טלוויזיה לסלון, עד 12000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
NoamMarsiano פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מחפש טלוויזיה לבית חדש, הסלון דיי גדול

העיקר שהטלוויזיה תהיה איכותית מבחינת נראות, וגדולה
הציעו לי את הST60, היא הכי מומלצת בטווח מחירים הזה?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

תלוי בשעות הצפייה ובמידת התאורה בחדר.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

אני התלבטתי בשאלה דומה לפני כחודשיים. כל מה שאני כותב כאן היא דעתי האישית לאור בדיקות שעשיתי והתרשמות בחנויות וביקורות שקראתי.
אמנם הסלון שלי מואר ו 60" נכנס לסלון שלי בצורה קצת גבולית ולכן התכווננתי יותר לכיוון LED בגודל 55 אינץ' אבל אני מקווה שאוכל לעזור:
60ST60 היא אכן טלויזיה מאוד מומלצת. אם אין לך בעיה של סלון מואר וצפייה רבה בשעות היום זה בטוח הכי טוב. כמו כן, אם מרחק הצפייה מהטלויזיה הוא 4 מטר ומעלה לא הייתי הולך על פחות מ 60" וזו ככל הנראה האופציה היחידה שלך.
אני התלבטתי בין פיליפס 7008 (או כמו שקניתי בלבן 7108) לבין LA740 של LG. נוספו בתקציב גדול יותר שהחלטתי לא להגיע אליו סמסונג F7500 ופיליפס 8008.
אם אתה נעול על תקציב 12K וצריך LED בגלל סלון מואר אז אתה "תקוע עם גודל 55" אם אתה רוצה איכות תמונה מעולה.
אז נותר לך להחליט אם אתה צריך סטרימר שיודע לנגן מהרשת בטלויזיה או לא. אם כן, אז LG אם לא אז הפיליפס 7008 כי היא טובה יותר באיכות תמונה ובמיוחד ב 3D. הסטרימר הפנימי של פיליפס לוקה בחסר ולא תומך בכלל בכתוביות בכלל ב DLNA וכתוביות בעברית אמורות להגיע החודש בניגון מ USB. לדעתי, איכות הנגן של פיליפס מבחינת איכות וידאו היא ממש מעולה רק חבל שחסרים לו פיצ'רים מהותיים.

אם אתה יכול להתגמש בתקציב הסמסונג F7500 היא מנצחת אם אתה רוצה להשתמש הרבה בסטרימר הפנימי ושווה את ההפרש. אם לא צריך סטרימר אז ה 8008 מנצחת באיכות תמונה בתקציב של בערך 14K.

דגם אחרו שיש לשקול, אם אתה חייבLED 60" בגלל גודל ותאורת הסלון אבל מוכן להתפשר על איכות תמונה (לא ממש הרבה) יש דגם של LG ה LA621 שבגודל 60" בא עם החלקת תמונה 800Hz.

בהצלחה ותדווח :)

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”