אנטנה פנימית וחיצונית מוגברת לקליטה סבירה בקומה ראשונה במחיר סביר
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
האם קיימת אנטנה איכותית עד 185 שקל שלא מצריכה קידוח במרפסת במידה ולא ניתן לקדוח ותיתן קליטה סבירה
איך אני מגיע ליבואן של אנטנות nowcom למשל שהייתה סקירה על האנטנות שלו תודה
איך אני מגיע ליבואן של אנטנות nowcom למשל שהייתה סקירה על האנטנות שלו תודה
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

החברה מסרבת למכור לי אנטנה ולא הפנתה אותי למשווק מורשה אז בשביל מה קיימת התצוגה הזאת אם לא ניתן לרכוש אנטנה איכותית ללקוח בודד או מזדמן
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אחי פשוט חפש ב-ZAP או כל אתר השוואת מחירים אחר.
בגדול האנטנות הפנימיות שלדעתי עושות את העבודה הכי טוב הן האנטנות האקטיביות (=מוגברות) דווקא מהסוג הישן שהיה נפוץ לפני העידן הדיגיטלי, הן נראות ככה:
[img2=550x422]http://image.made-in-china.com/2f0j00VM ... T-028-.jpg[/img2]
על אנטנה חיצונית הייתי הולך רק אם כל האפשרויות לגבי פנימית לא עובדות. אנטנה חיצונית צריכה להיות אנטנת UHF מותאמת לקליטת התדרים היותר נמוכים של תחום התדרים הזה, וכמובן ייתכן שתצטרך מגבר.
בגדול האנטנות הפנימיות שלדעתי עושות את העבודה הכי טוב הן האנטנות האקטיביות (=מוגברות) דווקא מהסוג הישן שהיה נפוץ לפני העידן הדיגיטלי, הן נראות ככה:
[img2=550x422]http://image.made-in-china.com/2f0j00VM ... T-028-.jpg[/img2]
על אנטנה חיצונית הייתי הולך רק אם כל האפשרויות לגבי פנימית לא עובדות. אנטנה חיצונית צריכה להיות אנטנת UHF מותאמת לקליטת התדרים היותר נמוכים של תחום התדרים הזה, וכמובן ייתכן שתצטרך מגבר.
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

כמובן שהכי טוב אנטנה חיצונית ולא צריך מגבר רק מעבר ל-20 מטר אבל אני רוצה אנטנה איכותית ולא מתפשר על פחות מהאנטנות במצגת
אולי מישהו יכול לברר בסטוק סנטר כמה זה עולה כי ניתקו לי את השיחה לשם הפנו אותי בחברה
אולי מישהו יכול לברר בסטוק סנטר כמה זה עולה כי ניתקו לי את השיחה לשם הפנו אותי בחברה
רק אל תקנה אנטנה "אקטיבית" מהום סנטר / ACE.
מנסיון אישי, רכשתי אנטנה "אקטיבית" (עם חשמל), והקליטה לא השתפרה בכלל. מפתיחה של האנטנה מסתבר שזה סתם מעגל שמדליק מנורה שלא מחובר לאנטנה בכלל.
מצד שני, יש אנטנות פאסיביות מצוינות ששיפרו לי את הקליטה מכמעט כלום לקליטה מלאה.
אני רכשתי ב-100 ש"ח אנטנה פאסיבית בהום סנטר, נראית מגושת וגדולה, אבל עושה את העבודה.
מנסיון אישי, רכשתי אנטנה "אקטיבית" (עם חשמל), והקליטה לא השתפרה בכלל. מפתיחה של האנטנה מסתבר שזה סתם מעגל שמדליק מנורה שלא מחובר לאנטנה בכלל.
מצד שני, יש אנטנות פאסיביות מצוינות ששיפרו לי את הקליטה מכמעט כלום לקליטה מלאה.
אני רכשתי ב-100 ש"ח אנטנה פאסיבית בהום סנטר, נראית מגושת וגדולה, אבל עושה את העבודה.