oferlaor כתב:נראה לי פספוס ענקי. ממש לא ברור לי מה הם חושבים לעצמם בשלב הזה - הם פשוט לא תחרותיים לעומת סמסונג, LG ו-HTC...
...
אני חושב שצריכים להיות קצת יותר אופטימיים בעניין הMoto X , הם סך הכל פונים לשוק קצת אחר, לא הגיקים שמריצים Quadrant ולא עושים שום דבר אחר, אלה אנשים שפשוט מחפשים סמארטפון טוב.
1.המצלמה צריכה להיות טובה מאוד עם השינויים שהם עשו לפילטר של המצלמה מה שמאפשר מעבר של הרבה יותר אור לחיישן
2.למרות שאנשים יחשבו שהוא חלש ,הוא ממש לא .. ביצועים גראפיים זהים למכשירי הדגל הנוכחיים עם Adreno 320 , הS4 Pro הדו ליבתי כולל את אותם ליבות הKrait 300 שיש בSnapdragon 600 ולא הKrait 200 הישנות שיש בS4 והPro המקוריים .. בבאנצ'מרקים הוא ממקם את עצמו דיי נוח ליד או מעבר הXperia Z שהוא מכשיר מרובע ליבות .. ודיי קרוב לHtc One בחלק מהמקרים..
3.המסך שלו בגודל של 4.7" , לדעתי סמסונג לא היו מוכנים לייצר אחד ,או פשוט לא היו מספיקים לייצר אחד של 1080p ולכן נפלה ההחלטה על 720p ,לא שזה דבר רע..סך הכל מסך של 4.7" לא מפלצת של 5.5" .. מה שגם שהם אולי יכלו למצוא מסכי LCD זולים של 1080p ,אבל אז הם לא היו יכולים לאפשר פיצ'רים חשובים כמו הActive Display מה שחייב מסך SAMOLED (או OLED בכללי)
4.צריך לקחת בחשבון גם שהמכשיר הזה מיוצר בארצות הבית ,זה בהחלט אמור לעלות את עלויות היצור,ואולי גם זה סיבה למפרט הלא מדהים שלו ..
בכל מקרה אני חושב שהבעיה האמיתית עם המכשירים של מוטורולה כיום זה ההחלטה לנעול את הBootloader נעול ,אני מבין את ההחלטה לנעול מכשירים מסדרת הDroid שהם מוכרים בVerizon( הם לא מאוד אוהבים את העניים של Bootloader הנעול .. ) אבל הבעיה שהיא נועלת את Bootloader בכל המכשירים למעט דגמי הDeveloper Edition שכמעט ואף אחד לא קונה בגלל המחיר.. צריך לקוות של Google Play Edition יהיה Bootloader פתוח .
[/list]