תקלה ברסיבר Harman Kardon AVR365 - לא מציג תמונה
לפני כיומיים או מעט יותר הרסיבר החליט שהוא לא מעוניין להציג יותר תמונה על המסך - באמצע הצפייה בטלוויזיה הוא פשוט הפסיק להוציא וידיאו אך אודיו עדיין פועל, כמובן בדקתי שהבעיה היא לא בטלוויזיה וכשאני מחבר מוצרים אחרים כמו מחשב נייד ממיר וכו' החיבור פועל.
כבר פניתי אל נותן השירות(ניופאן) ותומך טכני יחזור אליי בארבע שעות הקרובות, בינתיים אולי מישהו יוכל לתת כמה טיפים או הצעות לפתור את הבעיה במידה ולא מדובר בתקלה חמורה שדורשת תיקון פיזי.
תודה רבה!
כבר פניתי אל נותן השירות(ניופאן) ותומך טכני יחזור אליי בארבע שעות הקרובות, בינתיים אולי מישהו יוכל לתת כמה טיפים או הצעות לפתור את הבעיה במידה ולא מדובר בתקלה חמורה שדורשת תיקון פיזי.
תודה רבה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הייתי מנסה לוודא אם הבעיה היא ביציאת HDMI של הרסיבר, או בכניסת HDMI שלו - נסה לחבר את המקור שלך (ממיר, נגן, מחשב וכיו"ב...) לאחת הכניסות HDMI האחרות של הרסיבר שלך ולראות אם משם אתה כן מקבל תמונה...
הרסיבר עצמו לא מוציא תמונה לטלוויזיה בלי קשר למקור המחובר אליו וכשמחברים מקור אחר לאותו כבל HDMI ולאותה כניסה בדיוק בטלוויזיה כן מתקבלת תמונה, התומך הטכני הסביר לי איך לבצע איפוס למעבד של המכשיר אבל גם זה לא עזר.epony כתב:הייתי מנסה לוודא אם הבעיה היא ביציאת HDMI של הרסיבר, או בכניסת HDMI שלו - נסה לחבר את המקור שלך (ממיר, נגן, מחשב וכיו"ב...) לאחת הכניסות HDMI האחרות של הרסיבר שלך ולראות אם משם אתה כן מקבל תמונה......
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
OK, עכשיו כדאי לבדוק אם זה רק HDMI, או כל הווידאו - חבר מקור אנלוגי לרסיבר, וחבר את הרסיבר ל-TV באותו אופן (בננות RCA בד"כ...)