שרשור תגובות: סוף לשמועות. מוטורולה מציגה את ה Motorola X

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

למאמר: סוף לשמועות. מוטורולה מציגה את ה Motorola X

תמונה

מוטורולה חוזרת למשחק עם מכשיר שנבנה בבאז גדול בתקופה האחרונה, המוטורולה X. מוטורולה הציגה את המכשיר החדש שלה, הראשון מאז החיבור עם גוגל באירוע שנערך הערב בניו יורק.
אז מה מוטורולה הציגה במכשיר החדש שלה והאם הוא יחזיר אותה לתהילת העבר?
אז בכל הקשור למפרט היבש של המוטורולה X, לא קיבלנו פצצת מפרט לפנים אלא יותר מפרט סביר שכבר ראינו במכשירים מקבילים אחרים בעבר

מסך המכשיר בגודל של 4.7 בעל רזולוציית 720p (לא FHD) זכרון RAM 2gb וזכרון אחסון 16gb. מערכת האנדרויד היא 4.2.2.

המעבד הוא הסנאפדרגון s4 pro ...

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #2 

פלאפון נחמד
ומעניין מתיי הוא יגיע לארץ
תודה על הסקירה אלי :D
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3326
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #3 

noam3039 כתב:פלאפון נחמד
ומעניין מתיי הוא יגיע לארץ
תודה על הסקירה אלי :D
...
מהראיון שניתן ל CNET ניתן להבין שמלבד ארהב וקנדה לא יגיע לשאר העולם בגלל המחיר. מה שכן נאמר והוסף זה שגרסה זולה יותר של המכשיר נמצאת בעבודה והיא מתוכננת לשאר העולם.

http://m.cnet.com/news/motorola-ceo-don ... s/57596629
אלי חבוש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

נראה לי פספוס ענקי. ממש לא ברור לי מה הם חושבים לעצמם בשלב הזה - הם פשוט לא תחרותיים לעומת סמסונג, LG ו-HTC...

Oferot
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 976
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #5 

oferlaor כתב:נראה לי פספוס ענקי. ממש לא ברור לי מה הם חושבים לעצמם בשלב הזה - הם פשוט לא תחרותיים לעומת סמסונג, LG ו-HTC...
...
דווקא לדעתי ממש לא. לרוב האנשים לא איכפת כמה ליבות וכו' יש למכשיר. נראה שהוא מספיק חזק והם בעיקר מתכוונים לשמור על תג מחיר נמוך אבל בכל זאת לתת חוויה ייחודית ומשהו יותר כולל וסגור ובשליטה. יותר סגנון אייפון לאנדרואיד :)
וזה במקביל כמובן לנקסוסים שלהם (ובקשר לזה - שבוע הבא מכריזים על LG G2 ואחרי זה מה? כל העיניים נשואות לנקסוס 5?)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #6 

המחיר נמוך רק עם חוזה לשנתיים של המפעילות הסלולריות.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #7 

oferlaor כתב:נראה לי פספוס ענקי. ממש לא ברור לי מה הם חושבים לעצמם בשלב הזה - הם פשוט לא תחרותיים לעומת סמסונג, LG ו-HTC...
...
אני חושב שצריכים להיות קצת יותר אופטימיים בעניין הMoto X , הם סך הכל פונים לשוק קצת אחר, לא הגיקים שמריצים Quadrant ולא עושים שום דבר אחר, אלה אנשים שפשוט מחפשים סמארטפון טוב.

1.המצלמה צריכה להיות טובה מאוד עם השינויים שהם עשו לפילטר של המצלמה מה שמאפשר מעבר של הרבה יותר אור לחיישן
2.למרות שאנשים יחשבו שהוא חלש ,הוא ממש לא .. ביצועים גראפיים זהים למכשירי הדגל הנוכחיים עם Adreno 320 , הS4 Pro הדו ליבתי כולל את אותם ליבות הKrait 300 שיש בSnapdragon 600 ולא הKrait 200 הישנות שיש בS4 והPro המקוריים .. בבאנצ'מרקים הוא ממקם את עצמו דיי נוח ליד או מעבר הXperia Z שהוא מכשיר מרובע ליבות .. ודיי קרוב לHtc One בחלק מהמקרים..
3.המסך שלו בגודל של 4.7" , לדעתי סמסונג לא היו מוכנים לייצר אחד ,או פשוט לא היו מספיקים לייצר אחד של 1080p ולכן נפלה ההחלטה על 720p ,לא שזה דבר רע..סך הכל מסך של 4.7" לא מפלצת של 5.5" .. מה שגם שהם אולי יכלו למצוא מסכי LCD זולים של 1080p ,אבל אז הם לא היו יכולים לאפשר פיצ'רים חשובים כמו הActive Display מה שחייב מסך SAMOLED (או OLED בכללי)
4.צריך לקחת בחשבון גם שהמכשיר הזה מיוצר בארצות הבית ,זה בהחלט אמור לעלות את עלויות היצור,ואולי גם זה סיבה למפרט הלא מדהים שלו ..

בכל מקרה אני חושב שהבעיה האמיתית עם המכשירים של מוטורולה כיום זה ההחלטה לנעול את הBootloader נעול ,אני מבין את ההחלטה לנעול מכשירים מסדרת הDroid שהם מוכרים בVerizon( הם לא מאוד אוהבים את העניים של Bootloader הנעול .. ) אבל הבעיה שהיא נועלת את Bootloader בכל המכשירים למעט דגמי הDeveloper Edition שכמעט ואף אחד לא קונה בגלל המחיר.. צריך לקוות של Google Play Edition יהיה Bootloader פתוח .
[/list]

odedia
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #8 

תיקון לכתבה: לא אומרים "אוקיי מוטורולה", אומרים "Ok Google Now".

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”