samsung 6400 vs lg 621
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
תראה לאיזה עיבוד תמונה ו"סגנון" תמונה אתה מתחבר יותר.
מבחינת נתונים הסמסונג מנצחת אבל יש עוד דברים.
למרחק שלך אתה צריך לפחות 55" וגם 60 נכנס. אם תוכל למתוח את התקציב לכיוון LA621 60" תרוויח דגם קצת שונה עם החלקת תמונה 800Hz (רק בגודל הזה).
מבחינת נתונים הסמסונג מנצחת אבל יש עוד דברים.
למרחק שלך אתה צריך לפחות 55" וגם 60 נכנס. אם תוכל למתוח את התקציב לכיוון LA621 60" תרוויח דגם קצת שונה עם החלקת תמונה 800Hz (רק בגודל הזה).
- אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
גם לי הייתה התלבטות בסוף החלטתי
הבנתי ששני הדגמים מצוינים, יחד עם זאת מדובר בדגם פסיבי של -lg שהתמונה נראת איכותית מאוד .
לעומת זאת הסמסונג אקטיבית משקפיים עם סוללות ויקרות יותר.
רכשתי תחילה את ה-סמסונג במחיר מצוין מהיבואן י שלום, לאחר שבדקתי לעומק חשפתי שהדגם האמור הוא 200h ולא 400H כפי המופיע בדגם של היבואן הרשמי. מידע שלא ניתן לי במעמד הרכישה.
לאור זאת ביקשתי בטרם קבלת המוצר לבטל את המוצר הנ״ל והחלטתי לרכוש LG לאור המלצות רבות שקיבלתי.
בדיקות שערכתי בקרב לא מעט חנויות מרבית נציגי המכירות המליצו לי על 621 LG וזאת היות והצפיה בתלת מימד פסיבית נוחה יותר ולכן החלטתי להחליף את המוצר ל-lg , שהוא גם 200H אבל עם לא מעט יתרונות, כגון שלט נוסף לשליטה נוחה יותר ובכלל ממשק ממש ידידותי בנוסף יכולת להקליט ועוד לא מעט פונקציות ומתנה של מקרן קול.
יחד עם זאת חשוב להדגיש שהחסרון בפסיבי בא ליידי ביטוי בצפיה ב-fh שהבנתי שבפסיבי הוא לא תומך .
בפסיבי יש יתרונות נוסף צפיה אופקית ועוד...
תלוי במה אתה רוצה להתמקד אם בתלת מימד ממליץ על ה-lg אבל זאת דעתי כמובן.
אין לי הרבה ניסיון בדגם של lg ואשמח לשמוע ביקורות בפורום.
רכשתי תחילה את ה-סמסונג במחיר מצוין מהיבואן י שלום, לאחר שבדקתי לעומק חשפתי שהדגם האמור הוא 200h ולא 400H כפי המופיע בדגם של היבואן הרשמי. מידע שלא ניתן לי במעמד הרכישה.
לאור זאת ביקשתי בטרם קבלת המוצר לבטל את המוצר הנ״ל והחלטתי לרכוש LG לאור המלצות רבות שקיבלתי.
בדיקות שערכתי בקרב לא מעט חנויות מרבית נציגי המכירות המליצו לי על 621 LG וזאת היות והצפיה בתלת מימד פסיבית נוחה יותר ולכן החלטתי להחליף את המוצר ל-lg , שהוא גם 200H אבל עם לא מעט יתרונות, כגון שלט נוסף לשליטה נוחה יותר ובכלל ממשק ממש ידידותי בנוסף יכולת להקליט ועוד לא מעט פונקציות ומתנה של מקרן קול.
יחד עם זאת חשוב להדגיש שהחסרון בפסיבי בא ליידי ביטוי בצפיה ב-fh שהבנתי שבפסיבי הוא לא תומך .
אין לי הרבה ניסיון בדגם של lg ואשמח לשמוע ביקורות בפורום.
Re: גם לי הייתה התלבטות בסוף החלטתי
לא הבנתי אצל יבואן רשמי גם 200H או 400H?אריהט כתב:הבנתי ששני הדגמים מצוינים, יחד עם זאת מדובר בדגם פסיבי של -lg שהתמונה נראת איכותית מאוד .
אין לי הרבה ניסיון בדגם של lg ואשמח לשמוע ביקורות בפורום....
אני דוקה בכיוון SAMSUNG
בגלל 400H
בגלל 4 HDMI לעומת 3 ב LG
אני לא מבין הרבה ב3D אבל יש הרגשה שאקטיבי יותר טוב
בגלל מקרן עם סובבפר שנותנים במתנה
עוד שאלה האם מקרן שווה משהוא אם אין לי ציוד נוסף ל-SOUND
ואיפה מקרן יותר טוב אצל SAMSUNG או LG
- אריהט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 348
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
היבואן המקביל מייבא את הדגם של. מסך סמסונג f6400 200h ולכן השיקול הוא שעדיף את היבואן הרשמי שמספק מסך עם 400h אך המחיר גם קופץ באלפי שקלים .המקרן של lg שווה ועוד כמתנה בכלל אין מקום לחשוב,
אין לי מושג בנוגע למקרן קול של סמסונג .
אין לי מושג בנוגע למקרן קול של סמסונג .
- freedom_il
-
- חבר ותיק

חברים,
מנגנון החלקת התמונה הוא מנגנון שבד"כ מומלץ לכבות בכל מקרה כי הוא די מעצבן את רוב האנשים (אפקט אופרת סבון, זה נקרא). אצלי יש 700Hz ואני מדליק אותו על מינימום בסרטי אקשן FullHD ועל Medium ב 3D בלבד. כל שאר הזמן זה כבוי.
מה שזה אומר הוא שה 400Hz יהיה משמעותי בעיקר ב 3D מול 200Hz. בכל שאר התוכן אין לזה משמעות (200Hz על מקסימום זה די דומה ל 400Hz על Medium וזה ככל הנראה מספיק לכל דבר שהוא לא 3D ואולי אפילו גם לזה).
מה שבאמת חשוב הוא קצב הרענון הטבעי של המסך ללא החלקת תמונה. בדקתי, אמנם מעט אז אני לא 100% בטוח אבל כל הפאנלים האלה הם של 100Hz כשהחלקת תמונה כבוייה.
מנגנון החלקת התמונה הוא מנגנון שבד"כ מומלץ לכבות בכל מקרה כי הוא די מעצבן את רוב האנשים (אפקט אופרת סבון, זה נקרא). אצלי יש 700Hz ואני מדליק אותו על מינימום בסרטי אקשן FullHD ועל Medium ב 3D בלבד. כל שאר הזמן זה כבוי.
מה שזה אומר הוא שה 400Hz יהיה משמעותי בעיקר ב 3D מול 200Hz. בכל שאר התוכן אין לזה משמעות (200Hz על מקסימום זה די דומה ל 400Hz על Medium וזה ככל הנראה מספיק לכל דבר שהוא לא 3D ואולי אפילו גם לזה).
מה שבאמת חשוב הוא קצב הרענון הטבעי של המסך ללא החלקת תמונה. בדקתי, אמנם מעט אז אני לא 100% בטוח אבל כל הפאנלים האלה הם של 100Hz כשהחלקת תמונה כבוייה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
freedom_il - אותו כנ"ל בדגם F6400 שאחד מהם ה-400 והשני 200?
אין לנושא הזה השפעה על איכות הצפייה במסך? אם נניח אבחר במסך בדגם האירופאי שהוא 200 ואשאיר קבוע את הפונקציה עובדת ההבדלים יהיו מזעריים למעט 3D?
הנקודה הזאת שווה 2500 ש"ח [ההבדל בין היבואנים?]
תודה רבה.
אין לנושא הזה השפעה על איכות הצפייה במסך? אם נניח אבחר במסך בדגם האירופאי שהוא 200 ואשאיר קבוע את הפונקציה עובדת ההבדלים יהיו מזעריים למעט 3D?
תודה רבה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- freedom_il
-
- חבר ותיק

הם אומרים שה 621 היא עם פאנל 100Hz (ו cnet asia בדרך כלל מדייקים בקשר לדגמים שמגיעים לארץ, שם זה נקרא 6200): http://asia.cnet.com/share-content-easi ... 221264.htm
מצד שני, יש סיכוי קלוש שהדגם שמגיע לארץ שונה...
vivi, בקשר למה ששאלת: אצלי הפיצ'ר הזה כבוי רוב הזמן (סדרות סרטי דרמה וכו') ודלוק על מינימום בחלק מהתוכן. אני מגיע ל Medium, הוא נגיד שזה שקול ל 400Hz בערך רק ב 3D. אז לשאלתך, נראה לי שכן, ההבדל יראה לך משמעותי רק ב 3D אלא אם מאיזו סיבה לא ברורה אתה אוהב את האפקט הזה תמיד...
מצד שני, יש סיכוי קלוש שהדגם שמגיע לארץ שונה...
vivi, בקשר למה ששאלת: אצלי הפיצ'ר הזה כבוי רוב הזמן (סדרות סרטי דרמה וכו') ודלוק על מינימום בחלק מהתוכן. אני מגיע ל Medium, הוא נגיד שזה שקול ל 400Hz בערך רק ב 3D. אז לשאלתך, נראה לי שכן, ההבדל יראה לך משמעותי רק ב 3D אלא אם מאיזו סיבה לא ברורה אתה אוהב את האפקט הזה תמיד...
לדעתי הבדל לא 2500 ההבדל 1000 שחvivi כתב:freedom_il - אותו כנ"ל בדגם F6400 שאחד מהם ה-400 והשני 200?
תודה רבה....
אני מוכן להשקיע עוד 1000 שח עם דגם אכן יותר מתקדם
השאלה האם הוא באמת יותר מתקדם
כי סתם לשלם אף אחד לא רוצה
תודה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אל תשכחו שלקנייה מיבואן רשמי יש עוד יתרונות פרט לתקופת האחריות כמו שירות הוגן גם לאחר תקופת האחריות והחובה להחזיק חלפים.
מקווה שלאף אחד לא תתקלקל טלויזיה אבל בכל זאת, אם זה באמת רק 1000 שקל, זה כנראה שווה.
מקווה שלאף אחד לא תתקלקל טלויזיה אבל בכל זאת, אם זה באמת רק 1000 שקל, זה כנראה שווה.