המלצות לרסיבר ורמקולים
שלום לכולם, לאחר שהייתי על סף קניית רסיבר (RXV673), החלטתי להמשיך לבדוק עקב ההזדמנויות שנפתחו בפניי עם אמזון גרמניה.
אז ככה, עד כה הפייבוריט מבחינתי היה Yamaha RXV673, נראה רסיבר מבטיח, נבחר לרסיבר השנה (2012) על ידי האתר What Hi Fi.
לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שאיכות הסאונד טובה אך תוכנת הכיול YPAO לא מהטובות בשוק.
כרגע האפשרות היחידה היא לקנות בארץ ב4000 ש"ח.
הפייבוריט החדש הוא Denon X2000, כל הביקורות חיוביות, איכות סאונד נהדרת והפלוס מבחינתי הוא הכיול - Audyssey MultEQ XT שלפי מיטב הבנתי הוא משמש את אולמות האיימקס.
בארץ הוא כרגע לא נמכר, לכן האפשרות היא לקנות מאמזון גרמניה ב4300 ש"ח (בערך) כולל מיסים ומשלוח, השאלה האם כדאי לשלם סכום כזה ולקוות שלא יקרה כלום (אחריות לא תקפה לא?).
אשמח לקבל המלצות והערות, כמו כן אני פתוח להצעות של רסיברים אחרים, התקציב הוא 3000-5000 ש"ח.
לגבי רמקולים, כרגע אני מתכנן לקנות את Jamo A101 HCS5 אשר קיבל ציונים גבוהים בביקורות, השאלה היא האם הרמקולים פשוטים מידי לרסיברים הנ"ל.
כמו כן גודל החדר ה 3*5 מטר, חדר קטן.
גם פה, אשמח לקבל המלצות והערות, התקציב הוא 1500-3000 ש"ח.
תודה,
יוסי.
אז ככה, עד כה הפייבוריט מבחינתי היה Yamaha RXV673, נראה רסיבר מבטיח, נבחר לרסיבר השנה (2012) על ידי האתר What Hi Fi.
לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שאיכות הסאונד טובה אך תוכנת הכיול YPAO לא מהטובות בשוק.
כרגע האפשרות היחידה היא לקנות בארץ ב4000 ש"ח.
הפייבוריט החדש הוא Denon X2000, כל הביקורות חיוביות, איכות סאונד נהדרת והפלוס מבחינתי הוא הכיול - Audyssey MultEQ XT שלפי מיטב הבנתי הוא משמש את אולמות האיימקס.
בארץ הוא כרגע לא נמכר, לכן האפשרות היא לקנות מאמזון גרמניה ב4300 ש"ח (בערך) כולל מיסים ומשלוח, השאלה האם כדאי לשלם סכום כזה ולקוות שלא יקרה כלום (אחריות לא תקפה לא?).
אשמח לקבל המלצות והערות, כמו כן אני פתוח להצעות של רסיברים אחרים, התקציב הוא 3000-5000 ש"ח.
לגבי רמקולים, כרגע אני מתכנן לקנות את Jamo A101 HCS5 אשר קיבל ציונים גבוהים בביקורות, השאלה היא האם הרמקולים פשוטים מידי לרסיברים הנ"ל.
כמו כן גודל החדר ה 3*5 מטר, חדר קטן.
גם פה, אשמח לקבל המלצות והערות, התקציב הוא 1500-3000 ש"ח.
תודה,
יוסי.
ה675 יקר יותר מהx2000 והוא גם לא מגיע לרמה שלו.. זה לפי ביקורות והשוואות באינטרנט.
לגבי ה1603, בארץ הוא עולה 4500 ש"ח ואין אופציה להזמין מחו"ל, כך שכרגע האופציה הטובה לדעתי היא עדיין ה X2000.
אשמח לעוד המלצות ודעות.
תודה.
לגבי ה1603, בארץ הוא עולה 4500 ש"ח ואין אופציה להזמין מחו"ל, כך שכרגע האופציה הטובה לדעתי היא עדיין ה X2000.
אשמח לעוד המלצות ודעות.
תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לגבי ה-1603, אני מניח שזה מחיר שמצוטט מאתר אינטרנט כלשהו. מן הידועות הן שגישה רצינית ויכולת מיקוח בסיסית בחנות מתמחה תפחית לפחות 15% (ובמקרים מסויימים גם יותר מכפול מכך..!) מהמחיר "המומלץ".Grimwood כתב:לגבי ה1603, בארץ הוא עולה 4500 ש"ח ואין אופציה להזמין מחו"ל, כך שכרגע האופציה הטובה לדעתי היא עדיין ה X2000....
חוצמזה, אתה מצטט מחיר של 4,500 ש"ח, וממשיך להמלצה שהאופציה הכי טובה היא עדיין ה-X2000, לכאורה נטו בגלל שיקול המחיר, כאשר בפועל מדובר על פער של 200 ש"ח בין רכישת 1603 בארץ לרכישת X2000 באמאזון גרמניה, ומבלי לקחת בחשבון שרכישה בארץ באה עם שירות ואחריות.
בכל אופן, אם נשלב את שתי הנקודות הנ"ל, נגיע למסקנה שניתן די בקלות לקנות בארץ לא רק את המרנץ 1603, אלא גם את ה-5007 במחיר שקול אם לא נמוך מהעלות של ה-X2000 באמאזון גרמניה, ולקבל בשביל הכסף גם שירות של חנות מתמחה וגם אחריות של יבואן מורשה.
ה5007 בהחלט אופציה מעניינת במידה והמחיר הוא סביב 4000 ש"ח, למרות שהדנון עדיין יותר טוב ממנו.
לגבי האחריות, אם המכשיר מגיע תקין, האחריות לא כל כך מטרידה אותי, חוץ מזה האחריות בקושי מכסה משהו. למה אני צריך שירות? כדי שישכנעו אותי שכדאי לי?
תודה.
לגבי האחריות, אם המכשיר מגיע תקין, האחריות לא כל כך מטרידה אותי, חוץ מזה האחריות בקושי מכסה משהו. למה אני צריך שירות? כדי שישכנעו אותי שכדאי לי?
תודה.
נערך לאחרונה על ידי Grimwood ב 01/08/2013 3:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

פעם אחת תזדקק לשירות ו/או אחריות, וכבר לא תתבטא בכזאת פסקנות... 
כבר הייתי צריך בעבר (אחריות), ומשום מה בכל הפעמים האחריות לא כיסתה את הנזק, מסתבר שהיא כמעט לא מכסה כלום, בטח שלא על מוצרים יקרים.
לאיזה שירות אני כל כך זקוק? אשמח אם תוכל להאיר את עיניי.
כמובן שיש יתרון ל"שירות" ו"אחריות", האם זה מוצדק לשלם עוד 50% רק בשביל זה?
מה שאני מחפש זה תמורה למחיר ולא רק מחיר, כפי שאמרת.
הדנון עולה על שני הרסיברים שציינת.
לאיזה שירות אני כל כך זקוק? אשמח אם תוכל להאיר את עיניי.
כמובן שיש יתרון ל"שירות" ו"אחריות", האם זה מוצדק לשלם עוד 50% רק בשביל זה?
מה שאני מחפש זה תמורה למחיר ולא רק מחיר, כפי שאמרת.
הדנון עולה על שני הרסיברים שציינת.
- epony
- חבר במועדון 10K

לדעתך...Grimwood כתב:הדנון עולה על שני הרסיברים שציינת....
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
יוסי - תוכל להסביר בבקשה את מהות המשפט ?לאחר בדיקות הגעתי למסקנה שאיכות הסאונד טובה אך תוכנת הכיול YPAO לא מהטובות בשוק....
אם הגעת למסקנה שאיכות הסאונד טובה (לדעתי פרמטר מא ו ד חשוב) בבחירת הרסיבר אבל תוכנת הכיול שלו היא קצת פחות, אז למה לא ללכת על זה ?
הרי כיול עושים פעם אחת / פעמיים / שלוש, נותנים עוד כיוון ידני וסגרת ת'סיפור. ההאזנה היא נשמעת תדיר ובשימוש אינטנסיבי יותר. לפי גודל החדר שלך לא מדובר במשהו חריג שצריך / דורש "התייחסות חריגה" של מערכת הכיול.
האם איכות הסאונד לא יותר חשובה מההתעסקות בכיול (וזה בהנחה שאכן מערכת ה- YPAO לא טובה כפי שאתה מציין).
מניסיון אישי שלי מערכת הכיול מאוד פשוטה וידידותית למשתמש ועונה על הצורך שלי ויכול להיות שאצלך קיים צורך אחר.
אגב - אם כבר בחרת לייבא ואתה חוזר לשקול ימהה מציע לך לעלות לסדרת ה- AVENTAGE, הפער באיכות ובמחיר ישתלם יותר כלכלית לעומת מחיר המוצר "הנחות" יותר בארץ.
קודם כל תודה רבה על ההתייחסות הרצינית.
איכות הסאונד אכן חשובה יותר ממערכת הכיול והדנון אמור להפיק איכות סאונד טובה יותר מה675 וה673.
בכל מקרה אלך לבדוק דגמים מקבילים עם הרמקולים המיועדים (jamo 200), אשמח אם תוכל לתת דגם ספציפי שלדעתך יתאים, כמו כן אני רואה שאתה משתמש בA710 שהוא גם מהסדרה, אשמח לשמוע מה נסיונך מהרסיבר.
מערכת הכיול היא פלוס, כמו גם כל המערכת של audyssey שנלוות לרסיבר אבל כמו שאמרתי איכות הסאונד היא החשובה ביותר מבחניתי.
ביקורות מובילות אותי למוצר והאוזן היא זו שמחליטה.
אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה אבל הזמנתי טלויזיה דגם P50ST60 של פנסוניק, כך שאני אקח החלטה בקרוב מה לעשות בנוגע לרסיבר ולרמקולים.
כמו תמיד אשמח לקבל המלצות ודעות.
איכות הסאונד אכן חשובה יותר ממערכת הכיול והדנון אמור להפיק איכות סאונד טובה יותר מה675 וה673.
בכל מקרה אלך לבדוק דגמים מקבילים עם הרמקולים המיועדים (jamo 200), אשמח אם תוכל לתת דגם ספציפי שלדעתך יתאים, כמו כן אני רואה שאתה משתמש בA710 שהוא גם מהסדרה, אשמח לשמוע מה נסיונך מהרסיבר.
מערכת הכיול היא פלוס, כמו גם כל המערכת של audyssey שנלוות לרסיבר אבל כמו שאמרתי איכות הסאונד היא החשובה ביותר מבחניתי.
ביקורות מובילות אותי למוצר והאוזן היא זו שמחליטה.
אני יודע שזה לא קשור לפורום הזה אבל הזמנתי טלויזיה דגם P50ST60 של פנסוניק, כך שאני אקח החלטה בקרוב מה לעשות בנוגע לרסיבר ולרמקולים.
כמו תמיד אשמח לקבל המלצות ודעות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
כפי שנרמז לך... הייתי בודק RX– A720.
אפשר למצוא אותו במחירים טובים מאוד מכוון שהוא בשלבי החלפה לדגם 730.
אפשר למצוא אותו במחירים טובים מאוד מכוון שהוא בשלבי החלפה לדגם 730.
לא נשמע לי סביר כ״כ לרכוש ימאהה מסדרת העל שלהם ולחבר אותם לרמקולים של 1500-3000 ש״ח....
כפי שאור כבר אמר לך, ולדעתי גם, אם ההפרש במחיר היה ממש רציני אז ייבוא אישי כדאי.. בהפרש של כמה מאות? קפוץ לאחת החנויות המתמחות ופתאום תראה איך מחיר זאפ לא קשור לכלום.. בשביל הפרש כזה שווה לרכוש בארץ, רצוי כעסקה אחת עם הרמקולים.. מספיק ״שיזרקו״ לך גם כבלים למשל ובשביל הכאן והעכשיו לא הייתי נכנס להרפתקאות ..
כפי שאור כבר אמר לך, ולדעתי גם, אם ההפרש במחיר היה ממש רציני אז ייבוא אישי כדאי.. בהפרש של כמה מאות? קפוץ לאחת החנויות המתמחות ופתאום תראה איך מחיר זאפ לא קשור לכלום.. בשביל הפרש כזה שווה לרכוש בארץ, רצוי כעסקה אחת עם הרמקולים.. מספיק ״שיזרקו״ לך גם כבלים למשל ובשביל הכאן והעכשיו לא הייתי נכנס להרפתקאות ..
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
אצל היבואן...SG.Grimwood כתב:ואיפה אפשר למצוא אותו?טלHD כתב:כפי שנרמז לך... הייתי בודק RX– A720.
אפשר למצוא אותו במחירים טובים מאוד מכוון שהוא בשלבי החלפה לדגם 730.......
רח' פינסקר ת"א.
לגבי הרמקולים, אני עולה בתקציב וקונה כנראה את הJamo 200, בכל מקרה אלך לחנות מתמחה לשמוע כמה רמקולים.guys כתב:לא נשמע לי סביר כ״כ לרכוש ימאהה מסדרת העל שלהם ולחבר אותם לרמקולים של 1500-3000 ש״ח....
כפי שאור כבר אמר לך, ולדעתי גם, אם ההפרש במחיר היה ממש רציני אז ייבוא אישי כדאי.. בהפרש של כמה מאות? קפוץ לאחת החנויות המתמחות ופתאום תראה איך מחיר זאפ לא קשור לכלום.. בשביל הפרש כזה שווה לרכוש בארץ, רצוי כעסקה אחת עם הרמקולים.. מספיק ״שיזרקו״ לך גם כבלים למשל ובשביל הכאן והעכשיו לא הייתי נכנס להרפתקאות .....
אין הפרשים במחירים מכיוון שהדנון X2000 לא נמכר בארץ, לכן הברירה היחידה שלי היא להזמין מחו"ל.
בשביל הכמה מאות האלה הייתי קונה בארץ...