אני לקראת מעבר דירה וסופסוף אוכל להתחבר לאינטרנט מהיר יותר מ 2.5 מגה (זה מה שיש לי היום בגלל תשתית דפוקה).
כסטודנט, כיום אני יכול לקבל 30 מגה ב 140 ש"ח תשתית בזק+ספק. כשהכנסתי את כתובת הבית החדש באתר בזק הוא סימן לי את 30 מגה כמהירות המירבית. כלומר, בלתי אפשרי שאתחבר ל 100 מגה. כמה שאלות:
1. האם הבנתי נכון ובהוט אין הגבלה שכזו?
2. האם 100 מגה בהוט הם בפועל 100 מגה או שהם נוטים לזייף? מה שאני שואל בעצם זה האם יש סיכוי ש 30 מבזק יתן ממוצע גלישה מהיר יותר מ 100 של הוט? שמעתי דברים רעים על היציבות של מהירות הגלישה שלהם.
התלבטות בין האינטרנט של בזק והוט
יש תשתית 100 מגה של הוט ברוב הארץ, אז כנראה שלא. תמיד ממליץ לברר פרטנית בכל מקרה
זאת תשתית שיתופית.. יכול להיות שיהיה לך 100 או לפחות קרוב לזה, אבל זה תלוי בשכנים שלך. זה לא זיוף, זה פשוט רוחב פס שמתחלק בין שכנים
וכן, זה בהחלט אפשרי.. לצורך הדוגמא ישך עוד 3 שכנים שמשתמשים אז יהיה לך 25 מגה בפועל
תכלס לא מבין למה אתה צריך יותר מ30 מגה, גם בהוט וגם בבזק.. בטח אם המחיר גבוה יותר
זאת תשתית שיתופית.. יכול להיות שיהיה לך 100 או לפחות קרוב לזה, אבל זה תלוי בשכנים שלך. זה לא זיוף, זה פשוט רוחב פס שמתחלק בין שכנים
וכן, זה בהחלט אפשרי.. לצורך הדוגמא ישך עוד 3 שכנים שמשתמשים אז יהיה לך 25 מגה בפועל
תכלס לא מבין למה אתה צריך יותר מ30 מגה, גם בהוט וגם בבזק.. בטח אם המחיר גבוה יותר