רסיבר לא מעביר כלום לסאב בסטריאו. Marantz SR4300
יש לי את הרסיבר הנ"ל, מחובר לסאב ו-5 סטליטים. הרמקולים מוגדרים כ-small מה שתאורטית אמור לרסיבר להעביר כל דבר מתחת ל-100Hz ישירות לסאב (כך על פי המפרט הטכני של הרסיבר).
הכל מחובר למחשב באמצעות כבל אופטי - בצפיה בתכנים שמכילים סראונד (סרטים עם DTS וכו') הרסיבר מקבל את כל האותות ומפזר אותם נכון - הסאב עובד מעולה.
אבל בתכנים סטריאו - מוסיקה או סרטים - הסאב נשאר כבוי.
כשאני עובד עם XBMC לפעמים הסאב כן נכנס לפעולה גם בסטריאו - לא הבנתי עדיין למה זה קורה, זה לא כ"כ יציב.
רעיונות?
בלי קשר, הסאב חותך תמיד ב-100hz, אי אפשר להגדיר אחרת. והסטליטים יודעים לעבוד מ-115 - יש איזה רעיון מה לעשות עם זה חוץ מפשוט להחליף רסיבר?
הכל מחובר למחשב באמצעות כבל אופטי - בצפיה בתכנים שמכילים סראונד (סרטים עם DTS וכו') הרסיבר מקבל את כל האותות ומפזר אותם נכון - הסאב עובד מעולה.
אבל בתכנים סטריאו - מוסיקה או סרטים - הסאב נשאר כבוי.
כשאני עובד עם XBMC לפעמים הסאב כן נכנס לפעולה גם בסטריאו - לא הבנתי עדיין למה זה קורה, זה לא כ"כ יציב.
רעיונות?
בלי קשר, הסאב חותך תמיד ב-100hz, אי אפשר להגדיר אחרת. והסטליטים יודעים לעבוד מ-115 - יש איזה רעיון מה לעשות עם זה חוץ מפשוט להחליף רסיבר?
אני שם על Auto - והרסיבר בוחר בסטריאו. זה הגיוני כי האות הוא כאמור סטריאו - אבל הרמקולים מוגדרים כ-small אז הייתי מצפה שהסאב יעבוד בכל מקרה.
זאת כל המטרה, לא? הוא אמור להעביר כל מה שמתחת ל-100 לסאב. אחרת אין בכלל משמעות ל-big/small בהגדרות....
ברור שאם אני מעביר למצב שממציא לי 5.1 ערוצים מסטריאו אז כל הרמקולים עובדים כולל הסאב, אבל זה לא אותו דבר. אני רוצה לשמוע שני ערוצים עם השלמה של באס מהסאב. נראה לי כמו דרישה סטנדרטית.
זאת כל המטרה, לא? הוא אמור להעביר כל מה שמתחת ל-100 לסאב. אחרת אין בכלל משמעות ל-big/small בהגדרות....
ברור שאם אני מעביר למצב שממציא לי 5.1 ערוצים מסטריאו אז כל הרמקולים עובדים כולל הסאב, אבל זה לא אותו דבר. אני רוצה לשמוע שני ערוצים עם השלמה של באס מהסאב. נראה לי כמו דרישה סטנדרטית.
- Yuval11
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 365
- שם מלא: Yuval11
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אני חושב שהוא משתמש בהגדרות כמו גודל הרמקול, מרחק ועוצמות רק במצבים שהמידע עובר עיבוד דיגיטלי.
אצלי באונקיו יש למשל מצב שנקרא pure direct (או משהו דומה) שבו הרסיבר לא מעבד את האות ושומעים רק מהקדמיים.
כתוב משהו בחוברת של הרסיבר לגבי המצבים?
אצלי באונקיו יש למשל מצב שנקרא pure direct (או משהו דומה) שבו הרסיבר לא מעבד את האות ושומעים רק מהקדמיים.
כתוב משהו בחוברת של הרסיבר לגבי המצבים?