חברת Emotiva הציגה את הדור השני למגבר הסטריאו הפופולרי שלה, ה- XPA-2. הפעם המגבר מתהדר במארז חדש ואינספור שדרוגים פנימיים.
המגבר החדש מכיל טופולוגיה משופרת של חיווט פנימי אשר יוצר רעש רצפה נמוך יותר מהדגם היוצא. בנוסף, נמצא כאן גם מחברי RCA יצוקים מצופי זהב. כחלק מהתוספות של הדגם החדש, גם ההספק של המגבר עלה מ- 250W בדגם היוצא ל- 300W RMS לערוץ ב- 8Ω עם 0.07% THD. אם הרמקולים שלכם עם 4Ω, תוכלו לקבל מהמגבר 500W RMS לערוץ עם 0.12% THD. כמובן שהמגבר ניתן לגישור עבור קבלת מונובלוק עוצמתי ...
עושה רושם טוב אבל הבניה בפנים לא ניראית איכותית, כמו ה XPR-2 וחבל.
אומנם ה XPR-2 חזק ויקר יותר אבל היו עושים בשכל אילו היו בונים את החדש באותה צורה לפחות מבחינת הבניה הפנימית.
ה XPR-2 מרשים מאוד לדעתי.
נראה לי שהפרוססור החדש נשכח במרתפי התכנון חבל היו הרבה ציפיות ממנו.
פשוט בניה מרשימה של ה XPR-2
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 02/08/2013 10:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
זיו תודה
אין לי מילים כמה החברה הזו יוצאת דופן בכל הקשור לעלות מול תועלת, אפשר לבנות ״וואחד מערכת״ עם הציוד שלהם ולהישאר עוד עם כמה מרשרשים בכיס.
הייתי בהדגמה של הxpa1 שלהם עם רמקולים של b&w 803s ועם קדם תואם ברמה גבוהה (הגדול שלהם), סידי מנורות של aeon לתת את הליטוף במקום, היה נשמע מרשים ביותר, תחום תחתון מאלף ויציב מאוד.
רמת הפירוט והמשקל הייתה מצויינת, החלל היה גדול ומרשים גם כן.
...
בהחלט יש המון עיכובים, אבל היו כמה עדכונים לאחרונה, אחד הגדולים הוא שהם זונחים את TACT לתיקון אקוסטיקה ועוברים לפתרון אחר. כנראה שזה היה אחד העיכובים העיקריים שלהם. יש תמונות עדכניות באתר שלהם, אז אולי זה יותר קרוב ממה שחושבים...
daycalon כתב:emotiva התמורה הטובה ביותר.
יש לי גם את את הpre xsp-1.בשלוב עם ה oppo.
סאונד מעולה.
...
אני באמת אוהב את המוצרים שלהם. כרגע עם קדם XPA-3, מגבר XSP-1 וה-DAC החדש שלהם, XDA-2. הכל מחובר בחיבורי XLR ו-Interconnects שלהם, שגם הם תמורה מעולה למחיר ובנויים כמו שצריך.
מתלבט אם שווה לי להוסיף את ה-XPA-1L החדשים שלהם (מעבד Class A עד ל-35W לפני שהוא עובר ל-Class A/B). הרמקולים שלי מאוד יעילים כך שיש סיכוי גבוה שכמעט כל הזמן אני אשאר בתחום של Class A. הבעיה העיקרית כרגע זה דווקא נקודות חשמל, אפשר לטגן חביתה על כל העסק הזה .
opi13 כתב:סטריאו כל כך לא מדבר אלי .
עבורי סאונד מאוד חד גווני , מיושן
תביאו רב ערוצי איכותי כמו LX-90
...
במחיר שה90 היה נמכר כחדש אפשר לבנות מאימוטיבה מערכת הרבה יותר מרשימה ואיכותית מה90
ביד 2 ה90 שווה את ה12000 שח במחיר הזה רוכשים את הפרוססור + הקדם + מגבר רב ערוצי ח ד ש מבית אימוטיבה התוצאה מבחינת בשרניות, צלילות, אודיופיליות לטעמי איכותית יותר.
הדבר היחיד שטוב ב90 לדעתי ומניסיוני הוא הפרוססור אבל בטח לא במחיר המופקע שנמכר ובמחיר הזה של 12000 שח ביד 2 מביאים כבר פרוססור היי אנד.
...
בהחלט יש המון עיכובים, אבל היו כמה עדכונים לאחרונה, אחד הגדולים הוא שהם זונחים את TACT לתיקון אקוסטיקה ועוברים לפתרון אחר. כנראה שזה היה אחד העיכובים העיקריים שלהם. יש תמונות עדכניות באתר שלהם, אז אולי זה יותר קרוב ממה שחושבים...
אני לא יודע האם הידיעה שהם זונחים את ה TACT אמורה לשמח את הצרכנים הפוטנציאלים מאחר ש TACT היא אחת מהחברות המובילות בתחום ה RC.
הם מציינים שעברו לאיזה תוכנת RC אחרת ,שאני לא באמת יודע מה היא שווה וכנראה שנאלץ כולנו להמתין בסבלנות(שכבר ממזמן נגמרה ).
תוכנת ה RC הקודמת שלהם שפותחה IN HOUSE והוטמעה בפרוססור הקודם לא הייתה להיט.
יד 2 ה90 שווה את ה12000 שח במחיר הזה רוכשים את הפרוססור + הקדם + מגבר רב ערוצי ח ד ש מבית אימוטיבה התוצאה מבחינת בשרניות, צלילות, אודיופיליות לטעמי איכותית יותר. יפה מאוד
...
איזה דגם פרוססור ?
איזה מקדם ?
איזה מגבר ערוצי ?
דרך HDMI לקולנוע ביתי
יד 2 ה90 שווה את ה12000 שח במחיר הזה רוכשים את הפרוססור + הקדם + מגבר רב ערוצי ח ד ש מבית אימוטיבה התוצאה מבחינת בשרניות, צלילות, אודיופיליות לטעמי איכותית יותר. יפה מאוד
...
איזה דגם פרוססור ?
איזה מקדם ?
איזה מגבר ערוצי ?
דרך HDMI לקולנוע ביתי
...
נניח xpa5 להביא אותו ארצה באיזור ה4500 שח
נניח xsp להביא אותו כם באיזור ה4500 שח
את הפרוססור umc שלהם בעוד 3000 בערך אולי מעט יותר.
והגעת ליופי של מערכת 5.1
כולל hdmi כולל 7.1 input , כולל RC בסדר גמור ועוד...
...
אני לא יודע האם הידיעה שהם זונחים את ה TACT אמורה לשמח את הצרכנים הפוטנציאלים מאחר ש TACT היא אחת מהחברות המובילות בתחום ה RC.
הם מציינים שעברו לאיזה תוכנת RC אחרת ,שאני לא באמת יודע מה היא שווה וכנראה שנאלץ כולנו להמתין בסבלנות(שכבר ממזמן נגמרה ).
תוכנת ה RC הקודמת שלהם שפותחה IN HOUSE והוטמעה בפרוססור הקודם לא הייתה להיט.
...
כנראה שהיה מדובר במטרה לא כל כך ריאלית והיה די קשה לעבוד עם החברה הזאת. לפי הדיון בפורומים שלהם והמידע שמספקים שם, נראה לי שפתרון החדש הוא גם מאוד מרשים וגם משתמש בכח של ה״ענן״ כדי להתאים את הסאונד המושלם לחדר שלך.
מעבר להכל, תיקון RC זה חשוב אבל יותר חשובים לי דברים אחרים, ואם זה מה שעיכב את המוצר אז טוב שעברו לפיתרון אחר.
...
אני סומך על החברה הזו שתפעיל שיקול דעת מעמיק כמו הקו שהנחה אותם עד כה, הם מקשיבים לצרכן והם מבינים אותו ובנוסף מאמינים בלתת מוצר שישרת נהדר את המשתמש כל זאת במינימום דרישה כספית ומקסימום איכות בנייה ותוצאה ועל זה אני מצדיע להם באמת חבל שאין עוד חברות כאילו, עומדים לי על הקנה שתים נוספות שחביבות עליי
אילן
תמונות אגב של הפרוססור החדש כבר ראינו לפני זמן מה, לדעתי עד שהוא לא יצא באופן רשמי מהחברה למדף לא נוכל לדעת באמת מה הוא מכיל כולל הכניסות/יציאות שלו.
משהו יכול להסביר לי מדוע בכל המגברים האיכותיים יש ספק כוח ליניארי מבוסס שנאי מגושם של 50 הרץ? אנחנו כבר ב 2013 וענף אלקטרוניקת ההספק התקדם מאד. ניתן לקבל ספק הרבה יותר מיוצב, עם הספק גבוה פי 5 ונצילות של 95% בעשירית מהמשקל של הספקים הליניאריים הללו שממשיכים לככב במגברי כוח אודיופיליים... אגב למי שהזכיר את ה LX90, שם הספק הוא ממותג מסוג PUSH-PULL DC/DC ןיותר מזה, גם מגבר הכוח הוא ממותג (CLASS D).