הצטרפתי ליס. תסכול רב, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
שלום
לאחר שנים רבות בHOT הצטפרתי ליס.
קניתי ממיר YES TOTAL, ראוי לציין שיש לי טלויזיה בין הטובות בשוק, אני ומשפחתי אוהבים חווית צפייה טובה.
עברנו ליס, התחילו השידורים ופשוט ראינו ירידה דרסטית באיכות השידור, גם בערוצי HD, באופן השוואה לאיכות השידורים בHOT, שמסתבר שהיא טובה הרבה יותר.
אלה אם כן!! (ואני מקווה מאוד שזה באמת זה)
יש לי בעייה טכנית.
התקשרתי אליהם והם לא מצאו איזה פיתרון חד משמעי.
האם גם אתם חווים את אותה הבעיה?
לאחר שנים רבות בHOT הצטפרתי ליס.
קניתי ממיר YES TOTAL, ראוי לציין שיש לי טלויזיה בין הטובות בשוק, אני ומשפחתי אוהבים חווית צפייה טובה.
עברנו ליס, התחילו השידורים ופשוט ראינו ירידה דרסטית באיכות השידור, גם בערוצי HD, באופן השוואה לאיכות השידורים בHOT, שמסתבר שהיא טובה הרבה יותר.
אלה אם כן!! (ואני מקווה מאוד שזה באמת זה)
יש לי בעייה טכנית.
התקשרתי אליהם והם לא מצאו איזה פיתרון חד משמעי.
האם גם אתם חווים את אותה הבעיה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ידוע לחבר המי יודע כמה שעובר מהוט ליס ומדווח על ירידה באיכות...ירקרק כתב:ידוע למי בדיוק? יש לך איזו אסמכתא לכך?dor8 כתב:זה דבר ידוע שאיכות השידור בהוט טובה יותר.
לא ידעת זאת מראש? מדוע עברת אם זה קריטי לך?...
ולפותח הפוסט - אתה תמיד יכול לחזור להוט......
מספיק טוב?
ידוע גם לי לאחר שהשוויתי אינסוף פעמים בין שתי החברות על אותו מסך ועם אותם פרמטרים של כיול.
תאמין לי שאם הייתי רואה שהמצב הפוך ממה שתואר הייתי בyes כבר מזמן !
אני גם מכיר הרבה חברים אחרים שמציינים תופעה הפוכה (עברו מיס להוט ונבהלו מהאיכות צפייה),זה עוד לא עושה את הדבר לנכון או עובדתי.רוצה לומר,היה עדיף שתכתוב לדעתך...כל עוד אין לך אסמכתא לכך,ותרשה לי לנחש שאין לך .
אגב,לי ולהורים שלי יש אותו מסך,אותם תנאי תאורה,אותו כיול בדיוק.הם מחוברים להוט,אני ליס,ולפחות במקרה אצלנו התצוגה של יס עדיפה,ועדיין לא תקרא אותי לעולם כותב כאן שהאיכות של יס עדיפה רק כי אצלנו במשפחה חושבים כך.
אגב,לי ולהורים שלי יש אותו מסך,אותם תנאי תאורה,אותו כיול בדיוק.הם מחוברים להוט,אני ליס,ולפחות במקרה אצלנו התצוגה של יס עדיפה,ועדיין לא תקרא אותי לעולם כותב כאן שהאיכות של יס עדיפה רק כי אצלנו במשפחה חושבים כך.
מצוין.ירקרק כתב:אני גם מכיר הרבה חברים אחרים שמציינים תופעה הפוכה (עברו מיס להוט ונבהלו מהאיכות צפייה),זה עוד לא עושה את הדבר לנכון או עובדתי.רוצה לומר,היה עדיף שתכתוב לדעתך...כל עוד אין לך אסמכתא לכך,ותרשה לי לנחש שאין לך .
אגב,לי ולהורים שלי יש אותו מסך,אותם תנאי תאורה,אותו כיול בדיוק.הם מחוברים להוט,אני ליס,ולפחות במקרה אצלנו התצוגה של יס עדיפה,ועדיין לא תקרא אותי לעולם כותב כאן שהאיכות של יס עדיפה רק כי אצלנו במשפחה חושבים כך....
אין לי שום בעיה עם מה שכתבת רק עכשיו תסביר לפותח השרשור שהוא כנראה
זקוק לבדיקת ראייה... או לפחות שיכתוב לדעתו...
דור ידידי
אין לי שום בעיה עם פותח השרשור ועם מה שהוא מציין,ובטח שלא אשלח אותו לבדיקת ראייה.ההבדל הוא שהוא כתב מה שעיניו רואות ואתה כתבת משהו כ"עובדה" שברורה לכולם.הוא כתב שמה שהוא רואה ביס נחות ממה שראה בהוט,וזה לגיטימי,ולכן כתבתי לו שהוא תמיד יכול לחזור להוט.
שכותבים "זה ידוע שאיכות הצפייה בהוט טובה יותר" זה דורש צירוף אסמכתא כלשהי ולא תיאור עיניים אישי.אם היית כותב לדוגמה - הוט במחיר זולים מיס,לא הייתי מתווכח איתך,כי זו עובדה ברורה ויש לכך סימוכין.
כל עוד גורם חיצוני ובלתי תלוי לא ערך מבחני השוואה בין איכות הצפייה בהוט לבין זו של יס,זה מיותר לחלוטין לקבוע דברים בנחרצות כזו.ואגב,הייתי מעיר אותה הערה שהערתי לך גם אילו לקוח של יס היה כותב בנחרצות "זה ידוע שאיכות הצפייה ביס עדיפה על זו של הוט"
אין לי שום בעיה עם פותח השרשור ועם מה שהוא מציין,ובטח שלא אשלח אותו לבדיקת ראייה.ההבדל הוא שהוא כתב מה שעיניו רואות ואתה כתבת משהו כ"עובדה" שברורה לכולם.הוא כתב שמה שהוא רואה ביס נחות ממה שראה בהוט,וזה לגיטימי,ולכן כתבתי לו שהוא תמיד יכול לחזור להוט.
שכותבים "זה ידוע שאיכות הצפייה בהוט טובה יותר" זה דורש צירוף אסמכתא כלשהי ולא תיאור עיניים אישי.אם היית כותב לדוגמה - הוט במחיר זולים מיס,לא הייתי מתווכח איתך,כי זו עובדה ברורה ויש לכך סימוכין.
כל עוד גורם חיצוני ובלתי תלוי לא ערך מבחני השוואה בין איכות הצפייה בהוט לבין זו של יס,זה מיותר לחלוטין לקבוע דברים בנחרצות כזו.ואגב,הייתי מעיר אותה הערה שהערתי לך גם אילו לקוח של יס היה כותב בנחרצות "זה ידוע שאיכות הצפייה ביס עדיפה על זו של הוט"
איכות התמונה ביס היא הנמוכה ביותר מבין החבילות באירופה ובמזרח התיכון. לא יודע בהשוואה להוט.
אצל ההורים שלי יש הרבה בעיות בהוט. נראה לי שזו בעיה מקומית שהם לא מצליחים לפתור. לא קובעים טכנאי כי יש שביתה.
ככה ששתיהן בעייתיות. ביס האיכות ובהוט השירות והציוד.
אצל ההורים שלי יש הרבה בעיות בהוט. נראה לי שזו בעיה מקומית שהם לא מצליחים לפתור. לא קובעים טכנאי כי יש שביתה.
ככה ששתיהן בעייתיות. ביס האיכות ובהוט השירות והציוד.
לא הבנתי משהו,אם אתה לא יודע איך הוט בהשוואה ליס אז איך אתה קובע שאיכות התמונה של יס הנמוכה ביותר במזרח התיכון (הוט לא במזרח התיכון...? ) ??asaf23 כתב:איכות התמונה ביס היא הנמוכה ביותר מבין החבילות באירופה ובמזרח התיכון. לא יודע בהשוואה להוט.
ככה ששתיהן בעייתיות. ביס האיכות ובהוט השירות והציוד....
זה ידוע לכולם שהביטרייט ויחס הדחיסה של יס נמוך מאוד (אם אני לא טועה בעבר מישהו העלה לכאן מספרים מדוייקים) אבל עד שלא יהיו מספרים גם של הוט אני לא מבין איך אפשר לומר שאיכות התמונה של יס הנמוכה במזרח התיכון,כלומר כולל גם ישראל.
גם לי זה קרה ,לא ידעתי את זה !!!
כמה שיבחו את YES ,כבר לא יכלתי לעמוד בפיתוי ,אז עברתי מהוט ל YES ,אכזבה גדולה ,
אני רואה ערוצים 2,10 כמו ממחשב
,מה עשית בזה .
אני רואה ערוצים 2,10 כמו ממחשב
Re: גם לי זה קרה ,לא ידעתי את זה !!!
מי שרוצה לראות ערוצים 2,10 לא צריך יס או הוט אלא את עידן+ , שם הערוצים הללו נקלטים באיכות הכי טובה.robi23 כתב:כמה שיבחו את YES ,כבר לא יכלתי לעמוד בפיתוי ,אז עברתי מהוט ל YES ,אכזבה גדולה ,
אני רואה ערוצים 2,10 כמו ממחשב,מה עשית בזה .
...
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
האיכות תמונה בעידן+ לוקחת בסיבוב את יס ואת הוט אין מה לעשות
אבל כשזה מגיע לאיכות תמונה אצלי לפחות יס לוקחת בכיף את הוט בעיקר בערוצי ה-HD שם מרגישים את ההבדל האמיתי
אסור כמובן לשכוח שלא רק החברה אחראית לאיכות התמונה הסופית על גבי המסך אלא גם הממיר עצמו, סוג החיבור בו עושים שימוש, ההגדרות מצד הממיר וכיול התמונה בתמונה בלי לדבר בכלל על הפאנל של המסך ומעבד התמונה... יש המון משתנים וממסך למסך זה משתנה זה כמו לומר שרקדן שלא יודע לרקוד מאשים את הריצפה שהיא עקומה... מציע לפותח השרשור לבדוק הכל מהכל מצד הציוד שלו לפני שהוא בא בטענות על המוצר עצמו.
שיהיה בהצלחה וצפייה נעימה
אבל כשזה מגיע לאיכות תמונה אצלי לפחות יס לוקחת בכיף את הוט בעיקר בערוצי ה-HD שם מרגישים את ההבדל האמיתי
אסור כמובן לשכוח שלא רק החברה אחראית לאיכות התמונה הסופית על גבי המסך אלא גם הממיר עצמו, סוג החיבור בו עושים שימוש, ההגדרות מצד הממיר וכיול התמונה בתמונה בלי לדבר בכלל על הפאנל של המסך ומעבד התמונה... יש המון משתנים וממסך למסך זה משתנה זה כמו לומר שרקדן שלא יודע לרקוד מאשים את הריצפה שהיא עקומה... מציע לפותח השרשור לבדוק הכל מהכל מצד הציוד שלו לפני שהוא בא בטענות על המוצר עצמו.
שיהיה בהצלחה וצפייה נעימה
תודה רבה על המקצועיות והעניין.
הגיע טכנאי היום והוא הודה שהאיכות של יס היא נמוכה כמו שהתלוננו ואין מה לעשות.
לכן אני יודעים שהאיכות של HOT גבוהה יותר באופן חד משמעי.
או שהטכנאי דפוק.
בכל מקרה, חוזרים להוט ביום ראשון.
שבת שלום
הגיע טכנאי היום והוא הודה שהאיכות של יס היא נמוכה כמו שהתלוננו ואין מה לעשות.
לכן אני יודעים שהאיכות של HOT גבוהה יותר באופן חד משמעי.
או שהטכנאי דפוק.
בכל מקרה, חוזרים להוט ביום ראשון.
שבת שלום