תודה
Re: שאלה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
כן, נשמע טוב מאוד לאוזני, אבל זה היה במהלך שמיעה השוואתית של כמה רמקולים בשידוך לאותו מקור והגברה, והיו רמקולים (של מוניטור אודיו) שנשמעו לי אישית יותר פתוחים וקצת יותר מפורטים מה-B&W, שהיו קצת יותר "עצורים", אבל עם המון עומק ופוטנציאל.
בכל אופן, אין מנוס לעניות דעתי מבחינת השילוב במו אוזניך שלך - אני שמעתי את השילוב אצל יגאל בסטריאוסקופ בדיזנגוף סנטר.
בכל אופן, אין מנוס לעניות דעתי מבחינת השילוב במו אוזניך שלך - אני שמעתי את השילוב אצל יגאל בסטריאוסקופ בדיזנגוף סנטר.
מסתובב בלוחות MYRYAD בפחות מ2000 ש'ח. על הנייר הוא מוציא 50 וואט אבל בפועל הוא מאד חזק!sherez23 כתב:כרגע יש לי רוטל RA06SE שומעים יפה אבל אני חייב להגביר די גבוה לא חצי קצת מתחת כדי לפתוח את ה602S3...
לדעתי שווה ללכת להאזין לו עם הרמקולים שלך.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ממה ששמעתי אצל יגאל, אם אתה עם הרוטל 06SE על חצי ווליום אתה באמת לא תקבל הרבה יותר מהרוקסן K2, אבל בכל זאת עדיף משמע אוזניים בד"כ לפני שמחליטים לפסול משהו מראש... על הדרך הייתי בודק גם את הפיוניר A70, הקוואד Elite וה-Musical Fidelity M3i.
דרך אגב, אם אתה אוהב את הסאונד של הרוטל, בהחלט כדאי לבחון גם את הדגם הבכיר יותר שלהם, ה-1520, או להישאר עם הרוטל כ-PRE, ולדחוף את הרמקולים עם מגבר כוח או זוג מונובלוקים.
וכמובן שגם יד שנייה זו תמיד אופציה מאוד מוצלחת מבחינת עלות/תועלת...
דרך אגב, אם אתה אוהב את הסאונד של הרוטל, בהחלט כדאי לבחון גם את הדגם הבכיר יותר שלהם, ה-1520, או להישאר עם הרוטל כ-PRE, ולדחוף את הרמקולים עם מגבר כוח או זוג מונובלוקים.
וכמובן שגם יד שנייה זו תמיד אופציה מאוד מוצלחת מבחינת עלות/תועלת...
http://www.hifimusic.co.il/%D7%9E%D7%91 ... 16476.htmlsherez23 כתב:איפה...
אני הייתי לוקח את הרמקולים ומאזין.בלי קשר לעצמה הוא אמור להיות יותר טוב מהרוטל.
ממליץ לך לנסות למצוא מגבר כח של רוטל.sherez23 כתב:כרגע יש לי רוטל RA06SE שומעים יפה אבל אני חייב להגביר די גבוה לא חצי קצת מתחת כדי לפתוח את ה602S3...
לי יש B&W684 ולא מזמן רכשתי ביד 2 קדם ומגבר מדגם RB+RC1070 וזה עולם אחר.
אם המגבר שלך יכול לשמש כקדם, יספיק לך מגבר כח כדי להשלים את השינוי.
בכל מקרה אל תקנה בלי לשמוע !
העובדה שאני מרוצה מהתוצאה אצלי לא אומרת כלום.
חשוב שאתה תהיה מרוצה...
בהצלחה
המגבר שלו שווה באזור ה4500 ש'ח....ואם הוא יוסיף עוד מגבר כוח טוב הוא כבר יגיע להשקעה של 8 אלף על הגברה.direct כתב:ממליץ לך לנסות למצוא מגבר כח של רוטל.sherez23 כתב:כרגע יש לי רוטל RA06SE שומעים יפה אבל אני חייב להגביר די גבוה לא חצי קצת מתחת כדי לפתוח את ה602S3...
חשוב שאתה תהיה מרוצה...
בהצלחה...
בתקציבים האלה ניתן להיא דברים כבר ברמה אחרת לחלוטין מרוטל.בכל אופן גם זה overkill מטורף לרמקולים שיש לו.
תבדוק את הMYRYAD זה יכול להיות פתרון מצוין.
ביד 2 הוא לא יידרש להשקעה כל כך גדולה...1500-2000 ש"חleonard כתב:המגבר שלו שווה באזור ה4500 ש'ח....ואם הוא יוסיף עוד מגבר כוח טוב הוא כבר יגיע להשקעה של 8 אלף על הגברה.direct כתב:ממליץ לך לנסות למצוא מגבר כח של רוטל.sherez23 כתב:כרגע יש לי רוטל RA06SE שומעים יפה אבל אני חייב להגביר די גבוה לא חצי קצת מתחת כדי לפתוח את ה602S3...
חשוב שאתה תהיה מרוצה...
בהצלחה...
בתקציבים האלה ניתן להיא דברים כבר ברמה אחרת לחלוטין מרוטל.בכל אופן גם זה overkill מטורף לרמקולים שיש לו.
תבדוק את הMYRYAD זה יכול להיות פתרון מצוין....
כרגע יש לו מגבר ra06 ולא 4500 ש"ח.