למי שלא שמע ולא מכיר אז מדובר באתר שמספק שירותי IPTV בתשלום לכל מי שחפץ בכך.
יש באתר מספר חבילות לבחירה במחירים שונים שמתומחרים לפי פאונד.
למי שרוצה לקבל דגימה יוכל להכנס לערוצים בחינם ולהנות מ-BBC1 לצורך התרשמות.
למי שבחר להרשם רק להרשם יש אפשרות להנות מ-7 ימי ניסיון של החבילה הכי גדולה באתר של ערוצים בחינם ולצורך כך יש צורך בהכנסת המספר נייד שלכם בארץ ואישור קבלת הסמס מצד האתר - עובד נהדר.
מרגע שאתם רשומים לאתר אתם יכולים להתחיל לצפות - יש לכם גישה בחבילה הגדולה ביותר שאותה אתם מקבלים לניסיון לכ-122 תחנות ומעבר לכך להמון המון סרטים שכלולים להנאתכם - שימו לב שחבילה של ה-UK פרימיום יש רק 70 תחנות מובחרות.
האתר מתממשק עם תוסף שניתן להורדה ל-XBMC ישירות מהאתר עצמו, לממירי IPTV כדוגמת ה-MAG250 עליו רשמתי כאן בעבר, למחשבים ולמוצרים רבים.
המנוי כל חודש מתחדש על ידכם ומשולם דרך פייפאל.
יש מדריך ערוצים מלא, איכות תמונה מצויינת ומבחר תחנות מבוקשות מכל העולם!
חסרונות:
לפעמים יש תחנות שלא עובדות כרגע מבדיקה מהירה TCM ו-TRANCE SPORT
לפעמים יש קצת גלישים בתמונה לא משהו רציני, אין ביפורים כלל.
ב-XBMC אם תחנה לא עובדת התוסף נתקע - לא יודע איך זה על ממירים, במחשב אפשר לשנות אחרי כמה רגעים לערוץ אחר.
לא ניתן להפעיל את המנוי בו זמנית בבית על מספר מוצרים אלא אחד בכל פעם, לא ברור אם זה הגבלה טכנית אבל מה שברור שמנהלי האתר רוצים לגזור קופון נוסף על כל מחשב שאתם רוצים במקביל לצפות מה שאומר לפתוח עוד מנוי נפרד ולהכפיל את ההכנסה לבעלי האתר, אין בעיה להשתמש עם זאת במנוי 1 בכל פעם על מחשב אחר בבית..
מחיר מעט גבוה... 34 פאונד כ-185 שקלים לחודש.
יתרונות
תשלום נוח
זמינות מלאה בצ'אט מול התמיכה
מספר ערוצים איכותיים גדול ומתחדש
מדריך ערוצים מפורט
תאימות לממירי IPTV ול-XBMC למשתמשי ה-OPENELEC
בלי הרבה דיבורים קבלו את האתר בכדי שתוכלו להתרשם בעצמם
http://ntv.mx/
חשוב לי לומר שכמו שאתם יודעים אין אני עוסק בתחום ולא קשור לאתר הזה אכשהו, אלא אני חושב שמדובר במשהו טוב שלהרבה אנשים יתן מענה מושלם... ובדגש על מושלם בהיבט התוכן וההיצע.
אשמח לשמוע את דעתכם אני כבר רשום ונהנה מהתכנים, מה אחרי שבוע? אולי אתחיל לשלם, נראה עד כמה השרתים שלהם יציבים ואגב יש להם המון שרתי גיבוי אבל האבטחה כבדה, הם עובדים עם מחולל ID.