אפשר המלצה לפלזמה 42 אינץ' בתקציב של 9000 ש"ח?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה? אתה מסכים איתי ש-Dantax ו-Haier לא מומלץ לקנות, נכון?MartinHSabag כתב:הן לא בהכרח סיניות....
יכול להיות פשוט שאלו פאנלים של יצרניות אחרות (כמו LG, פיונייר ופנסוניק) מדורות קודמים בסה"כ (ואז זו מציאה לא רעה), הבעיה היא שלא ניתן לדעת באמת מה יש שם מבלי לפתוח את המסך ספציפית......
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אם אתה מוכן לחרוג קצת בתקציב אתה יכול להשיג בפחות מ-10,000 את הטושיבה 42PW56.
את הפנסוניק קשה להשיג בפחות מ-11,000 וגם אין לה מודול HDMI מובנה (לטושיבה יש)
איכות תמונה לטעמי לא נופלת בהרבה, כוללת רמקולים מובנים ולדעתי יותר יפה.
אני רכשתי אותה לפני שבועיים לבית החדש שלי אבל הוא יהיה מוכן רק בעוד חודש.
אם אתה לחוץ אני יכול לתת לך אותה ב-9,700 (היא כבר אצלי עדיין ארוזה) כיוון שאני יכול להסתדר ללא מסך במשך מספר חודשים כי נראה שבינואר פברואר המחירים עוד ירדו.
נ.ב - יש אתרים באינטרנט שניתן להשיג אפילו באזור ה-9,000 (כולל הובלה) אבל אני לא בטוח שתקבל אחריות של ניופאן כמו שלפלזמה שרכשתי יש.
עידן
את הפנסוניק קשה להשיג בפחות מ-11,000 וגם אין לה מודול HDMI מובנה (לטושיבה יש)
איכות תמונה לטעמי לא נופלת בהרבה, כוללת רמקולים מובנים ולדעתי יותר יפה.
אני רכשתי אותה לפני שבועיים לבית החדש שלי אבל הוא יהיה מוכן רק בעוד חודש.
אם אתה לחוץ אני יכול לתת לך אותה ב-9,700 (היא כבר אצלי עדיין ארוזה) כיוון שאני יכול להסתדר ללא מסך במשך מספר חודשים כי נראה שבינואר פברואר המחירים עוד ירדו.
נ.ב - יש אתרים באינטרנט שניתן להשיג אפילו באזור ה-9,000 (כולל הובלה) אבל אני לא בטוח שתקבל אחריות של ניופאן כמו שלפלזמה שרכשתי יש.
עידן
בוודאי! זה מאד אינדוידואלי! אני אישית מכיר אנשים שקנו פלאזמות ממותגים שנחשבים לפחות טובים, ומאד מרוצים מאיכות התמונה, ואומרים שהיא לא נופלת מאיכות התמונה של מסך יותר יקר(למשל פלאזמת MARANTZ לאומת פלאזמת PW8...)
יכול להיות שכל הדירוגים כאן של אנשים בכלל לא רלוונטיים עבורך. לך תראה את המסכים היותר זולים, ואולי הם יתאימו לך.
ציטוט שלך:
"אני יודע שה-Toshiba 42WP56 הכי טובה"
לא אתה לא יודע, זה מה שאתה חושב ע"פ מה שאחרים אומרים. שוב פעם לך תבדוק בעצמך כל דגם שאתה מעוניין בו גם מבחינה תקציבית, ואולי הוא יתאים לך יותר.
יכול להיות שכל הדירוגים כאן של אנשים בכלל לא רלוונטיים עבורך. לך תראה את המסכים היותר זולים, ואולי הם יתאימו לך.
ציטוט שלך:
לא אתה לא יודע, זה מה שאתה חושב ע"פ מה שאחרים אומרים. שוב פעם לך תבדוק בעצמך כל דגם שאתה מעוניין בו גם מבחינה תקציבית, ואולי הוא יתאים לך יותר.
אוקיי, תודה רבה, החכמתיsunny_jim כתב:בוודאי! זה מאד אינדוידואלי! אני אישית מכיר אנשים שקנו פלאזמות ממותגים שנחשבים לפחות טובים, ומאד מרוצים מאיכות התמונה, ואומרים שהיא לא נופלת מאיכות התמונה של מסך יותר יקר(למשל פלאזמת MARANTZ לאומת פלאזמת PW8...)
ציטוט שלך:
לא אתה לא יודע, זה מה שאתה חושב ע"פ מה שאחרים אומרים. שוב פעם לך תבדוק בעצמך כל דגם שאתה מעוניין בו גם מבחינה תקציבית, ואולי הוא יתאים לך יותר....
אני אלך לבדוק אותן בחנות. ולבקש שישימו ערוץ 22 או משהו כזה?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מבין שברמת המחיר הזו אין מה לדבר על HD של 1080, השאלה היא אם יש המלצות בקטגוריית ה-HD Ready - כלומר אלו שעושות עיבוד למקור ה-HD...
רוב הצפיה שלה תהיה (כמו שאני מכיר את אבא שלי) בטלויזיה ובסרטים מהטלויזיה (כרגע זה HOT). אני ואחי גם נראה בה סרטים מ-DVD.
אבל כרגיל, חשוב לי לקבל את התמורה הטובה ביותר, ולדעת שהמסך תומך גם בטכנולוגיות "עתידיות" כמו כניסות מסויימות, HD וכו'.
אני מנסה לגרור את אבאמא (שזה הכסף שלהם בסופו של דבר) לחנות לראות מגוון מכונות, אבל כיוון ששיטת הרכישה המועדפת עליהם היא מהכסא במשרד דרך אתר המכרזים הקרוב, הם רק רוצים ממני גזר דין - על איזה דגם/ים להתמקד.
אתה יודע שאני בא מתחום שבו תמיד יש את הקניה הנכונה ונורא קל למדוד ביצועים, לכן קצת קשה לי עם תשובה של "אתה חייב לראות בעיינים לבד"
.
לכן אני שואל שוב, מהרשימה שהבחור הביא בעמוד הקודם, מה נראה שם טוב, מה לא נראה טוב - ולמה...
רוב הצפיה שלה תהיה (כמו שאני מכיר את אבא שלי) בטלויזיה ובסרטים מהטלויזיה (כרגע זה HOT). אני ואחי גם נראה בה סרטים מ-DVD.
אבל כרגיל, חשוב לי לקבל את התמורה הטובה ביותר, ולדעת שהמסך תומך גם בטכנולוגיות "עתידיות" כמו כניסות מסויימות, HD וכו'.
אני מנסה לגרור את אבאמא (שזה הכסף שלהם בסופו של דבר) לחנות לראות מגוון מכונות, אבל כיוון ששיטת הרכישה המועדפת עליהם היא מהכסא במשרד דרך אתר המכרזים הקרוב, הם רק רוצים ממני גזר דין - על איזה דגם/ים להתמקד.
אתה יודע שאני בא מתחום שבו תמיד יש את הקניה הנכונה ונורא קל למדוד ביצועים, לכן קצת קשה לי עם תשובה של "אתה חייב לראות בעיינים לבד"
לכן אני שואל שוב, מהרשימה שהבחור הביא בעמוד הקודם, מה נראה שם טוב, מה לא נראה טוב - ולמה...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כל אחד רוצה שבתמורה לכספו הוא יקבל את המירב, אבל לפעמים איכות הולכת בקו ישר עם התקציב ובתחום הוידאו אין יותר מידי קיצורי דרך , לכן אני לא מקבל את הגישה שעניין של איכות תמונה הוא עניין וסובייקטיבי, גם אדם שהוא לא וידאופיל יכול להבחין בקלות בין תמונה איכותית לאחת שהיא הרבה פחות ולכן אני חושב שאנשים שלצורך העניין קונים פלזמת מדבקה שעולה 6K וטוענים שהיא לא נופלת ברמתה מאחת איכותית ( כמו דוגמא שניתנה בשירשור ) סך הכל מנסים להצדיק את קנייתם , לעומת זאת אם אדם מרוצה בכל קנה מידה מאיכותו של ממסך מדבקה מסוים כמובן שאי אפשר להתווכח אבל להשוות למסכים יותר איכותיים ולומר שהם משתווים זה כבר לא לעניין.
אני חושב שבתקציב של 8-10K אין מסך HD READY סביר שיתן רמת איכות טובה גם בשידורי TV וגם בשידורי HD ולכן האופציה היחידה בתקציב הנוכחי זה מסך EDTV וכרגע הפנסוניק PW8 לטעמי היא הטובה ביותר כאשר אפשר גם להביא בחשבון את ה LG PX4 , טושיבה WP56 וגם הסמסונג C7S הוא מסך די טוב.
אני חושב שבתקציב של 8-10K אין מסך HD READY סביר שיתן רמת איכות טובה גם בשידורי TV וגם בשידורי HD ולכן האופציה היחידה בתקציב הנוכחי זה מסך EDTV וכרגע הפנסוניק PW8 לטעמי היא הטובה ביותר כאשר אפשר גם להביא בחשבון את ה LG PX4 , טושיבה WP56 וגם הסמסונג C7S הוא מסך די טוב.