התחדשתי לי בphilips 7406 42! מידע\ביקורות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ניק פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כזכור, רכשתי לפני כ-5 חודשים בלבד(!) Philips 42 4307 LED פשוט מדהימה. אך בעקבות שקיבלה מכה חזקה, כל הצד השמאלי נשבר והשפיע על כל ראות המסך. עלות התיקון בין 2800-3000 שקל, שירות אלקטרה, שהוזכר כאן כמה וכמה וכמה פעמים בדברים המעצבנים שלו, אמר כי למרות שהטלוויזיה באחריות מלאה, הם לא יכולים לעשות דבר, אלא לתקן את המסך בתשלום מלא מצד הלקוח, ללא החלפת מסך, ללא התחלקות בנטל, שום דבר.

בכל מקרה, מן הסתם, עדיף לקנות כבר LCD LED חדשה, אף-על -פי שאיני מרוצה מהשירות של אלקטרה, נאלצתי לזרוק בכאב לב טלוויזיה חדשה ממש (!) של 4500 שקל לפח ולקנות פיליפס 42 חדשה.

הלכתי היום בערב, לעודפי אלקטרה, שם חיכתה לי philips 7406 שהייתה לדעתי הכי יפה בדוכן. :wink:
ואף על פי, שהיא מעודפים, ואני לא אחד שקונה כאלה, העדפתי ללכת על סדרה 7 המדהימה, מאשר ללכת לשקם אלטריק ולקנות סדרה 3 חדשה לדוגמא ביותר יקר.

הנתונים מרשימים למדי (מסך מט לא משתקף, 400 הרץ, מעבד צבעים 14 BIT טריליון, Ambilight בצדדים, זמן תגובה מהיר, LED, דקה, מרשימה וכסופה)

למרות הכל, לא מצאתי עלייה ממש מידע, מישהו יכול בבקשה להאיר את עיניי בנושא הזה? למרות הנתונים המרשימים, רוצה להיות בטוח שבחרתי נכון (Y)

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

קודם כל, המסך הזה לא רע בכלל. אמנם הוא מ 2010 אבל סבבה. הנה ביקורת לא רעה: http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1316001274
המסך בטוח טוב יותר ממה שהיה לך.
דבר שני, לא צריך ללכלך על שירות אלקטרה סתם. הטלויזיה חטפה מכה חזקה וככל הנראה צריכה החלפת פאנל. זה החלק הכי יקר בטלויזיה וזה כנראה המחיר. רק שתדע, שאם היה לך ביטוח תכולה לדירה (אולי יש לך) הוא מכסה נזק למסכים עד 42-47 אינץ' (תלוי בחברת הביטוח) גם אם מדובר על שבר. אלקטרה יכולים להיות מעצבנים אבל אף אחד אחר לא היה מחליף לך פאנל על נזק שעשית בעצמך במסגרת אחריות.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”