דו שיח מוזר עם החנות "עולם הניידים"

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #1 

בחיפושים אחרי מחשב נייד נתקלתי ב"עולם הניידים". מה שמעניין במיוחד הוא שהם מציעים 5 שנות אחריות על כל המחשבים, דבר שלא נקלתי בו במקום אחר. מישהו בפורום אחר סיפר שאמרו לו ש-3 השנים הראשונות הן אחריות רשמית, ועוד 2 נוספות ע"י החנות. הדגם המסוים שהתעניינתי בו היה במחיר די טוב. החלטתי לראות מה הם אומרים.

שלחתי לחנות פניה דרך האתר כדי לברר איתם ישירות איך האחריות פועלת, וגם שאלה לגבי מפרט המחשב. לא קיבלתי תשובה.
ניסיתי שנית, הפעם ישירות באימייל. אין תגובה.
בנסיון השלישי הוספתי עוד כתובת אימייל שלהם שמצאתי באתר. הפעם הגיבו, אבל רק ביקשו ממני מספר טלפון.
אמרתי שעדיף לי אימייל. שאלו "מה השאלה".
זה כבר התחיל להראות ממש מוזר, אבל שלחתי את השאלות עוד פעם. שאלו למה אני צריך את המחשב, בלי לענות לשאלות שלי.
בשלב הזה זה כבר היה משחק מבחינתי. שאלתי אם השימושים שלי משנים את האחריות או המפרט.
אמרו שלא, אבל המחשב לא איכותי.
הודתי להם על הדאגה, ותהיתי אם בכל זאת יענו לשאלות שלי. עוד פעם ביקשו ממני מספר טלפון.
אמרתי שהספיק לי המרדף. ענו שרוצים לדבר איתי טלפונית כדי להסביר כמה דברים.

אחרי דו השיח המוזר חיפשתי עוד מידע על החנות. מצאתי הודעה שנמחקה מפורום תפוז על שירות לקוחות בעייתי אחרי קניה, מישהו או שניים שמבקשים דעה על החנות, ומעבר לזה אין כמעט איזכורים. החנות לא מופיעה בזאפ, ואני משער שיש סיבה.

למרות שבאתר שלהם מפורסמות כתובות של 7 סניפים, ואולי נוכחות בסניפים של חברה כלשהי אחרת, אין מספרי טלפון ישירים לאף חנות. בפורום תפוז מישהו סיפר שהגיע לאחת מהכתובות ולא מצא שם חנות. בעמוד השירות שלהם מופיעות כתובות דואר אחרות מהסניפים: אחת בת"א, אחרת בבני ברק. יש גם כתובת לאיסוף מוצרים בנתב"ג (?). מספרי הטלפון הם 1-700, 03, ו-09. לא מצאתי מידע כלשהו על שם החברה הרשמי שמופיע באתר שלהם (דיגיטל לייף). ב-whois לדומיין של האתר שלהם מופיע שם חברה אחר, וכתובת אחרת. לפי מה שהצלחתי לפענח, אולי חלק מהכתובות קשורות לחברת Zigzag שקשורה למשלוחים, אבל ייתכן שבחלקן אין שום דבר.

בקיצור, משהו כאן חשוד מאוד.

----

עדכון: בעקבות ההודעה היתה פה איזה דרמה מאחורי הקלעים. גם דיברתי עם איש מהחנות שרצה להסביר דברים. האיש נשמע בסדר. הסניפים הם אכן רק נקודות הפצה, ולא סניפים ממש. היו לו עוד דברים להגיד, אבל אשאיר זאת לחנות, אם ירצו להצטרף לדיון כאן.
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 11/09/2013 23:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

על איזה דגם בדקת?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

אני כבר מסודר. רק רציתי לספר על ההתנהגות החמקנית המוזרה של החנות, ומה שנראה כמו יצירת רושם של רשת חנויות כשכנראה אין כלום מאחורי זה.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #4 

תודה על האזהרה (f)

שאדי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

אני קונה מהם והם מאוד אמינים , דווקא יש להם מענה מהיר ואספתי מהסניף שלהם בחולון
מוזר מה שאתה אומר

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #6 

שאדי כתב:אני קונה מהם והם מאוד אמינים , דווקא יש להם מענה מהיר ואספתי מהסניף שלהם בחולון
מוזר מה שאתה אומר
...
לא, זה לא שקוף שאתה מהחנות...

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #7 

שאדי כתב:אני קונה מהם והם מאוד אמינים , דווקא יש להם מענה מהיר ואספתי מהסניף שלהם בחולון
מוזר מה שאתה אומר
...
מוזר שזאת ההודעה הראשונה שלך בפורום...

shmelka1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

שאדי, תודה שהקפצת את האשכול החשוב הזה!

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #9 

שאדי כתב:
אני קונה מהם והם מאוד אמינים , דווקא יש להם מענה מהיר ואספתי מהסניף שלהם בחולון
מוזר מה שאתה אומר

...
מלך אתה! (Y)

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #10 

LOL :roll:
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #11 

mp3lll כתב:
מוזר מה שאתה אומר
...
...

אין על החדות הנתנייתית לזהות עוקץ .....

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

jtk,

בעקבות ההודעה הזו, יצר עימנו קשר שי כהן, מנהל התיפעול של חברת "עולם הניידים" ומבקש ליצור עימך קשר ע"מ לנסות לתקן את הרושם השלילי שנוצר בעקבות השתלשלות הדברים.

אנא, העבר לי פרטי קשר בפרטי ואחבר בינכם.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

jtk פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

הי מרטין,

ההודעה היא פשוט דיווח על הנסיון שלי כשתקשרתי איתם, והרושם שלי אחרי שחיפשתי מידע עליהם בעקבות זאת. מעבר לדיאלוג המוזר ההוא לא היה לי קשר עם החנות ולא קניתי מהם דבר. הם לא חייבים לי כלום.

האם לא הכי טוב שיגיבו כאן כראות עיניהם?

IgalShmulevich
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שם מלא: Igal Shmulevich

שירות הלקוחות של עולם הניידים

שליחה #14 

קניתי באתר עולם הניידים מחשב לנובו עם אחריות ל- 5 שנים. כבר 3 שבועות שאני משאיר הודעות לפקידה שנותנת שירות למענה , אבל אף אחד לא חוזר. פניתי ישירות לשירות של לנובו ועל פי מס' הסידורי אמרו שמבחינתם האחריות הסתיימה. למרות שקניתי אותו בדיוק לפני שנה ו-3 שבועות ׁׁׁׁׂ(כאמור עם אחריות של 5 שנים). איש השירות אמר שגם מעולם לא שמע על עולם הניידים. וההרחבה המכסימאלית לאחריות היא 3 שנים. בבלוג, אכן מוזר. כל האחרים שאומרים שהשירות היה מהיר , זה נכון , אבל רק לצורך קניה. תנסו להפעיל אחריות ורק אז תגלו כיצד אכלתם אותה. עוד נקודה מצחיקה , מי שהנפיק לי את החשבונית הוא אותו שי לוי שהוזכר כמנהל השירות. ראו הוזהרתם.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #15 

מוזר גם שנרשמת לאתר כאן היום רק כדי להתלונן עליהם (לא אומר שזה לא נכון, אבל טיפה מעורר תהיה).
מה בדיוק התקלה? אם זה משהו פשוט אולי אתה יכול לפתור את העניין לבד.

netivi
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 1060 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #16 

שורה תחתונה..... לסיכום !

להיזהר .... עדיף להשקיע עוד כמה ש"ח ולא להתעסק אח"כ עם "דני דין".

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #17 

תעשו לעצמכם טובה ותשננו כלל לחיים: כל חנות ששמה מתחיל ב"עולם" אל תכנסו או תקנו בה לעולם!
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

IgalShmulevich
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שם מלא: Igal Shmulevich

שליחה #18 

כל מה שאני מבקש זה להתריע על השירות. במידה ואקבל אותו אשמח מאוד לפרגן ואפילו להמליץ.
התקלה היא לא בתוכנה , כך שאנני מסוגל לסדר לבד. בינתיים נוצר קשר עם עולם המחשבים אשר לא הניב כלום. הגיע שליח לביתי, כשבקשתי מסמך כלשהו שיאשר שאני נותן לו את המחשב , השיב שאין לו והוא לא יכול לתת לי כלום. כששאלתי לאן הם שולחים את המחשב , הוא התקשר לחב' השליחויות שלו "זיג זאג" ואמרו לו שאני צריך ליצור קשר עם חב' דיגטל והם יספקו לי את מבוקשי. יצרתי קשר עם דיגטל , והם לא ידעו כלום על מה מדובר ואמרו שמדובר בטעות , הם בעצמם חנות שמוכרת מחשבים ומכוון שלא קניתי דרכם ,אין לי מה לשלוח את המחשב. והשליח הלך. השארתי הודעה נוספת בעולם הניידים, ונראה איך זה יתפתח. כאמור אשמח מאוד לגלות שהתלונות של הכותבים הם סתמיות ושהשרות הוא כן בסדר ולא אכלתי אותה. מבטיח לעדכן בהמשך לטובת כל אלו שקנו ולכל אלו שחושבים לקנות בעתיד. בינתיים ממשיך כאמור לחכות.

Satyr82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 337
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #19 

shraga007 כתב:תעשו לעצמכם טובה ותשננו כלל לחיים: כל חנות ששמה מתחיל ב"עולם" אל תכנסו או תקנו בה לעולם!
...
·:lol:

iSolt
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 637
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #20 

shraga007 כתב:תעשו לעצמכם טובה ותשננו כלל לחיים: כל חנות ששמה מתחיל ב"עולם" אל תכנסו או תקנו בה לעולם!
...
עולם הקולנוע היא בסדר גמור, אין לי מושג מה אתה רוצה.
המסך שלי
LG OLED 65 CX

תמונה

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”