Murdered: Soul Suspect
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73365
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
קצת מידע על המחשק - המפתחת של המשחק היא Square Enix, המשחק הוא משחק פעולה/חידות מבוסס שחקן יחיד ושיחורר ברבעון השני של 2014. המשחק ישוחרר ל PC ול XBOX360/PS3.
במשחק נשחק את Ronan O'Connor שחוקר את המוות שלו בתור רוח רפאים ובדרך נלחמים בעולם השדים.
במשחק נשחק את Ronan O'Connor שחוקר את המוות שלו בתור רוח רפאים ובדרך נלחמים בעולם השדים.
- Huber
- חבר במועדון HT

המשחק שוחרר ומקבל ממוצע ציונים של 60 בלבד, מאכזב:
http://www.metacritic.com/game/pc/murde ... ic-reviews
http://www.metacritic.com/game/pc/murde ... ic-reviews
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
תסלחו לי אבל אני אף פעם לא הצלחתי להבין מה גורם לאנשים לשחק משחקים לפי ציונים כאלה ואחרים.
אני אישית לא קורא ביקורות אלא משחק בכל משחק שנראה לי שעשוי לעניין אותי בלי קשר לאיזה ציון הוא קיבל באתר כזה או אחר.
שיחקתי בעבר בלא מעט משחקים שקיבלו ציונים של 90+ והיו לדעתי *** של משחקים ושיחקתי במשחקים שקיבלו ציונים של 60-65 ונהניתי מהם מאוד.
שיחקתי גם במשחק הנ"ל וסיימתי אותו - הוא בהחלט לא משחק מושלם אבל מהנה מאוד ומגיע לו לדעתי לקבל לפחות ציון 80.
אני אישית לא קורא ביקורות אלא משחק בכל משחק שנראה לי שעשוי לעניין אותי בלי קשר לאיזה ציון הוא קיבל באתר כזה או אחר.
שיחקתי בעבר בלא מעט משחקים שקיבלו ציונים של 90+ והיו לדעתי *** של משחקים ושיחקתי במשחקים שקיבלו ציונים של 60-65 ונהניתי מהם מאוד.
שיחקתי גם במשחק הנ"ל וסיימתי אותו - הוא בהחלט לא משחק מושלם אבל מהנה מאוד ומגיע לו לדעתי לקבל לפחות ציון 80.
- Huber
- חבר במועדון HT

starrywolf - תן לי לנחש, אתה לא רוכש משחקים, נכון? במידה והיית, לא היית שואל שאלה שכזו.
- starrywolf
- חבר ותיק

Huber, אם היית רוכש במיטב כספך משחק שקיבל ציון 90 באתר כזה או אחר ומגלה שהוא משחק שלא שווה אפילו 5 דקות מזמנך היקר - לא היית מרגיש מרומה ? לא היית מרגיש שבזבזת את כספך וזמנך לשווא וש-"עבדו אליך" ?
הנקודה שאני מנסה להעביר היא שלא צריך לסמוך בעיניים עצומות על ביקורות של אתרים - אני דווקא מחשיב יותר ביקורות של שחקנים אחרים ששיחקו במשחק לפניי ולפי זה אני מחליט אם כדאי לי לשחק או לא.
אגב, גם אם הייתי רוכש משחקים (מה שיקרה ברגע שאקנה את ה-PS4) הייתי נוקט באותה השיטה.
הנקודה שאני מנסה להעביר היא שלא צריך לסמוך בעיניים עצומות על ביקורות של אתרים - אני דווקא מחשיב יותר ביקורות של שחקנים אחרים ששיחקו במשחק לפניי ולפי זה אני מחליט אם כדאי לי לשחק או לא.
אגב, גם אם הייתי רוכש משחקים (מה שיקרה ברגע שאקנה את ה-PS4) הייתי נוקט באותה השיטה.
אני לא מתייחס למספרים. אין להם משמעות בעיניי. מה שמעניין אותי זה התיאור של המשחק והדברים הטובים/רעים שיש לו לאמר ובעיקר הנימוקים שלו בעד ונגד. לכל אחד יש העדפות משלו ואני לא יוצע דופן בעניין הזה. אני בסה"כ מתייחס לתאור הזה מתוך נקודת המבט שלי וההעדפות הפרטיות שלי: איך המשחקיות? הוא רפטטיבי? כמה חופש יש לשחקן וכו'.
מבקר: מישהוא (=שחקן) ששיחק לפני ויש לו היכרות עמוקה עם משחקים ובסיס טוב להשוואה למשחקים אחרים ובנוסף גם יודע להתנסח, ז"א לתאר ולנמק את החוויה של לשחק במשחק עליו הוא כותב.starrywolf כתב:הנקודה שאני מנסה להעביר היא שלא צריך לסמוך בעיניים עצומות על ביקורות של אתרים - אני דווקא מחשיב יותר ביקורות של שחקנים אחרים ששיחקו במשחק לפניי ולפי זה אני מחליט אם כדאי לי לשחק או לא....
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- Huber
- חבר במועדון HT

starrywolf - אם אין למשחק דמו (ולרב המשחקים בימינו אין), אין דרך אחרת לדעת, אך הסיכוי לקבל משחק שקיבל ממוצע ביקורות (שוב, אני מדגיש - ממוצע, לא ביקורת יחידה, מה שדי עוזר לצמצם את הסכנה) גבוה הוא קטן להפליא. באותה נימה, לקבל משחק טוב שקיבל ממוצע ביקורות נמוך גם הוא קטן להפליא. כף שכן, חלק מהשיקולים שלי ברכישת משחק (ובנהם ישנו כמובן בחירת הז'אנר שמתאים לטעמי - לא ארכוש משחק עם ממוצע ציונים גבוה מז'אנר שלא אהבתי אך לעיתים כן ארכוש משחק עם ממוצע ציונים בינוני מז'אנר שאני מאוד אוהב, הכנסה לשיקול האם המשחק פותח ע"י מפתחת מוכרת שאת משחקיה הקודמים אהבתי, בדיקת סרטוני GAME-PLAY ב"אתהצינור" וכמובן אך הכי פחות פידבקים מהרשת). תוסיף לזה את העובדה שיש כבר מבקרי משחקים שאני "מכיר" ויודע אם הם קולעים לטעמי (לרב) ותקבל את הדרך הכי בטוה שיש לדעת אם המשחק שרכשת יהיה לטעמך או לא.
ד"א, אני נותן שיקול נמוך יותר לדיעות של אנשים ברשת (באופן כללי, יש כמה אנשים למשל פה בפורום שאני כבר "מכיר" ויודע שטעמם לרב קולע לטעמי - ואז השיקול של חוו"ד גבוה יותר) מאשר לביקורות של אתרים מקצועיים מכיוון שהרשת מלאה באנשים שאוהבים לקטול בגלל אלף ואחת סיבות שלא תמיד מסתכמות למציאות. ע"ע WATCH DOGS, קיבל ממוצע ביקורות סביר והוא אכן משחק סביר, אך ברשת (כולל אני אך עם סייגים והבהרה שלמרות הדברים השליליים זה עדיין משחק סביר) כותבים עליו כ"כ הרבה דברים שליליים שהיית חושב שזה *** של משחק.
זו דעתי, לי השיטה הזו עובדת לא רע, ובגלל שאני רוכש משחקים ולא מוריד, אין לי דרך אחרת אמינה יותר לבדוק. אז כן, לפעמים יש נפילות, אך ברב המכריע של המקרים זה עובד.
ד"א, אני נותן שיקול נמוך יותר לדיעות של אנשים ברשת (באופן כללי, יש כמה אנשים למשל פה בפורום שאני כבר "מכיר" ויודע שטעמם לרב קולע לטעמי - ואז השיקול של חוו"ד גבוה יותר) מאשר לביקורות של אתרים מקצועיים מכיוון שהרשת מלאה באנשים שאוהבים לקטול בגלל אלף ואחת סיבות שלא תמיד מסתכמות למציאות. ע"ע WATCH DOGS, קיבל ממוצע ביקורות סביר והוא אכן משחק סביר, אך ברשת (כולל אני אך עם סייגים והבהרה שלמרות הדברים השליליים זה עדיין משחק סביר) כותבים עליו כ"כ הרבה דברים שליליים שהיית חושב שזה *** של משחק.
זו דעתי, לי השיטה הזו עובדת לא רע, ובגלל שאני רוכש משחקים ולא מוריד, אין לי דרך אחרת אמינה יותר לבדוק. אז כן, לפעמים יש נפילות, אך ברב המכריע של המקרים זה עובד.
- Huber
- חבר במועדון HT

המפתחת של המשחק פושטת רגל. לא ממש עצוב במיוחד שכל המשחקים שלה בעבר כולל הנכחי היו די בינוניים.
- starrywolf
- חבר ותיק

כמה לא מפתיע... עד שאני כבר אוהב משחק מסויים החברה שיצרה אותו פושטת רגל... 
- מושיקושרון
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש לי אותו כבר 3 חודש
משחק נורא יפה ומעניין
הגרפיקה והעלילה ממש יפים
וגם המשימות הצדדיות
מומלץ מאוד !!
---------------------------------------------------------------
~ המחשב שלי ~