זה קורה המון כשהרוכש לא מהמדינה בה נרכש המוצר. יש לאמזון מחסנים בכל מיני מדינות באירופה. אני למשל הזמנתי בעבר מאמזון איטליה אבל המוצר נשלח ממחסן אמזון גרמניה.
אגב, מאוד אפשרי שהנגן נשלח אליך מהמחסן של אמזון באיטליה ולא מספרד. זה קורה המון כשהרוכש לא מהמדינה בה נרכש המוצר. יש לאמזון מחסנים בכל מיני מדינות באירופה. אני למשל הזמנתי בעבר מאמזון איטליה אבל המוצר נשלח ממחסן אמזון גרמניה.
חברים הכל הסתדר שלחו לי את הנגן בצהריים הביתה ושילמתי את המכס + המע"מ.
אני דילגתי איך שהוא על התשלום של המיסים כי לא רשום לי ברכישה על המיסים והיה לי רק את המחיר הרכישה של המוצר בלבד והמשלוח לארץ עוד סכום סמלי.
עכשיו צריך ללמוד עליו ולראות כמובן שהוא תקין (כמובן דבר ראשון שבדקתי שהוא מאזור B הרשום מאחור על הנגן)
שוב תודה לכל החברים על התשובות והעזרה המהירה.
אני דילגתי איך שהוא על התשלום של המיסים כי לא רשום לי ברכישה על המיסים והיה לי רק את המחיר הרכישה של המוצר בלבד והמשלוח לארץ עוד סכום סמלי.
עכשיו צריך ללמוד עליו ולראות כמובן שהוא תקין (כמובן דבר ראשון שבדקתי שהוא מאזור B הרשום מאחור על הנגן)
שוב תודה לכל החברים על התשובות והעזרה המהירה.