מתקשה להחליט בין טריפל הוט או YES+ בזק
-
asafalfa
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 409
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
היי אנשים הגיע הזמן להחליט האם לבצע התקנה של YES או הוט ...
ואני פשוט מתקשה להחליט, בגדול אני נהנתי מאוד מYES אבל פחות נהנתי מבזק שמחייבת אותנו על שטיות כמו קו כל ודקות שיחה...
האם לדעתם שווה להמשיך איתם או שHOT טובים יותר ?
אשמח לדחיפות קלות כי באמת קשה לי להחליט ... (אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האיכות שידור איכות התשתית וכו)
תודה אסף
ואני פשוט מתקשה להחליט, בגדול אני נהנתי מאוד מYES אבל פחות נהנתי מבזק שמחייבת אותנו על שטיות כמו קו כל ודקות שיחה...
האם לדעתם שווה להמשיך איתם או שHOT טובים יותר ?
אשמח לדחיפות קלות כי באמת קשה לי להחליט ... (אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האיכות שידור איכות התשתית וכו)
תודה אסף
אם מעניין אותך איכות, יס ובזק (ולגבי טלפון - יש לך חבילות דקות בבזק. גם אם אתה לא משתמש יותר מדי אפשר בכיף לעשות טלפון אצל הוט/בב"ל/012/013/אורנג'/סלקום/אקספון.. אתה כבר מבין לאן אני חותר)
אם מעניין אותך מחיר - הוט
תכלס לפי מה שאתה כותב אתה אוהב את יס אז כדאי שתשאר איתם, ומבחינת הטלפון יש לך די הרבה אלטרנטיבות (למרות שאני חושב שכמעט כולן מבוססות אינטרנט). אינטרנט אני אישית מעדיף מאוד את בזק ומבחינת חיוב על דקות וכאלה אין אז זה על תשתית
אם מעניין אותך מחיר - הוט
תכלס לפי מה שאתה כותב אתה אוהב את יס אז כדאי שתשאר איתם, ומבחינת הטלפון יש לך די הרבה אלטרנטיבות (למרות שאני חושב שכמעט כולן מבוססות אינטרנט). אינטרנט אני אישית מעדיף מאוד את בזק ומבחינת חיוב על דקות וכאלה אין אז זה על תשתית
מאוד פשוט, אם אתה מתעניין בסדרות טובות מחו״ל, שירות איכותי ושירותים מתקדמים (סטרימר, מולטירום ועוד בתכנון) לך על יס.
אם אתה מסתפק בפחות תוכן מחו״ל ואוהב דברים כמו גולסטאר ומשוגעים בראש / עספור, ופחות חשוב לך ממיר מקליט HD שעובד לך על הוט.
בסוף מה שחשוב זה התוכן, לפחות לרובנו.
אגב אני עם יס בטלוויזיה ועם תשתית אינטרנט של הוט.
אם אתה מסתפק בפחות תוכן מחו״ל ואוהב דברים כמו גולסטאר ומשוגעים בראש / עספור, ופחות חשוב לך ממיר מקליט HD שעובד לך על הוט.
אגב אני עם יס בטלוויזיה ועם תשתית אינטרנט של הוט.
10 ש"ח לחבילה של 400 דקות לנייחים + 400 דקות לניידים.
30 ש"ח לחבילה של 3000 דקות לנייחים + 200 דקות לניידים.
מסלול ללא הגבלה בין 49 ל-64 ש"ח, לא בדקתי לעומק כי אני לא צריך כ"כ הרבה דקות.
אם הולכים על טלפוניה של נטוויז'ן ולא מעוניינים להמר על פאסט כספקית אז עדיף לקחת את נטוויז'ן כספקית ואז מקבלים חינם את הנתב האלחוטי המשולב netbox תוצרת vtech שהוא מכשיר בסדר גמור, אם כי לא מתקדם כמו ה-smartbox ולא מאפשר יותר משלוחת טלפון אחת (למיטב ידיעתי).
30 ש"ח לחבילה של 3000 דקות לנייחים + 200 דקות לניידים.
מסלול ללא הגבלה בין 49 ל-64 ש"ח, לא בדקתי לעומק כי אני לא צריך כ"כ הרבה דקות.
אם הולכים על טלפוניה של נטוויז'ן ולא מעוניינים להמר על פאסט כספקית אז עדיף לקחת את נטוויז'ן כספקית ואז מקבלים חינם את הנתב האלחוטי המשולב netbox תוצרת vtech שהוא מכשיר בסדר גמור, אם כי לא מתקדם כמו ה-smartbox ולא מאפשר יותר משלוחת טלפון אחת (למיטב ידיעתי).
עד כמה שאני יודע הנטבוקס של נטויז'ן והסמארטבוקס של אורנג'/012 זה בדיוק אותו מכשיר, שניהם תוצרת Vtechshmelka1 כתב: ... ואז מקבלים חינם את הנתב האלחוטי המשולב netbox תוצרת vtech שהוא מכשיר בסדר גמור, אם כי לא מתקדם כמו ה-smartbox ולא מאפשר יותר משלוחת טלפון אחת (למיטב ידיעתי)....
לאורנג' יש גם smartbox של siemens.
עובד 012
קצת לא מדויק.hanochh כתב:מאוד פשוט, אם אתה מתעניין בסדרות טובות מחו״ל, שירות איכותי ושירותים מתקדמים (סטרימר, מולטירום ועוד בתכנון) לך על יס.
אגב אני עם יס בטלוויזיה ועם תשתית אינטרנט של הוט....
מבחינת תוכן למשל, בהוט יש כמה ערוצי Discovery, בעוד שביס יש רק אחד ולא HD.
ומבחינת "שירותים מתקדמים", בהוט יש את ה StartOver ואת ה-VOD שלהם.
בתור אחד שעבר ליס, ה StartOver מאוד חסר, וה-VOD של הוט פשוט עובד יותר טוב (ולא דורש להסתבך עם לחבר את הממיר לרשת ולאינטרנט).