בעיה בהצגת תמונת TV ב-pvr-150 מייד לאחר ההתקנה.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
eran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 175
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

נתחיל עם זה שכבר קראתי את כל "הדביקים" אולם לא האמנתי שאני "יתקע" במשהו כ"כ בסיסי....
רכשתי היום את הכרטיס וקיבלתי את הערכה ללא דיסק ההתקנה ,לפיכך בעיצת מנש מדיגיטייז הורדתי מהאתר של Hauppauge את כל הדרייברים והתקנתי אותם אולם אני עדיין לא רואה תמונה,השלט (הבלאסטר) עובד ה-wintv נפתח אולם אני לא מצליח לראות שום תחנה (יצויין שאני מחובר דרך ממיר של ייס תקין שעבד בחדר אחר) -לאחר שבפעם הראשונה זה לא עבד -הסרתי את כל הדרייברים לפי ההוראות באתר והתקנתי מחדש אבל שוב זה לא עובד.
ניסיתי לעבור ממצב TUNER ל-EXT 1 או EXT 2 וגם זה לא עוזר.יצויין כי כל ההתקנות של התוכנות והדרייברים בוצעו בהצלחה והמחשב מזהה את הכרטיס.מה שכן ניסיתי להגיע ע"פ ה- INSTALLATION GUIDE לחלון ה- tuner scanning setup שבו בוחרים אם זה כבלים או אנטנה אך אני לא מצליח להגיע אליו.
למישהו יש מושג מה הבעיה?

בתודה

ערן

tzotz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

איך הממיר מחובר לכרטיס?

שליחה #2 

S-VIdeo?
Composite?

eran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

הממיר מחובר בקומפוזיט לכרטיס ,דבר שני שניסיתי להבין (לאחר שתיפתר הבעיה הראשונה ) היא שיש כניסת קול אחת לכרטיס האם אני צריך לרכוש מתאם שאליו יכנסו יציאות האודיו מהממיר (האדום והלבן) ושאותו אני אחבר לכרטיס?

tzotz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

אני מחובר עם S-Video

שליחה #4 

ולא היתה בעיה כלשהיא בהתחברות. האם אתה יכול לנסות להתחבר ב-S-Video ולוא רק ע"מ לבדוק אם הבעיה היא בחיבור הקומפוזיט ולא במקום אחר..

באשר לאודיו, אני משתמש בכבל שמצידו האחד שתי בננות RCA לחיבור לממיר ומהצד השני פלאג המתחבר ל-WinTV.

eran פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: אני מחובר עם S-Video

שליחה #5 

tzotz כתב:ולא היתה בעיה כלשהיא בהתחברות. האם אתה יכול לנסות להתחבר ב-S-Video ולוא רק ע"מ לבדוק אם הבעיה היא בחיבור הקומפוזיט ולא במקום אחר..

באשר לאודיו, אני משתמש בכבל שמצידו האחד שתי בננות RCA לחיבור לממיר ומהצד השני פלאג המתחבר ל-WinTV.
...
הבעיה חלקית נפתרה לאחר שהורדתי דרייברים מהאתר האמריקאי של hauppauge (קודם לכן הורדתי מהאתר הבריטי).
כרגע אני רואה דרך שקע ה-TUNER ואני עדיין לא מצליח לראות דבר דרך כניסת קומפוזיט.
למישהו יש מושג כיצד להמשיך?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”