אפשר לראות תמונות של הסטאפ שלו כבר בעמוד הראשון של השרשור הדביק בנושא (והיו כמה וכמה עדכונים לאורך השנים ושרשור התמונות: https://www.htisrael.co.il/vp1184823#1184823), אבל בגדול מדובר על חדר של כ-30 מ', שמכיל כמה וכמה "הפתעות" שקשה שלא להתייחס אל כל אחת ואחת מהן, בין אם מדובר במקרן אפסון 9100 ומסך "106 בכורסאות העור המפנקות, בקדמיים והסנטר האימתניים של טאנוי, בפרוססור אינטגרה והגברה של ברייסטון, ובשני סאבים פשוט ענקיים של SVS (אחד בגודל מקרר משרדי - ה-PB13 - ואחד קצת יותר רזה אבל הרבה יותר גבוה: ה-PC13).
מסביב גם היינו מוקפים רמקולים, בתצורת 9.1 שכוללת סראונד אחורי ורמקולים קדמיים גבוהים (front height), אשר מוגברים ע"י מגבר כוח של רוטל, וקשה היה להתעלם גם ממכשיר CD היי-אנד מרשים מאוד של Cary, למרות שהפעם לא במוזיקה עסקינן.
מטרת המפגש הייתה ליהנות מהסרט Oblivion שיצא לא מזמן בבלו-ריי עם סראונד DTS HD MA 7.1, וזכה לציונים מאוד גבוהים (96%) ב-AVS גם על תמונה וגם על סאונד. אקדים את המאוחר ואשתף אותכם שהציונים הגבוהים בהחלט מוצדקים, ושפשוט חובה לראות את הסרט הזה בק"ב כי הוא תענוג צרוף גם לעיניים וגם לאוזניים!! העלילה כנראה לא ברמה של ההפקה, אבל כ"כ נהנים מכל השאר שבאמת קשה להתלונן...
החברים נהנו מעל האש משובח לפני שהגעתי (לא לדאוג, את הסטייק שלי אכלתי אתמול בחיק המשפחה
כשהגעתי, קובי ובני כבר התמקמו היטב בסוויט ספוט, בעוד אריאל ויואב ניסו (לשווא) לפתור בעיית NFS כלשהי בשרת הקבצים שמחובר לסטרימר DuneHD שהצטרף לאחרונה לסטאפ של יואב. אחרי 20 דקות של ניסוי ותהייה, נזכרנו ב-Oblivion, והחלטנו להיכנע למטרד ולהתרכז בסרט במקום. הסרט מתחיל יחסית באיזי, אבל אחרי כמה דקות מתחיל האקשן עם כמה סצינות טיסה וקרבות פשוט מעולות, החל מהצניחה החופשית של החללית הזריזה של טום קרוז אל תוך ענני הסערה, כשטיפות הגשם הקיפו אותנו מכל הכיוונים ברזולוציה פנטסטית - ממש שמענו טיפה-טיפה - דרך הסצינה בספריה שבה יש קטע עם סוויפ בתדרים הנמוכים שגרם אפילו לסאבים הענקיים של יואב להתאמץ, וכלה בסצינת המנוסה של קרוז וקורילנקו בחללית משלושה מל"טים קטלניים, שבה מקבלים הכל מאפקטים ב-360 מעלות, ועד מכות באס שהכניסו אותנו עוד יותר חזק לעניינים. לא פחות חשוב הייתה היכולת הנהדרת של הטאנוי D700 הקדמיים הפנומנליים לשלב את הפסקול הבומבסטי והמרגש בכל האקשן והמתח, במיוחד במערכה האחרונה.
לסיכום, עוד חוויה אדירה ונדירה של קולנוע ביתי בחדר הייעודי של istarmini. היה לי לעונג להכיר כמה מוותיקי האתר, ונותר לי רק לאחל ולייחל לעוד מפגשים כאלה - ובשנה הבאה גם בחדר הייעודי החדש של בני הקורם בלוקים וטיח בימים אלה ממש בקומה האחרונה של בניין הנבנה ממש עכשיו לא יותר מדי רחוק מיואב...
בינתיים אני חוזר לדירה הישנה שלי, לעוד שבוע אחד בלבד, וביום ראשון הבא אני מקווה לרענן את הפורום עם שרשור "התחדשתי" שיהיה ככל הנראה פחות מרשים, אבל לא פחות מרגש...