מנותק מנטויזן כבר חודש ובכל זאת גבו מחיר מלא. יש מה לעשות?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
הי,
לפני כחודש, עברתי מ 12 מגה ל 100. בהוט סגרתי מחיר על טריפל ואז חיפשתי ספק.
הייתי מרוצה מהשרות של נטויזיון וחשבתי לתת להם צ'אנס. צילצלתי אליהם דבר ראשון ואמרתי לנציגה שאני יודע שהמחירים ירדו מאוד בשנים האחרונות (באותו הזמן הייתי על חבילה של 12 מגה לשנתיים וחצי כאשר שנה ראשונה חינם ואח"כ 90 ש"ח לחודש (עם הזמן זה עלה ל 96. לא יודע למה)). היא בדקה וחזרה אלי עם הצעה מעליבה (אני יודע שאנשים משלמים 29.90 על 100) של 100 ש"ח לחודש. רק מהעלבון (כן, אני יודע שאני קטנוני) החלטתי שאני גמרתי עם נטויזיון.
צילצלי לבזק בינלאומי ותוך 2 שיחות הגענו למחיר המיוחל.
כנהוג היום, בזק הינלאומי דאגה לנתק אותי מנטויזיון ובאמת באותו היום, כשחזרתי מהעבודה, לא היה לי אינטרנט בבית.
צילצלתי לתמיכה של בזק בינלאומי שחיברו אותי לאינטרנט ושישו ושימחו.
שלשום (כחודש לאחר האירוע) אני בודק חיובי כרטיס אשראי ואני רואה חיוב של 96 ש"ח מנטויזיון. צילצלתי לשרות הלקוחות והנציג אומר שאני לקוח של נטויזיון על 12 מגה ב 96 ש"ח. רתחתי מזעם אבל מה אני יכול לעשות. הוא העביר בקשה לשימור לקוחות שנתנו לי להתקרר (זה מה שהם חשבו) וצילצלו אלי אתמול. אמרתי לה שלא משנה כמה היא תציע לי אני לא נשאר בנטויזיון כי 100 ש"ח על 100 מגה זה פגיעה באינטיליגנציה שלי. דווקא מה שהם מספקים (אינטרנט), זה הדבר שהכי פוגע בהם (פורומים עם שירשורים שמדברים על כמה כל אחד משלם).
כל הבבל"ט הנ"ל בשביל לשאול האם אני יכול לעשות משהו בקשר ל 96 ש"ח שגובים ממני על בסיס ראש קטן וטו לו? ברור לי שתביעה על 96 ש"ח לא באה בחשבון.
תודה
לפני כחודש, עברתי מ 12 מגה ל 100. בהוט סגרתי מחיר על טריפל ואז חיפשתי ספק.
הייתי מרוצה מהשרות של נטויזיון וחשבתי לתת להם צ'אנס. צילצלתי אליהם דבר ראשון ואמרתי לנציגה שאני יודע שהמחירים ירדו מאוד בשנים האחרונות (באותו הזמן הייתי על חבילה של 12 מגה לשנתיים וחצי כאשר שנה ראשונה חינם ואח"כ 90 ש"ח לחודש (עם הזמן זה עלה ל 96. לא יודע למה)). היא בדקה וחזרה אלי עם הצעה מעליבה (אני יודע שאנשים משלמים 29.90 על 100) של 100 ש"ח לחודש. רק מהעלבון (כן, אני יודע שאני קטנוני) החלטתי שאני גמרתי עם נטויזיון.
כנהוג היום, בזק הינלאומי דאגה לנתק אותי מנטויזיון ובאמת באותו היום, כשחזרתי מהעבודה, לא היה לי אינטרנט בבית.
צילצלתי לתמיכה של בזק בינלאומי שחיברו אותי לאינטרנט ושישו ושימחו.
שלשום (כחודש לאחר האירוע) אני בודק חיובי כרטיס אשראי ואני רואה חיוב של 96 ש"ח מנטויזיון. צילצלתי לשרות הלקוחות והנציג אומר שאני לקוח של נטויזיון על 12 מגה ב 96 ש"ח. רתחתי מזעם אבל מה אני יכול לעשות. הוא העביר בקשה לשימור לקוחות שנתנו לי להתקרר (זה מה שהם חשבו) וצילצלו אלי אתמול. אמרתי לה שלא משנה כמה היא תציע לי אני לא נשאר בנטויזיון כי 100 ש"ח על 100 מגה זה פגיעה באינטיליגנציה שלי. דווקא מה שהם מספקים (אינטרנט), זה הדבר שהכי פוגע בהם (פורומים עם שירשורים שמדברים על כמה כל אחד משלם).
כל הבבל"ט הנ"ל בשביל לשאול האם אני יכול לעשות משהו בקשר ל 96 ש"ח שגובים ממני על בסיס ראש קטן וטו לו? ברור לי שתביעה על 96 ש"ח לא באה בחשבון.
תודה
האם מעבר להחלטה, גם הודעת לנטוויז'ן שאתה מתנתק מהם כשהתחברת לבב"ל?kingikra כתב: רק מהעלבון (כן, אני יודע שאני קטנוני) החלטתי שאני גמרתי עם נטויזיון.
תודה...
אם לא - המשכת להיות לקוח שלהם ולכן חוייבת.
ניוד עובד רק בספקי סלולר, לא אינטרנט - כאן אתה חייב להתנתק בעצמך מהספק הקודם.
כל חיוב שנעשה לגבי תקופה שלאחר ההודעה (בכתב!) על ההתנתקות יבוטל אם תפנה לחברת האשראי.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא מה שאמר לי נציג המכירות של בזב"ל. הוא אמר שאני אקבל מייל ואני צריך לודא שזה באמת קרה אבל הניתוק בוודאות התבצע על ידם. ברגע שהבנתי שאין לי אינטנט בבית, לא חשבתי שאני צריך לודא.shayf כתב:האם מעבר להחלטה, גם הודעת לנטוויז'ן שאתה מתנתק מהם כשהתחברת לבב"ל?kingikra כתב: רק מהעלבון (כן, אני יודע שאני קטנוני) החלטתי שאני גמרתי עם נטויזיון.
תודה...
אם לא - המשכת להיות לקוח שלהם ולכן חוייבת.
ניוד עובד רק בספקי סלולר, לא אינטרנט - כאן אתה חייב להתנתק בעצמך מהספק הקודם.
כל חיוב שנעשה לגבי תקופה שלאחר ההודעה (בכתב!) על ההתנתקות יבוטל אם תפנה לחברת האשראי....
יש אפילו מצב שהם ניתקו והמשיכו לגבות כסף כי לא דיברתי איתם ישירות.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני אחסום אותם ליתר בטיחות.or4558 כתב:לי היה מקרה דומה עם נטויזן לבזק בינלאומי חייבו אותי ב40 שקלים במשך חודשיים ,חסמתי את הכרטיס האשראי ופניתי לפניות הציבור שלהם וקבלתי זיכוי באשראי...
אנסה לראות אם פניות הציבור שלהם שווה משהו
תודה רבה
איש המכירות של בזב"ל עבד עליך בעיניים, והייתה לו סיבה מצוינת לעשות זאת. הוא מקבל עמלה על כל מכירה והוא יודע שבזב"ל לא מסוגלת להתחרות במחירים שמחלקת השימור בנטוויז'ן מוכנה להציע (20 שקל ל-100 מגה), ושאם הוא יגיד לך את האמת שאתה צריך להתנתק מנטוויז'ן אז נציג השימור של נטוויז'ן ישאל אותך על כמה סגרת עם בזב"ל ויציע לך 10 ש"ח פחות ואתה תחליט להישאר בנטוויז'ן ואיש המכירות של בזב"ל יאבד את עמלת המכירה שלו.
אם יש לך תיעוד (הקלטה, תמליל צ'ט, מייל, פקס) של השיחה עם איש המכירות של בזב"ל אתה מסודר.
אם יש לך תיעוד (הקלטה, תמליל צ'ט, מייל, פקס) של בקשה מפורשת שלך מנטוויז'ן להתנתק אתה גם מסודר.
אם אין לך לא זה ולא זה, אז אתה בבעיה. אם אתה בטוח ב-100% בזיכרון שלך בנוגע לשיחות אתה יכול להגיש *עכשיו* תביעה לבית משפט לתביעות קטנות נגד שתי החברות ולהוסיף לתביעה דרך מזכירות בית המשפט בקשה דחופה להמצאת ההקלטות מהשיחות (כי בעקרון החברות לא שומרות הקלטות יותר מ-3 חודשים, הן אומרות שזה בגלל עלויות אחסון אבל הסיבה האמיתית היא כמובן שההקלטות האלה יכולות לגרום להן נזקים כספיים אדירים בגלל כל רמאויות המכירה שהן חושפות, ואפילו נזקים פליליים), ואז אתה גם תהיה מסודר ואולי אפילו תקבל פיצוי של 10,000 ש"ח מבית המשפט בסוף.
ואם אין לך כוח להגיש תביעה קטנה (הליך פשוט וזול) אז.. אכלת אותה.
אם יש לך תיעוד (הקלטה, תמליל צ'ט, מייל, פקס) של השיחה עם איש המכירות של בזב"ל אתה מסודר.
אם יש לך תיעוד (הקלטה, תמליל צ'ט, מייל, פקס) של בקשה מפורשת שלך מנטוויז'ן להתנתק אתה גם מסודר.
אם אין לך לא זה ולא זה, אז אתה בבעיה. אם אתה בטוח ב-100% בזיכרון שלך בנוגע לשיחות אתה יכול להגיש *עכשיו* תביעה לבית משפט לתביעות קטנות נגד שתי החברות ולהוסיף לתביעה דרך מזכירות בית המשפט בקשה דחופה להמצאת ההקלטות מהשיחות (כי בעקרון החברות לא שומרות הקלטות יותר מ-3 חודשים, הן אומרות שזה בגלל עלויות אחסון אבל הסיבה האמיתית היא כמובן שההקלטות האלה יכולות לגרום להן נזקים כספיים אדירים בגלל כל רמאויות המכירה שהן חושפות, ואפילו נזקים פליליים), ואז אתה גם תהיה מסודר ואולי אפילו תקבל פיצוי של 10,000 ש"ח מבית המשפט בסוף.
ואם אין לך כוח להגיש תביעה קטנה (הליך פשוט וזול) אז.. אכלת אותה.
נטוויזן סיפורי אלף לילה ולילה,אתה לא הראשון ובטח לא האחרון
נטוויזן חברה גרועה חצופה,שלהתנתק ממנה זו משימה בלתי אפשרית
להישמר כמו מאש,לבדוק טוב טוב את החיובים,גם שנה אחרי ניתוק עדיין יחיבו אתכם
תירוצים שקרים
צפו בסירטון
להישמר כמו מאש,לבדוק טוב טוב את החיובים,גם שנה אחרי ניתוק עדיין יחיבו אתכם
תירוצים שקרים
צפו בסירטון
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

זה לא ידוע ליNemesis כתב:כנהוג היום הספק החדש מנתק אותך מהספק הישן?
אני לא מכיר שום נוהג כזה, ואין לספק החדש שום זכות לפנות בשמך לספק הישן בלי יפוי כח....
היה אצלי נציג של YES שאמר שיש לו צו משפטי להתנתק מ HOT. אתה סגור על מה שאתה אומר?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה לי שהלכת טיפה רחוק עם ה 96 ש"ח שגבו ממני....shmelka1 כתב:איש המכירות של בזב"ל עבד עליך בעיניים, והייתה לו סיבה מצוינת לעשות זאת. הוא מקבל עמלה על כל מכירה והוא יודע שבזב"ל לא מסוגלת להתחרות במחירים שמחלקת השימור בנטוויז'ן מוכנה להציע (20 שקל ל-100 מגה), ושאם הוא יגיד לך את האמת שאתה צריך להתנתק מנטוויז'ן אז נציג השימור של נטוויז'ן ישאל אותך על כמה סגרת עם בזב"ל ויציע לך 10 ש"ח פחות ואתה תחליט להישאר בנטוויז'ן ואיש המכירות של בזב"ל יאבד את עמלת המכירה שלו.
ואם אין לך כוח להגיש תביעה קטנה (הליך פשוט וזול) אז.. אכלת אותה....
צו משפטי?kingikra כתב:זה לא ידוע ליNemesis כתב:כנהוג היום הספק החדש מנתק אותך מהספק הישן?
אני לא מכיר שום נוהג כזה, ואין לספק החדש שום זכות לפנות בשמך לספק הישן בלי יפוי כח....
היה אצלי נציג של YES שאמר שיש לו צו משפטי להתנתק מ HOT. אתה סגור על מה שאתה אומר?...
השקרים שיספרו לאנשים כדי למכור...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

צילצלו היום שוב מנטויזיון כדי להבין למה התנתקתי (אשכרה מדורי גיהנום כדי להתנתק). אמרה שאני צודק אבל שהייתי פזיז. אמרתי לה שפעם הבאה שינחו את הנציגים הרגילים שלהם לא לפגוע באינטיליגנציה של הלקוחות כי דווקא המוצר שהם מספקים זה האויב הכי גדול שלהם. די בקלות כל הדיוט יכול לדעת מה המחיר המומלץ לכל מהירות.
ממש לא נכון. רוב הציבור לא מכיר את "כמהזה", הוט.נט ואקספון (ובטח שלא את שרשור מחירי האינטרנט כאן בפורום למרות שזה ככל הנראה המקור הכי טוב), זאת המציאות. אתה לא יודע כמה לקוחות מבוגרים וחסרי אוריינות אינטרנטית יש להם, אלה ה-cream of the crop שלהם, לקוחות שהם בכיף חולבים מהם 100 שקל לחודש ורק בשבילם שווה להם לשמר את כל מערך השקרים, כי שם נמצא הכסף הגדול שלהם.kingikra כתב: די בקלות כל הדיוט יכול לדעת מה המחיר המומלץ לכל מהירות....