846 shure בדרך לקניה
תמיד הייתי גרוע בחיבור חח, שאלה תכלס מה האבדלים בין הכבל שאני מקבל לבין הכבלים שאפשר לשדרג לאוזניות?(כאילו מה זה רמקולים האוזניות האלה?! חח )בוא נגיד מאיביי למשל.. תודה..
דוגמה http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 1131869361 אין גבול לכלום אני מודע לזה למה המחיר הגבוה? סיכוך ברמה גובה וכו?
דוגמה http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 1131869361 אין גבול לכלום אני מודע לזה למה המחיר הגבוה? סיכוך ברמה גובה וכו?
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
דבר ראשון תבדוק אם אתה באמת אוהב את האוזניות
אז ככה ,מה נותנים לך כבלים... הם נותנים לך הכל אין משהו ספציפי שהם משפרות הם נותנים לך קצת מהכל
לדעתי כבלים זה דבר מאוד חשוב שנותן לך הבדלים בסאונד לא הייתי אומר שיהיה הבדל ענק אבל יהיה הבדל "נחמד"
שווה את הכסף? כמה שואלים את השאלה הזאת...
ואני בטוח שאתה מבין ש"תחביב" האוזניות הוא תחביב יקר ובאמת אין לו גבול.
בכללי? לדעתי כדי לך לשפר את הכבלים רק אם אתה תידלק על shure ותחליט שזה האוזניות שלך לשנים הבאות אז זה יהיה מומלץ לשפר את הכבלים
אגב, איזה מגבר את תצמיד להם?
אז ככה ,מה נותנים לך כבלים... הם נותנים לך הכל אין משהו ספציפי שהם משפרות הם נותנים לך קצת מהכל
לדעתי כבלים זה דבר מאוד חשוב שנותן לך הבדלים בסאונד לא הייתי אומר שיהיה הבדל ענק אבל יהיה הבדל "נחמד"
שווה את הכסף? כמה שואלים את השאלה הזאת...
ואני בטוח שאתה מבין ש"תחביב" האוזניות הוא תחביב יקר ובאמת אין לו גבול.
בכללי? לדעתי כדי לך לשפר את הכבלים רק אם אתה תידלק על shure ותחליט שזה האוזניות שלך לשנים הבאות אז זה יהיה מומלץ לשפר את הכבלים
אגב, איזה מגבר את תצמיד להם?
אם יש לך מכר אמריקאי אני ממליץ על קניה דרך "אירפונס סולשן". מחיר הכי טוב שתמצא ומשלוח מהיר ומצוין! ממליץ!
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
בגדול אני יראה אך הגלקסי ידחוף אותם והחליט אם לקנות מגבר, אני מכיר מישהו מארצות הברית... האבדלים עוד 100 פלוס מינוס... מעדיף גם לקנות פה אחריות שנתיים, כנראה אני ישיג הנחה: ] אפשר לארגן קניה קבוצתית, ו... אני כנראה אוהב אותם אני אוהב באס מאוד וצליל נקי ומדויק שלמות בקיצור, שבוע טוב עברתי מהיבואן אפילו היבואן ( גבעון)משתוקק שהן יגיעו הוא לא רצה להבטיח לי כלום כי זה הזמנה ראשונה והוא לא יודע מה הלך עם המכס עיכובים וכו