נגני HD וסרטים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בעקבות דיון קודם שהיה אני מניח שהוא מתכוון ל-HDDVD ובלוריי...
אם אני לא טועה מישהו פירסם שיש איזו סנונית ראשונה שכבר משכירה HDDVD ומוכרת נגנים
עד שזה יהיה נגיש הרבה יותר זה מן הסתם ייקח עוד כמה חודשים טובים
אם אני לא טועה מישהו פירסם שיש איזו סנונית ראשונה שכבר משכירה HDDVD ומוכרת נגנים
עד שזה יהיה נגיש הרבה יותר זה מן הסתם ייקח עוד כמה חודשים טובים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אני דווקא חושב ההיפך,כשיהיו נגנים וסרטים נדבר על מסך HD.MartinHSabag כתב:אז בוא נדבר שוב, כשיהיה לך מסך HD......
בינתיים אני רוצה לדעת מה הצפי לנגנים שהבנתי שבארה"ב עומדים לצאת נגנים דור שני ובארץ אין כלום.
אני לא אשקיע במסך HD אם אין לי מה לעשות איתו מה גם שיגיעו בעתיד מסכי FULL HD בכמות יותר רצינית ואז גם ירדו המחירים.
בינתיים אני יושב על הגדר בעניין זה.
נערך לאחרונה על ידי המלך ב 15/10/2006 1:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
המלך,
באתר הזה ישנו מספר לא מבוטל בכלל של אנשים שרואים תכנים ב HD יותר מאשר סרטי DVD,לכן כל השירשרור הזה קצת מעלה חיוך.
זה שלך אין רצון להוריד סרטים (מה שלא ממש מצריך תואר בתורת הקוואנטים) מוביל אך ורק למשפט הידוע שאין לא יכול,יש לא רוצה.
התכנים זמינים,הטכנולוגיה קיימת,כל שנשאר הוא רק להושיט יד ולהנות מההיצע.
מבטיח לך לא תתחרט,באחריות.
באתר הזה ישנו מספר לא מבוטל בכלל של אנשים שרואים תכנים ב HD יותר מאשר סרטי DVD,לכן כל השירשרור הזה קצת מעלה חיוך.
זה שלך אין רצון להוריד סרטים (מה שלא ממש מצריך תואר בתורת הקוואנטים) מוביל אך ורק למשפט הידוע שאין לא יכול,יש לא רוצה.
התכנים זמינים,הטכנולוגיה קיימת,כל שנשאר הוא רק להושיט יד ולהנות מההיצע.
מבטיח לך לא תתחרט,באחריות.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78775
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
crusader,
ממש לא מסכים, הדרך של הורדת סרטים היא דרך לא דרך. למה ללכת עקום כשאפשר ישר?
המלך,
תזמין את הנגנים מחו"ל ותייבא סרטים. לא הבנתי את הבעיה... אנשים רכשו DVHS שמעולם לא שווק בארץ, החליפו בינהם סרטים עוד לפני 2-3 שנים ולא עשו מזה יותר מדי ביג דיל... עכשיו שיש מדיה פשוטה יותר, זה אפילו עוד יותר קל...
את השיווק בארץ אפשר יהיה לעשות רק אחרי שתהיה השקה רשמית של המודלים הארופאיים, שעדיין מתעכבים. לדעתי זה יהיה זמין לקראת סוף השנה או ברבעון הראשון של שנה הבאה.
המלך,
תזמין את הנגנים מחו"ל ותייבא סרטים. לא הבנתי את הבעיה... אנשים רכשו DVHS שמעולם לא שווק בארץ, החליפו בינהם סרטים עוד לפני 2-3 שנים ולא עשו מזה יותר מדי ביג דיל... עכשיו שיש מדיה פשוטה יותר, זה אפילו עוד יותר קל...
את השיווק בארץ אפשר יהיה לעשות רק אחרי שתהיה השקה רשמית של המודלים הארופאיים, שעדיין מתעכבים. לדעתי זה יהיה זמין לקראת סוף השנה או ברבעון הראשון של שנה הבאה.
עופר,oferlaor כתב:crusader,
המלך,
את השיווק בארץ אפשר יהיה לעשות רק אחרי שתהיה השקה רשמית של המודלים הארופאיים, שעדיין מתעכבים. לדעתי זה יהיה זמין לקראת סוף השנה או ברבעון הראשון של שנה הבאה....
הבעיה היא שעוד מתנהלת לה מלחמת פורמטים
ולא בטוח שכדאי היום (או עד סוף השנה) להשקיע
בפורמט אחד .
-
המלך
- חבר מכור קשה

קודם כל כבר דיברנו על עניין האינטרנט ה"מהיר" שלנו אז אין צורך להוסיף עוד לגבי הורדת סרטים מה גם שזה עולה לא מעט כסף דמי מנוי פלוס מנוי לאינטרנט המהיר ביותר שיש כרגע,כלומר 5 מגה שגם יקר.oferlaor כתב:crusader,
המלך,
את השיווק בארץ אפשר יהיה לעשות רק אחרי שתהיה השקה רשמית של המודלים הארופאיים, שעדיין מתעכבים. לדעתי זה יהיה זמין לקראת סוף השנה או ברבעון הראשון של שנה הבאה....
אני לא מזמין מוצרים כאלה מחו"ל בלי אחריות ובלי תשלומים אז אחכה לשיווק בארץ.
סרטים זה עניין אחר ויש אפשרות לקנות בחו"ל אבל זה עדיין לא כמו להשכיר בספריה השכונתית.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
המלך
- חבר מכור קשה

ההשוואה לא נכונה.
מי רואה כל יום סרט?
חוץ מזה להשבית את המחשב בשביל להוריד סרט כזה כבד זה לא פרקטי.
בוא נעשה חישוב רגע.
אינורנט מהיר 5 מגה-כ 200 שקל כולל ספק בחודש ועוד איזה 20 דולר מנוי ל NEWS.
כל זה ביחד יקר מידי.
אני מבין שיש פה הרבה שהכסף לא משחק להם אז שיערב להם אבל לי זה יקר.
בוא נגיד שיהיה לי נגן ומסך מתאימים ויהיו סרטים להשכרה נגיד מנוי ב 500 שקל שיחזיק לי איזה שנה לדעתי.
ההבדל עצום אבל זה עדיין לא רלוונטי.
מי רואה כל יום סרט?
חוץ מזה להשבית את המחשב בשביל להוריד סרט כזה כבד זה לא פרקטי.
בוא נעשה חישוב רגע.
אינורנט מהיר 5 מגה-כ 200 שקל כולל ספק בחודש ועוד איזה 20 דולר מנוי ל NEWS.
כל זה ביחד יקר מידי.
אני מבין שיש פה הרבה שהכסף לא משחק להם אז שיערב להם אבל לי זה יקר.
בוא נגיד שיהיה לי נגן ומסך מתאימים ויהיו סרטים להשכרה נגיד מנוי ב 500 שקל שיחזיק לי איזה שנה לדעתי.
ההבדל עצום אבל זה עדיין לא רלוונטי.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35085
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
מה שאמרת מחזק את הטענה שלא צריך קו של 5 מגה, מספיק 1.5 שעולה הרבה הרבה פחות ותוריד סרט אחד ביום.
כמו שכבר רשמתי, המחשב לא מושבת (למעט בזמן ניגון סרט)
מנוי NEWS עולה 15 דולר ואם אתה רוצה רק סרטי HD תעשה פעם ב-3 חודשים מנוי לחודש ותוריד כמה שאתה רוצה ויעלה לך רק 5 דולר.
כמו שכבר רשמתי, המחשב לא מושבת (למעט בזמן ניגון סרט)
מנוי NEWS עולה 15 דולר ואם אתה רוצה רק סרטי HD תעשה פעם ב-3 חודשים מנוי לחודש ותוריד כמה שאתה רוצה ויעלה לך רק 5 דולר.