קו טלפון של נטוויז'ן - כן או לא?
היי,
בניסיון להוזיל את עלויות הטלפון הקווי בבית, הוצעה לי מנטוויז'ן חבילה של 400 דקות (200 נייד+ 200 נייח) ב- 10 שקלים, שטובה משמעותית ממה שאני מקבל היום בבזק - 100 דקות ב- 39.
למעשה, זה אולי רק שלב ביניים לפני שאני מעיף את הטלפון לחלוטין מהבית (הסיבה היחידה שאני לא עושה את זה כבר עכשיו זה שרק לאחרונה קניתי טלפונים חדשים... אידיוט), אבל גם שלב ביניים כדאי שיהיה מוצלח, אז למישהו יש חוות דעת כזו או אחרת על קו הטלפון שלהם?
פחות על השירות של החברה ויותר על איכות השיחות והאמינות של התשתית, כאשר ברור לי שזה כנראה לא יהיה כמו בבזק, אבל עבור ה- 40 דקות החודשיות שאני מדבר, זה לא כל כך נורא..
תודה!
בניסיון להוזיל את עלויות הטלפון הקווי בבית, הוצעה לי מנטוויז'ן חבילה של 400 דקות (200 נייד+ 200 נייח) ב- 10 שקלים, שטובה משמעותית ממה שאני מקבל היום בבזק - 100 דקות ב- 39.
למעשה, זה אולי רק שלב ביניים לפני שאני מעיף את הטלפון לחלוטין מהבית (הסיבה היחידה שאני לא עושה את זה כבר עכשיו זה שרק לאחרונה קניתי טלפונים חדשים... אידיוט), אבל גם שלב ביניים כדאי שיהיה מוצלח, אז למישהו יש חוות דעת כזו או אחרת על קו הטלפון שלהם?
פחות על השירות של החברה ויותר על איכות השיחות והאמינות של התשתית, כאשר ברור לי שזה כנראה לא יהיה כמו בבזק, אבל עבור ה- 40 דקות החודשיות שאני מדבר, זה לא כל כך נורא..
תודה!
שלום,yaytzo כתב:היי,
תודה!...
בשביל ממעטי-דיבור בנייח אין לך ממה לחשוש. האיכות בנטוויז'ן (כיום סלקום) סבירה לחלוטין. לא התנסיתי בעצמי אבל אני מכיר מספיק אנשים שמשתמשים בקוי שלהם בלי תלונות.
רק שים לב שהם "מבזבזים" לך כניסה אחת בנתב והוא חייב להיות תמיד דלוק כדי שהטלפון יעבוד.
אם אין אינטרנט בבית אז גם אין טלפון קוי.
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
יש לי קו שלהם ואני מרוצה.
על מנת שיהיה לך קו שלהם אתה מקבל מהם קופסא netnox שהיא במקום הראוטר הקיים והקו יוצא ממנו. וכך שום מחבר רשת הולך לאיבוד . אם אתה מחובר לADSL אזי זה מגיע במקום זה של בזק ואם אתה מחובר לכבלים אזי זה מתחבר אחרי המודם של הכבלים. סך הכל העיסקה לא רעה.
ניתן על אותה קופסא להתקין שני קווים שונים.
משך הניוד אם אתה מבצע ניוד אמור לקחת חצי שעה אבל אם יש תקלות זה ייקח יותר - קח את זה בחשבון
אגב אם הם עדיין רוצים 100 ש"ח התקנה תמסור להם שאתה מכיר מספיק אנשים שקיבלו את זה בחינם.......
על מנת שיהיה לך קו שלהם אתה מקבל מהם קופסא netnox שהיא במקום הראוטר הקיים והקו יוצא ממנו. וכך שום מחבר רשת הולך לאיבוד . אם אתה מחובר לADSL אזי זה מגיע במקום זה של בזק ואם אתה מחובר לכבלים אזי זה מתחבר אחרי המודם של הכבלים. סך הכל העיסקה לא רעה.
ניתן על אותה קופסא להתקין שני קווים שונים.
משך הניוד אם אתה מבצע ניוד אמור לקחת חצי שעה אבל אם יש תקלות זה ייקח יותר - קח את זה בחשבון
אגב אם הם עדיין רוצים 100 ש"ח התקנה תמסור להם שאתה מכיר מספיק אנשים שקיבלו את זה בחינם.......
אני אישית אין לי קו בבית פרט לאינטרנט נטו
אבל לנטוויז'ן יש להם גם נטבוקס חדש יחסית שהוא
VDSL תומך בתשתית של בזק עד 100 מגה
ככה שאם אתה מחובר ל VDSL של בזק אז אתה יכול לבקש מהם
את הנטבוקס שלהם ואז אהיה לך פחות כאבי ראש וגם אסטטי יותר
כי לרוב 013 מתקינים מודם של בזק מתאם שיחות וראוטר כלשהו שמוגדר כי AP
אבל לנטוויז'ן יש להם גם נטבוקס חדש יחסית שהוא
VDSL תומך בתשתית של בזק עד 100 מגה
ככה שאם אתה מחובר ל VDSL של בזק אז אתה יכול לבקש מהם
את הנטבוקס שלהם ואז אהיה לך פחות כאבי ראש וגם אסטטי יותר
כי לרוב 013 מתקינים מודם של בזק מתאם שיחות וראוטר כלשהו שמוגדר כי AP
קןדם כל, תודה על התגובות, נראה שאני אנסה אותם בסופו של דבר (כל עוד הם לא גובים מחירי התקנה שערורייתיים).
בנוגע לנטבוקס - כרגע אני מחובר ל- 50M VDSL של בזק, עם מודם-ראוטר 6740U-H1 של DLINK. האם הנטבוקס מתפקד יותר טוב בתור ראוטר?
ואם כן, ולמעשה לא יהיה לי צורך ברואטר של בזק, האם יש דרך לבטל את החיובים עליו? אני אמנם משלם בשיטת חיוב-זיכוי, אבל תמיד נחמד להיפטר מחיובים מיותרים..
בנוגע לנטבוקס - כרגע אני מחובר ל- 50M VDSL של בזק, עם מודם-ראוטר 6740U-H1 של DLINK. האם הנטבוקס מתפקד יותר טוב בתור ראוטר?
ואם כן, ולמעשה לא יהיה לי צורך ברואטר של בזק, האם יש דרך לבטל את החיובים עליו? אני אמנם משלם בשיטת חיוב-זיכוי, אבל תמיד נחמד להיפטר מחיובים מיותרים..
- RefaelMantsur
- עוסק בתחום

- תגובות: 320
- שם מלא: Refael Mantsur
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
אתה לא יכול לבטל את החיוב על הראוטר של בזק .
אתה תמשיך לשלם עליו .
אני אישית סיימתי לשלם עליו .
הוא מונח בארון בצד - הוא יכול לשמש כרפיטר מגביר אות .
הראוטר של נטוויז'ן יותר נורמלי לדעתי .
אתה תמשיך לשלם עליו .
אני אישית סיימתי לשלם עליו .
הוא מונח בארון בצד - הוא יכול לשמש כרפיטר מגביר אות .
הראוטר של נטוויז'ן יותר נורמלי לדעתי .

רפאל מנצור