מספר שאלות על ממירים וVISTA

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
james341 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב לכולם
1. רציתי לברר משהו על הממירים של YES , הגעתי למסקנה שאני צריך 2 ממירים בסלון מכיוון שקורה לפעמים שאני מכוון להקליט תוכנית וחברתי מחליטה לראות משהו אחר באותה שעה והיא כמובן מעבירה את הערוץ ולכן רציתי לקחת עוד ממיר שיהיה מחובר למחשב וממיר נוסף שיהיה מחובר לטלויזיה בלבד וככה מצב זה לא יקרה אבל פה נכנסת לתמונה בעיית התדרים של השלט , אני לא רוצה שהיא תלחץ בשלט את מספר הערוץ ו2 הממירים יעברו ערוץ אז רציתי לדעת אם יש ממיר שעובד על תדרים אחרים ככה שרק ממיר אחד יעביר ערוץ והממיר שמחובר למחשב ישאר על הערוץ שכיוונתי על מנת ךלהקליט.
כיום יש לי בסלון ממיר מסוג pace dsr630-gm ואני משתמש באותו שלט גם לממיר בחדר השינה ששם יש ממיר מסוג ABS קטן.

2. שאלה שנייה קשורה לVISTA ראיתי שבתערוכה הVISTA מוצגת כולה בעיברית זה יכול להיות? אני מוריד כעת את הVISTA RC2 ורציתי לדעת אם יש גירסת עיברית ? או שזוהי גרסה כללית ואפשר לקבוע בהגדרות שהממשק יהיה בעיברית ( ראיתי את הקטע וידאו בYNET מחשבים )

תודה

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

הגרסה בעברית לא זמינה להורדה משום מקום....

עדיף לחבר את שני הממירים למחשב וכך לא תהיה לך שום בעיה - התוכנה תחליט איזה ממיר פנוי ותשתמש בו. כמו כן תוכל להקליט שתי תוכניות בו זמנית ולצפות בשלישית המוקלטת.

אפשרות נוספת היא כסוי אזור הקליטה של הממיר המחובר למחשב ב-מסקינגטייפ אטום. לא הכי יפה אבל עובד.

אורן.

james341 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

אבל אין לי אפשרות לחבר 2 ממירים כי אין לי כרטיס בשביל זה יש לי כרטיס רק עם כניסה אחד אבל בכל מקרה לא הבנתי איך הMCE יבדוק איזה ממיר פנוי ???????
אבל לגבי הפתרון השני יש בעיה שאם אני אשים מסקנטייפ אטום אני לא אצליח להעביר ערוצים......

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

את המסקינגטיים האטום אתה שם על הממיר שנשלט ע"י המחשב. רק המחשב יעביר ערוצים עם הבלאסטר שלו.

המחשב שולט על הממירים ומעביר בהם ערוצים בעזרת הבלאסטרים שלו. ה-MCE יכול לשלוט על עד שני ממירים כי יש לו שני בלאסטרים המגיעים עם השלט.
אם אין לך עוד כרטיס PVR - אז כמובן שאתה לא יכול לחבר את הממיר השני למחשב - אבל צריך לחשוב על פתרון כזה כי הוא הכי יעיל.

אורן.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”