קו טלפון של נטוויז'ן - כן או לא?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
yaytzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

היי,
בניסיון להוזיל את עלויות הטלפון הקווי בבית, הוצעה לי מנטוויז'ן חבילה של 400 דקות (200 נייד+ 200 נייח) ב- 10 שקלים, שטובה משמעותית ממה שאני מקבל היום בבזק - 100 דקות ב- 39.
למעשה, זה אולי רק שלב ביניים לפני שאני מעיף את הטלפון לחלוטין מהבית (הסיבה היחידה שאני לא עושה את זה כבר עכשיו זה שרק לאחרונה קניתי טלפונים חדשים... אידיוט), אבל גם שלב ביניים כדאי שיהיה מוצלח, אז למישהו יש חוות דעת כזו או אחרת על קו הטלפון שלהם?
פחות על השירות של החברה ויותר על איכות השיחות והאמינות של התשתית, כאשר ברור לי שזה כנראה לא יהיה כמו בבזק, אבל עבור ה- 40 דקות החודשיות שאני מדבר, זה לא כל כך נורא..

תודה!

yaytzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אגב, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לדון בו בנושא זה, לכן אם יש רעיונות טובים יותר, אני פתוח להצעות מעבר...

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #3 

yaytzo כתב:היי,
בניסיון להוזיל את עלויות הטלפון הקווי בבית, הוצעה לי מנטוויז'ן חבילה של 400 דקות (200 נייד+ 200 נייח) ב- 10 שקלים, שטובה משמעותית ממה שאני מקבל היום בבזק - 100 דקות ב- 39.
למעשה, זה אולי רק שלב ביניים לפני שאני מעיף את הטלפון לחלוטין מהבית (הסיבה היחידה שאני לא עושה את זה כבר עכשיו זה שרק לאחרונה קניתי טלפונים חדשים... אידיוט), אבל גם שלב ביניים כדאי שיהיה מוצלח, אז למישהו יש חוות דעת כזו או אחרת על קו הטלפון שלהם?
פחות על השירות של החברה ויותר על איכות השיחות והאמינות של התשתית, כאשר ברור לי שזה כנראה לא יהיה כמו בבזק, אבל עבור ה- 40 דקות החודשיות שאני מדבר, זה לא כל כך נורא..

תודה!
...
שלום,
בשביל ממעטי-דיבור בנייח אין לך ממה לחשוש. האיכות בנטוויז'ן (כיום סלקום) סבירה לחלוטין. לא התנסיתי בעצמי אבל אני מכיר מספיק אנשים שמשתמשים בקוי שלהם בלי תלונות.
רק שים לב שהם "מבזבזים" לך כניסה אחת בנתב והוא חייב להיות תמיד דלוק כדי שהטלפון יעבוד.
אם אין אינטרנט בבית אז גם אין טלפון קוי.
erlich01
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #4 

יש לי קו שלהם ואני מרוצה.
על מנת שיהיה לך קו שלהם אתה מקבל מהם קופסא netnox שהיא במקום הראוטר הקיים והקו יוצא ממנו. וכך שום מחבר רשת הולך לאיבוד . אם אתה מחובר לADSL אזי זה מגיע במקום זה של בזק ואם אתה מחובר לכבלים אזי זה מתחבר אחרי המודם של הכבלים. סך הכל העיסקה לא רעה.
ניתן על אותה קופסא להתקין שני קווים שונים.
משך הניוד אם אתה מבצע ניוד אמור לקחת חצי שעה אבל אם יש תקלות זה ייקח יותר - קח את זה בחשבון
אגב אם הם עדיין רוצים 100 ש"ח התקנה תמסור להם שאתה מכיר מספיק אנשים שקיבלו את זה בחינם.......

shmelka1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

אני גם מרוצה, יש לי חבילה של 3000 דקות לנייחים ו-200 דקות לניידים ב-30 ש"ח לחודש.

כמובן שעם נטוויז'ן צריך תמיד להיזהר מקומבינות וחיובי יתר, אבל המוצר עצמו בסדר גמור.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #6 

אני אישית אין לי קו בבית פרט לאינטרנט נטו
אבל לנטוויז'ן יש להם גם נטבוקס חדש יחסית שהוא
VDSL תומך בתשתית של בזק עד 100 מגה

ככה שאם אתה מחובר ל VDSL של בזק אז אתה יכול לבקש מהם
את הנטבוקס שלהם ואז אהיה לך פחות כאבי ראש וגם אסטטי יותר
כי לרוב 013 מתקינים מודם של בזק מתאם שיחות וראוטר כלשהו שמוגדר כי AP

yaytzo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

קןדם כל, תודה על התגובות, נראה שאני אנסה אותם בסופו של דבר (כל עוד הם לא גובים מחירי התקנה שערורייתיים).

בנוגע לנטבוקס - כרגע אני מחובר ל- 50M VDSL של בזק, עם מודם-ראוטר 6740U-H1 של DLINK. האם הנטבוקס מתפקד יותר טוב בתור ראוטר?
ואם כן, ולמעשה לא יהיה לי צורך ברואטר של בזק, האם יש דרך לבטל את החיובים עליו? אני אמנם משלם בשיטת חיוב-זיכוי, אבל תמיד נחמד להיפטר מחיובים מיותרים..

RefaelMantsur
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 320
שם מלא: Refael Mantsur
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #8 

אתה לא יכול לבטל את החיוב על הראוטר של בזק .
אתה תמשיך לשלם עליו .
אני אישית סיימתי לשלם עליו .
הוא מונח בארון בצד - הוא יכול לשמש כרפיטר מגביר אות .
הראוטר של נטוויז'ן יותר נורמלי לדעתי .
תמונה
רפאל מנצור

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

שליחה #9 

גם 012 מספקת שרותי טלפוניה.
יש לי קופסה שלהם כבר כמה שנים, ועל שני קווים יש לי תשלום קבוע של 0 שקלים, וכ-12 אגורות לדקת שיחה.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”