6740U לעומת VVG2000 אחרי שדרוג ל-40 מגה.
-
artiftrestak
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אחרי קריאה של המון שרשורים בפורומים של האתר, הגעתי למסקנה שזה המקום המקצועי ביותר למידע בנושא ויש לי שאלה.
עבדתי שנתיים עם Netgear DGN2200 עבד חלום (הייתי על 10 ו- 15 מגה) לאחר השדרוג ל-40 לקחתי מבזק 6740U, עברו מאז כמעט שבועיים של סיוט שלא נגמר. על כל המערכות, windows 7, 8, 8.1, אייפון, אייפד ומחשב נייד, כל טעינה של אתר זה פעם כן, פעם לא, פעם למה לא. כמעט בכל כניסה לאתר יש צורך לטעון את הדף מחדש או שהאתר לא עולה לגמרי.
היום עשיתי מעשה, היה לי בבית Linksys wrt120n ישן, הפכתי את ה-DLINK למודם, חיברתי את ה-Linksys ומאז הכל זורם כמו שצריך כולל טורנטים.
ה- wrt120n הוא קצת מוגבל וגם יש לו בעיה שהוא מנתק את האינטרנט בזמן שמעבירים קובץ בין שני מחשבים ברשת.
קיבלתי אישור מבזק להחליף נתב, השאלה היא האם לקחת מודם VDSL ולרכוש ראוטר נורמלי, או לקחת את ה- VVG2000?
בעוד כמה חודשים אני טס לארה"ב, השאלה אם כדאי להביא משם מודם ראוטר VDSL או רק ראוטר ממש טוב?
תודה מראש על העזרה והיחס.
עבדתי שנתיים עם Netgear DGN2200 עבד חלום (הייתי על 10 ו- 15 מגה) לאחר השדרוג ל-40 לקחתי מבזק 6740U, עברו מאז כמעט שבועיים של סיוט שלא נגמר. על כל המערכות, windows 7, 8, 8.1, אייפון, אייפד ומחשב נייד, כל טעינה של אתר זה פעם כן, פעם לא, פעם למה לא. כמעט בכל כניסה לאתר יש צורך לטעון את הדף מחדש או שהאתר לא עולה לגמרי.
היום עשיתי מעשה, היה לי בבית Linksys wrt120n ישן, הפכתי את ה-DLINK למודם, חיברתי את ה-Linksys ומאז הכל זורם כמו שצריך כולל טורנטים.
ה- wrt120n הוא קצת מוגבל וגם יש לו בעיה שהוא מנתק את האינטרנט בזמן שמעבירים קובץ בין שני מחשבים ברשת.
קיבלתי אישור מבזק להחליף נתב, השאלה היא האם לקחת מודם VDSL ולרכוש ראוטר נורמלי, או לקחת את ה- VVG2000?
בעוד כמה חודשים אני טס לארה"ב, השאלה אם כדאי להביא משם מודם ראוטר VDSL או רק ראוטר ממש טוב?
תודה מראש על העזרה והיחס.
ה6470U שלי עובד ב40 מגה מצויין
כאשר הוא מחובר בUSB לכונן של טרה,
4 קווי LAN שאחד מהם מחובר לי לTPLINK פרוץ שמשדר לי בקומה למעלה WIFI עם הIP של הDLINK במצב=(גשר\BRIDGE\)
יכול להיות שיש לך בעיה בתשתית או איזה בעיה בחיבורים בבית של הADSL מול הDCT,

שגורמים לך לבעיה.., היה לך טכנאי בבית שבדק את זה?
זה יכול להיות גם הגדרות לא טובות בDLINK, גרסת קושחה שגויה, גם על זה יש פה המון שרשורים..
כאשר הוא מחובר בUSB לכונן של טרה,
4 קווי LAN שאחד מהם מחובר לי לTPLINK פרוץ שמשדר לי בקומה למעלה WIFI עם הIP של הDLINK במצב=(גשר\BRIDGE\)
יכול להיות שיש לך בעיה בתשתית או איזה בעיה בחיבורים בבית של הADSL מול הDCT,

שגורמים לך לבעיה.., היה לך טכנאי בבית שבדק את זה?
זה יכול להיות גם הגדרות לא טובות בDLINK, גרסת קושחה שגויה, גם על זה יש פה המון שרשורים..
על תתקרב ל VVG2000 אהיה לך סיוט איתו
לי אישית כשהיה לי אותו הוא היה נוטה לתקוע את הכרטיס VDSL
בארון של בזק 4 פעמים בחודש אחד נתקעתי בלי אינטרנט
עצה שלי עזוב את הראוטרים של בזק
קח מודם VDSL בעלות של 100 שח חד פעמי
יש לבזק מודם VDSL עד 100 מגה דגם T&W DSL699U
חבר אותו לראוטר פרטי שלך ואם אתה כבר נוסע לחול
אני בטוח שיש שמה אחלה של ראוטרים במחיר ריצפה
משכן שים לב שיכולים לעשות לך בעיות בכניסה לארץ
כי הראוטר לא אושר על ידי מכון תקנים לשימוש בארץ
לי אישית כשהיה לי אותו הוא היה נוטה לתקוע את הכרטיס VDSL
בארון של בזק 4 פעמים בחודש אחד נתקעתי בלי אינטרנט
עצה שלי עזוב את הראוטרים של בזק
קח מודם VDSL בעלות של 100 שח חד פעמי
יש לבזק מודם VDSL עד 100 מגה דגם T&W DSL699U
חבר אותו לראוטר פרטי שלך ואם אתה כבר נוסע לחול
אני בטוח שיש שמה אחלה של ראוטרים במחיר ריצפה
משכן שים לב שיכולים לעשות לך בעיות בכניסה לארץ
כי הראוטר לא אושר על ידי מכון תקנים לשימוש בארץ
-
artiftrestak
-
- חבר שרק התחיל

MrYair תודה. אני עוד מעט נוסע לבזקסטור, וזה בדיוק מה שחשבתי לעשות.
ה-Linksys שלי עושה עבודה מצוינת מאז שחיברתי אותו אתמול בבוקר, אני אחכה עד הטיסה ושם ארכוש משהו ברמה, Linksys או Netgear.
ל- reemar, הקו נבדק מול בזק ונמצא תקין מאוד, 17 Noise, שכחתי לציין שאני גולש דרך בזב"ל וקראתי פה שיתכן שהבעיה נובעת משירות ה- Safenet שלהם. בכל מקרה ביקשתי מהם כבר לבטל אותו, למרות ששוב, לא היו בעיות מאז שהחיבור מנוהל ע"י ה- Linksys.
ה-Linksys שלי עושה עבודה מצוינת מאז שחיברתי אותו אתמול בבוקר, אני אחכה עד הטיסה ושם ארכוש משהו ברמה, Linksys או Netgear.
ל- reemar, הקו נבדק מול בזק ונמצא תקין מאוד, 17 Noise, שכחתי לציין שאני גולש דרך בזב"ל וקראתי פה שיתכן שהבעיה נובעת משירות ה- Safenet שלהם. בכל מקרה ביקשתי מהם כבר לבטל אותו, למרות ששוב, לא היו בעיות מאז שהחיבור מנוהל ע"י ה- Linksys.
-
artiftrestak
-
- חבר שרק התחיל

לקחתי מודם T&W DSL699U, זה גם לא שיא החומרה, משהו סיני לא ברור עם צ'יפ של Broadcom, כפתור ה- Reset צמוד לחיבור הרשת כך שמחליפים כבל הוא עלול להילחץ ולאפס את ההגדרות.
שהמודם היה מחובר לכרטיס הרשת של המחשב הוא איפס את החיבור ביניהם כל שניה. (כרטיס רשת של אינטל)
מיד שמחברים את המודם למחשב הוא פותח חמש חלונות לאתר הסופר מעצבן של בזק ומבקש להגדיר חיבור כנתב (אני בכלל צריך אותו כמודם).
עכשיו עובד חצי שעה כמודם מחובר לנתב, בינתיים יציב, נראה כמה זמן...
שהמודם היה מחובר לכרטיס הרשת של המחשב הוא איפס את החיבור ביניהם כל שניה. (כרטיס רשת של אינטל)
מיד שמחברים את המודם למחשב הוא פותח חמש חלונות לאתר הסופר מעצבן של בזק ומבקש להגדיר חיבור כנתב (אני בכלל צריך אותו כמודם).
עכשיו עובד חצי שעה כמודם מחובר לנתב, בינתיים יציב, נראה כמה זמן...